Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

slymnplt

Üye
  • İçerik sayısı

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

18 İyi

slymnplt Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 20 yaş powerlifter </p>

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

305 profil görüntüleme
  1. Bulk kür yorumlama

    Şuan 3.haftamı bitiriyorum. swiss pharma test deca 500mg, 20mg günlük dianabola karar verdim. Şahsen güvenilir kaynaktan aldığımı düşünüyorum. insanlar swiss pharma'yı gömüyor ama şuan için bir eksik hissetmiyorum. sırtımda ve omzumda hafif akneler başladı milk thistle alıyorum yeşilliği arttırdım dolayısıyla çalıştığını düşünüyorum. güç ve pumpta bariz bir fark oluştu. zaman geçtikçe güncelleyeceğim. Sırt formunu bıraktım
  2. Bulk kür yorumlama

    Merhaba. Ikinci kürüme giriyorum. Düşüncem şu: 1-16 hafta 500mg test e 1-14 hafta 500 deca 1-4 hafta dbol 30 mg (kickstart) Arkadaşım bana 1g test ve 1g bolde önerdi ancak bana çok fazla gözüktü. Bazıları test decadan yüksek veya denk olmalı gerektiğini söyledi. Görüşlerinizi bekliyorum. Eke formumu bırakıyorum guncel. Sırtı yarın yükleyeceğim. Son kürümün üstünden 8 9 ay geçti.
  3. Ilk bulk kürü için uygun muyum ?

    Gelişim 1 yılda durmaz abi küre girmek için kendine sebep arama yani. Yarışmayı düşünmüyorsan küre girmeni tavsiye etmem daha kaslı gözükmek için ömrünü harcama, yine de girmek istersen de 25 yaşını beklemeni tavsiye ediyorum beyin gelişimin durmadı hormon dengenle oynamak için erken. Squat bench deadlift overhead press bilgilerini de verirsen daha iyi anlaşılır. Testosteron 20 22 gibi max değere ulaşıyor gelişimin durması mümkün değil sadece yeni başlayanların hızlıca kas kazandığı aralıkta değilsin normal hızda kazanıyorsun.
  4. Ilk tren kürü sorular

    Evet tamoksifen kullaniyorum 20mg/gün. Nolvadex bulamadım eczanelerde.
  5. Ilk tren kürü sorular

    Teşekkür ederim hocam. Nedense formum içime pek oturmadı şuan 73kg cut takılıyorum yaz boyu. Sonraki kış uzun bi test deca yapmayı düşünüyorum. Ama tren ace denemek istemiyor değilim djdkdkdk. Şubata kadar hedef 90 kg olmak.
  6. Ilk tren kürü sorular

    Bu da soğuk halim
  7. Ilk tren kürü sorular

    Merhabalar. Son enjeksiyon ustunden 1.5 ay geçti. Ekte dün çektiğim push gunu sonrası form var. Sırt için iyi açı bulamadım fjdkdk
  8. Ilk tren kürü sorular

    şahsen trenbolon'u overrated buldum (en azından uzun esterini). test deca iyidir ya ekimde girerim. genel olarak memnuniyetim %70 diyeyim. birkaç özel durum oluştu taşınmam gerekti ilişkim bitti anlarsın. en çok 83-85 kgye ulaştım şuan 76 temiz haldeyim. sonraki sefere +90 kg olma hedefim var. senin durum nedir form postu vs. var mı?
  9. Ilk tren kürü sorular

    yarın fotoğraf çekerim hocam. şuan tek parça parça var çok anlamı olmaz atmamın son 1 adet 250mg test enjeksiyonu kaldı, cut bitti bulka geri dönüyorum
  10. Ilk tren kürü sorular

    Şuan 250 test 750 trendeyim kanka. 1 flakonun yarısı kaldı daha uzun süre tutmak istemediğim için son birkaç hafta dozajı arttırdım. 6x250 mg test kaldı tren 2-3 enjeksiyona bitecek, bittiğinde test 500'e çıkarıp son 2 haftayı öyle geçirmeyi planlıyorum.
  11. Ilk tren kürü sorular

    2000mg tren'i nasıl 450 500 tlye aldınız ya üzüldüm şimdi djshdjs marka parası mı ödedim 900 sp labs için
  12. Ilk tren kürü sorular

    Piramit yapmadığım için sorun yaşamadım. 40mcg alıyorum 20 uyanır uyanmaz 20 spordan önce. kramp ve el titremesi normal yan etkiler zaten bir şey olmaz. Ailede kalp rahatsızlığı olan biri varsa girme, veya üstlerden kalp krizinden giden varsa genç yaşlarda.
  13. Testo-deca-anapolon

    Pozlamandan dolayı mı bilmiyorum onun için yanlış anlama ama trapez çalışıyor musun?
  14. Ilk tren kürü sorular

    Sonraki tren kürümde ( hemen sonraki değil :D) ace kullanmak istiyorum. ondan sonra bir daha elimi sürmeyeceğim. Test-dbol veya test-deca devam ederim
  15. Ilk tren kürü sorular

    çok belli değil ama ama 70'den 84'ü görmüştüm. şimdi yavaş yavaş düşürüyorum ama kas kütlesi tren sagolsun tam gaz devam

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×