Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Asaletim

Üye
  • İçerik sayısı

    1.163
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    31

Asaletim kullanıcısının paylaşımları

  1. Salonlar kapandı

    WhatsApp Video 2022-09-17 at 20.13.32.mp4 Selamlar hocalarım , naturalden olduğu kadar devam
  2. Salonlar kapandı

    Arkadaşlar salonlar kapandı sanırım haberi doğru anladıysam . Ne yapacaksınız
  3. Salonlar kapandı

    WhatsApp Video 2022-05-16 at 17.31.29.mp4 Salona ilk girdiğim gün 40-40 dumbellere bakıp acaba bir gün bunları kaldırabilecek miyim diyordum (o gün boş bar bence atamamıştım) , aradan aylar geçti shrug kilom oldu , 1.5 yıl geçti Dumbell row kilom oldu , 2. yılın ortalarına geldik ve Dumbell press kilolarım oldu. Kısacası kendinizi zamana bırakın , sabır ve azimle elbet bazı şeyler oluyor . Bundan 4-5 yıl sonra güzel bir yerde yazılım mühendisliği yaparken kim bilir belki podyumda olacağım.
  4. Sibutramin içerikli ürün - iştah kesme

    Definasyon içinse bence gerek yok , hatta definasyonda son zamanlarda gerek oluyor , carb git gide düştüğü-halsizlik baş gösterdiği için. Bu durumlarda stimülanlar devreye girebilir ; clen,efedrin vs. , Sarmslarla da desteklenebilir cardarine - sr9009 vs. Definasyonda start için bunları kullanmak nitroyu yarışın başında kullanmak gibi oluyor. Bulk içinse danabol , anapolon başlarda kullanılıyor start olarak.
  5. Sibutramin içerikli ürün - iştah kesme

    Eğer forma girebilmek için iştah kesici bir ilaca ihtiyaç duyuyorsanız , %95 diyet bittikten sonra aynı kiloları tekrar alırsınız eğer o iştah kesici ilacı bırakırsanız. Çünkü o diyeti kendiniz yapmamış olacaksınız ve böylece ömür boyu ilaca mahkum olabilmeniz muhtemel. Benim tavsiyem düşük glisemik indeksli beslenmeniz olacaktır . Carb kaynaklarınız tamamen yulaf,kepekli pirinç vs. çok düşük glisemik indeksli olmalı , insülin direncinizin iyi hale gelmesi içinde en az 2 ay Cheat meal yapmayın . Yani iradenizle yenerseniz bu savaşı kalıcı olacaktır. He illa ben yapamam diyorsanız , ilaç değil de ameliyat kesin çözüm olabilir olan tanıdıklar gördüm . Mide tüp ameliyatı .. Bu ameliyatı olduktan sonra eskiden 1 tepsi baklavayı deviren adam 2-3 baklava anca yiyebiliyordu . Tabi riskleri vs. var orasını bilemem.
  6. Sağlık kontrolleri

    Taktik 1 dahiliye : Sporcuyum şu şu anabolik steroidleri kullanıyorum hormonlarıma baktırmak istiyorum Taktik 2 üroloji : Erekte olamıyorum , kendimi kız gibi hissediyorum , cesaretimi vs. kaybetmeye başladım halsizim vs. sallıyorum kafadan (total testo e2 vs. bakması için) Karaciğer , böbrek değerlerine için doktorlar pek sıkıntı yapmıyor gelen geçene bakıyorlar zaten , hormon testleri için debelenmek gerekiyor.
  7. Zeytin yağı halsizlik yapıyor mu sizdede ?

    O kadar zeytinyağı içsem her gün , büyük abdesti tutamam su gibi olur hep :D. Çok fazla su kaybına neden olur , bu da böbrek sağlığı için kötü , böbrek sağlık problemleri genelde halsizlik yapar.
  8. Ilk sarms kürü deneyimim

    yurt dışında bile en ucuz hammaddeli 57 dolar , kalitelileri 150 dolar civarı , bu dolar kurunda 300 e mk677 nasıl oluyor anlamıyorum yani -orijinal ise- bana göre tek açıklaması çinden ucuz hammadde alıp mutfak tenceresinde hazırlamak..
  9. Burak @Loving hocamla küre başlıyoruz , Ürünler : SR-9009 / STENABOLIC + GW-501516/ CARDARINE MK-677 / IBUTAMOREN Çarşamba veya persembe günü başlıyorum . Günlük 3500-4000 kalori almayı hedefliyorum , iştah artışı metabolizma hızı artışına göre 5000 e bile çıkarım belki . Hafta içi salonda 4 gün idman , haftasonu da cumartesi evde ağırlık setimle minik bir idman atarım. Amatör bisiklet yarışcısıyım, haftanın 5 günü 10-15 km 30-50 hızda bisiklet sürüyorum ek olarak . Hipertrofi ve beslenme konusunda yeterli bilgiye sahibim diye düşünüyorum hocalarım , beni tanıyorsunuz zaten hadi hayırlısı . Başlangıç : yaş 19 boy 180 kilo 88.6 Omuz 136 bel 85-86 kol 38-39 Bu sarmları seçmemin sebebi daha yaşım genç 19 um , androjen reseptörlerine bağlanmayan sadece bu üç sarms var , diğerleri bağlanıyor . Amacım 22-23 yaşına kadar hormonlara dokunmamak . Kaldırdığım ağırlıklar : Bench press 80x12 Squat 110x12 Deadlift 135x12 Lets GO
  10. Burak hocayla sarms kürüne başlıyoruz.

    Yani B. hocanın ürünleri orijinal olduğu için gerçekten ağır diyetteyken fazla enerji veriyordu kullandığım şeyler , özellikle nabız çok yükseliyordu . Kalp rahatsızlığın varsa dikkat et derim. Onun dışında kür sonrası bir yan etki olmadı , çünkü kürden sonra bulka geçtim bol bol carb yediğim için enerji düşüşü yaşamadım.
  11. Burak hocayla sarms kürüne başlıyoruz.

    Hayır hocam doğal devam ediyorum , hedeflerimi yazılım kariyerine verdim . Tabi ileride güzel rakamlar kazanırsam sarms değil de işi tam profesyonele dökeceğim. Şuan klasik tavuk pilav devam
  12. Ilk kür deneyimim

    estağfurullah kanki . 2 yılı geçti başlayalı , artık tırnaklarla kazıyorum ilerlemek için. work setler de Bench 95 row 110 Squat 120 , ve kilolar,tekrarlar cidden gıdım gıdım artıyor. 21 olucam yakında bilinçli bir şekilde küre de girilebilir artık ama ekonomi izin vermiyor. O yüzden kendimi yazılım mühendisliğine verdim bakalım , ekonomik açıdan rahatlayınca g.a dan koçluk alıp başlamayı düşünüyorum.
  13. Ilk kür deneyimim

    muhteşem genetik ya biliyordum küre başlayınca bu kadar iyi olacağını kanka , çünkü doğalken geldiğin konum muazzamdı.
  14. 6 günlük split antrenman hakkında

    Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim hocalarım , sizleri de özlemişim
  15. 6 günlük split antrenman hakkında

    Valla kanka hayatımda ciddi değişiklikler yaptım, bu spora aşıktım geceden öğünleri hazırlar sabah kardiyo alarm çalınca öğünler akşam antrenman.. deli gibiydim. Ama gerçek hayatı göremediğimi fark ettim , ailemin verdiği paraya muhtaçtım , mezun olunca işsiz kalacağım bir bölümde okuyordum. Mezun olunca asgari ücrete bir yere girip minimum şartlarda kendime eziyet edicektim. Sporu 2. plana alıp yks kastım , güzel bir üniversitede yazılım mühendisliği kazandım. Alan seçip kendimi mobil yazılıma atadım , şuan bir yandan okulu okuyup bir yandanda mobil uygulamalar geliştiriyorum. Deli para var bu sektörde. Spor hala aklımda tabi ki son sene dönem stajı var , o stajı yurt dışında yapmaya çalışcam , eğer şirket kabul ederse çalışma vizesi veriyorlar . İşte ondan sonra profesyonel bir şekilde başlıcam . Şuan eskisi gibi detaylı çalışmıyorum . Haftada 5 gün antrenman , günde 180-200 gr protein , 300-400 carb. Tek sıkıntı uyku.. günde 5-6 saat uyuyorum , pazarları 10. Ama değecek inşallah hepsine . Bu da güncel form , çok çok az da olsa ilerliyorum ;
  16. 6 günlük split antrenman hakkında

    Merhaba hocam , eğer kürdeyseniz recovery durumunuza göre set ve haraket sayılarında haftadan haftaya değişiklik yapmanızı öneririm . Henüz küre girmedim , hazır olduğumu düşünmüyorum.
  17. Tahlil ve değerler

    Magnezinc ile decavit ayrı şeyler , ikisini de alman lazım . D vitamini değeri üst referansa yakın olmalı en iyi verim için , üst referansı fazla geçme ama . Marka olarak one up kullaniyorum ben gayet güzel d3k2 olarak. Klomen konusunda yorum yapamam bilgim net değil
  18. Hipogonadizm için değerler

    Demir eksikligi için kahve çay kola vs. Azalt , günde bir öğün et ye dere otu vs. de ekle öğünlere, eczaneden de devit kullanabilirsin düşük dozda . Onun dışında değerlerin iyi gözüküyor bence , Hipogonadizm tanısını uzman bir endokrinoloji doktoru koyabilir sadece , bizler bilemeyiz . bir de bunlara ek olarak ben sorunun psikolojik sebeplerden ötürü olduğunu düşünüyorum
  19. Steroid küründe idman nasıl olmalıdır bulk ?

    Günlük 4k civarı kalori alabiliyordum abi o zamanlar , kaloriyi fazla alıp iyi uyuyup vitamin mineral eksik etmezsen gayet iyi ileri taşıyor . Ama şuan havalar sıcak iştah yok ve işte çalışıyorum şu sıralar itiş çekiş bacak off üst alt off yapıyorum daha az setler olacak şekilde
  20. Tahlil ve değerler

    Yukarıda arkadaşın dediği gibi önceden iç kanama vs. Olmuş mi gibi konular için hekim teşhisi şart , dövüşe çıkacaksan kesinlikle özele gidip genel bir sağlık kontrolünden geç, uzmana derdini iyice anlat . Bu arada d vitamini çok çok düşük bu da halsizlik yapar elbet , yan etkisi sonuçta . Bence düzenli d vitamini + magnezinc + tribulus kullanmaya başla
  21. Ilk kür başlangıcı

    Maşallah abim
  22. Protein bayramı

    Bayramınız mübarek olsun
  23. Ilk kür deneyimim

    2023 İlkbahar-yaz döneminde Rusya'da veya Ukrayna da npc de men's physique ifbb pro olacaksın inşallah kankam 🐻 gibi hacimli 🐍gibi de yağ oranın var .
  24. Güncel form tavsiyeler

    Mükemmel form reis eline sağlık, dediğin gibi bacağı üste eşitlersen önüne kimse geçemez
  25. Pre-workout

    Aspirin kanı sulandırıp kan akışını hızlandırıyor kanka , pump etkisini arttırıyor kısacası

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×