Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Emmioğlu

Üye
  • İçerik sayısı

    69
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

9 Nötr

Emmioğlu Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Sporcu bir gencim.  </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

759 profil görüntüleme
  1. Only testo sonrası pct?

    Troll değilim.
  2. Only testo sonrası pct?

    Hocam lütfen ne gibi etkiler yaratır bunu gerçekten bilmek isterim, alaya almayın.
  3. Only testo sonrası nasıl PCT yapılmalı? Ayrıca Ereksiyon sorunu yaşamak istemiyorum. Bu beni çok korkutuyor. Ben her gün mastürbasyon yapan bir insanım. Sadece kadınlara bakarak bile boşalabiliyorum. Mastürbasyon benim yaşam amacım. Sabah ereksiyonları benim hayat pınarım... sevgili hocalarım testo only sonrası ciddi bir problem yaşar mıyım?
  4. Yağ yakmada yardıma ihtiyacı olan bir genç

    Hocam uyarılar yerinde bence. Bilgi sahibi biri olarak bari siz yapmayın. Yan etkileri olan ürünler bunlar neticede.
  5. Turinabol kullananlar ltf

    Hocam salt testo enat. (Only testo) mı daha mantıklı yoksa testo enat+danabol yahut testo ebat/turinabol mu? Bana biraz anlatır mısınız?
  6. Only testo kürü ve faydaları?

    Turinabol da iyi fikir ama hocam müteşekkir oldum
  7. Only testo kürü ve faydaları?

    Peki turinabol yerine dianabol eklesek nasıl bir sonuç verecektir? Boldenonun iyi etkileri olduğu bariz fakat 2 enjeksiyon yapmak gerçekten zor iş olsa gerek. Biraz da bunun etkisi var. Testosteron tek başına kullanılınca PCT'nin zor olmadığını duydum ayrıca PCT yapmayıp hiçbir yan etki olmadığını söyleyenler de var. Velhasıl testo enat. tek başına kullanılınca hiçbir yan etki olmazken anabolizanlar işin içine girince durum ciddileşebiliyor. Testo enat. belki yan etki edebilir de şuana kadar only testo yapıp sorun yaşayana denk gelmedim. Hatta salondakiler pct olmasa dahi vücut kendini bir müddet sonra toparlayacağından bir yan etkisi yok diyor. Tabii deca, tren gibi ilaçlara girmedikten sonra ciddi bir yan etki olmaz, korkmayın PCT yapın iyi beslenin koruyun kendinizi yeter diyen çokça deneyimli sporcu da var. Deca, Tren Maazallah insanda geri dönülemeyecek yan etkiler yaratıyor.
  8. Ilk steroid kürü tecrübeli kişiler

    Bu forumda orijinal mıdır her şey hocam
  9. Only testo kürü ve faydaları?

    Yalnız testo enat. ile yapacağımız bir kürün vereceği verim ne olacaktır değerli arkadaşlarım ve hocalarım? Beslenme ve idman eksik edilmezse bu şekilde bir gelişim elde edilebilir mi yoksa anabolizan olmadan çok da bir etki alamaz mıyız? İyi forumlar...
  10. Burak (loving) hocam ile öncesi ve sonrası.

    Çok başarılı. Tebrik ederim
  11. Ilk steroid kürü tecrübeli kişiler

    Hocam Burak hoca da var mıdır BVS? Bir de markalar fark etmiyor mu?
  12. Follistatin 344

    Hayır gerek yok. Vücudu ekstra yorma. Kürüne devam et. Daha fazla ilaç değil, daha fazla idman, daha iyi beslenme prensibini oturt mutlaka.
  13. Ilk steroid kürü tecrübeli kişiler

    Hasan bey sizce Balkan mı, BVS mı Thager mı? Ayrıca carbon pharma nasıldır onu da sorayım.
  14. Ilaçlarım çalışıyormu ?

    Ne demek... Yardımcı olabildi isem ne mutlu
  15. Testosteronda hangi marka?

    Merhaba. Sizce testosteronda hangi marka daha iyidir? Şunu kullandım iyidi, şunu kullandım çalışmıyor vs. Sizce en güvenilir ve sağlam etki verecek marka hangisi? Piyasada çok fazla söylenti var markalar hakkında. Kime birşey söylesen o marka bozuldu, o marka eskisi gibi değil, o markanın orijinali yok vs.vs Sizin fikriniz nedir değerli hocalarım? Teşekkür ederim şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×