Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Vitaminsiz

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Vitaminsiz kullanıcısının son zaferi 11 Aralık 2018

Vitaminsiz en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Vitaminsiz Hakkında

  • Yaş 33
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 22-06-1990

Profil Bilgileri

  • Yaş 33
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

619 profil görüntüleme
  1. Deca kürü beslenme programı, sizce nasıl olmuş?

    @Bay-T üstad çok sağol sana sonuna kadar katılıyorum ama bu listeyi bile zor yiyorum hatta bitiremiyorum mesela kahvaltı + ara öğünden sonra öğlen yemeğinde pilavı yiyemiyorum şişiyorum çünkü... Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. Deca kürü beslenme programı, sizce nasıl olmuş?

    Testo - Deca - Bolde - Anapolon küründe hacim kazanmak için şöyle bir diyet listesi hazırladım. Kahvaltı: Yulaf Ezmesi : 50 gram Haşlanmış Yumurta : 3 adet Portakal Suyu: 1 bardak Protein Shake: 1 servis Ara Öğün: Beyaz Pirinç: 50 gram (Pişmemiş Ağırlık) Ceviz : 50 gram Öğle Yemeği: Kırmızı Et : 200 gram Beyaz Pirinç: 150 gram (Pişmemiş Ağırlık) Ispanak: 100 gram Ara Öğün: Maltodekstrin Shake Spor Öncesi: (Akşam Yemeği) Tavuk Göğüs : 200 gram Beyaz Pirinç: 200 gram (Pişmemiş Ağırlık) Haşlanmış Patates : 100 gram Salata : 200 gram Spor Sonrası: (Son Öğün) Balık Izgara : 200 gram Salata: 200 gram ----------------------------------------------------------------------------------------------- Toplam kalori: 4191 kalori Toplam karbonhidrat: 530 gram karbonhidrat Toplam protein: 282 gram protein Toplam yağ: 148 yağ gram (doğal)
  3. Arkadaşlar merhaba, dün ilk iğnemi vurarak küre başladım. İlk kürüm için 16 haftalık bir program hazırladık. 1-16 hafta Testosteron / 500 Mg. 1-10 hafta Deca / 400 Mg 5-16 hafta Boldenon / 500 mg 1-5 hafta Anapolon / 50 Mg. kür bu şekilde devam edip sonlanacak. Ayrıca günlük toplam 4191 kalori 530 gr. karbonhidrat ve 282 gr. protein içeren bir diyete başladım. Süreç içinde supplement olarak sadece cellucor c4 50x preworkout ve xtend bcaa kullanacağım. 10.12.2018 tarihi itibariyle başlangıç 69.9 kg ile oldu. Hem benim gibi ilk kez düşünen arkadaşlara yol olmak hem de değerli bilgi ve fikirlerinizi almak için gelişimi aylık olarak paylaşacağım. Emeği geçen herkese teşekkürler. @Loving'e sabrı ve desteği için de ayrıca teşekkürler. Başlangıç fotoğrafımı da buraya ekliyorum
  4. Kimdir bu 'carbon pharma' ?

    Kime sorsam Carbon kullanıyorum diyor. Bakkalda mı satılıyor bu ürün? Çok olumlu yorum da almadım bu ürünle ilgili. Var mı kullanan veya bilgisi olan?
  5. Nereden steroid satın ala bilirim ?

    @Loving tek adres, doğru adres
  6. Ilk kür, yardım lütfen.

    Bilgi için teşekkürler başkan
  7. Ilk kür, yardım lütfen.

    @Bay-T bölük pörçük değil de mesela 8 hafta sadece testo girip hemen akabinde 16 haftalık küre başlamak gibi?
  8. Ilk kür, yardım lütfen.

    Merhaba arkadaşlar, İlk kez kür yapacağım ama net olamadığım bir konu var. Yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum. Ciddi bir kas kütlem vs yok. Ektomorf vücut tipli biriyim. Boy: 1.85 - Kilo: 70 (Zayıfım) 1-16 haftalık (testosteron - deca - boldenon - anapolon) kürüne girmeyi planlıyorum. 1-16 hafta testosteron / 500 mg 1-10 hafta deca / 400 mg 5-16 hafta boldenon / 500 mg 1-5 hafta anapolon / 50 mg Aklımda şöyle bir soru var... Direk bu küre başlamak yerine önce biraz kendimi toparlamak için sadece testosteron mu kullansam 2 ay kadar mesela? Veya sizin öneriniz ne olurdu? Tecrübe ve bilgilerinize güveniyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
  9. Kür bilgi

    Tren vs. kullanıyorsan anapolon tercih edilebilir sanırım. Dianabol hafif kalır bence.
  10. Bulk döneminde supplement kullanımı?

    Teşekkürler üstad. Supplement sorarken yakalandım
  11. Bulk döneminde supplement kullanımı?

    İstediğim tarzda bir cevap olmuş hocam teşekkürler bilgi için. 9 haftata 16 kilo almışsın çatla bi zahmet
  12. Bulk döneminde supplement kullanımı?

    Merhaba, BULK döneminde kilo alımını hızlandırmak için kür yaparken ayrıca gainer kullanmak mantıklı olur mu yoksa abartmış mı oluruz? Ben işi garantiye alıp 16 haftalık testo - deca - bolde - anapolon kürü yaparken ayrıca, gainer, kreatin, pre workout, bcaa ve glutamin kullanmayı düşünüyorum. Yetkili ve bilgili bir hocamız sadece bcaa ve pre workout kullanmamı söyledi ama dediğim gibi ben işi garantiye almak istiyorum, heyecanlıyım Ayrıca bir arkadaş hızlı kilo alımı olursa deride çatlaklar oluşabileceğini söyledi, bunun önüne geçmek için ne yapılabilir? Şimdiden değerli bilgi ve cevaplarınız için teşekkürler.
  13. Gh nedir? neden kullanılır? yardım pls. )

    Değerli bilgiler için teşekkür ediyorum usta. HULK güzel olacak
  14. Arkadaşlar Merhaba, Yeni olduğumu açtığım konulardan anlamışsınızdır GH ile ilgili hiçbir bilgiye sahip değilim ama adını her yerde duymaktayım. 1. GH denilen kısaltma GROWTH HORMONE'mudur? 2. Ne zaman ve neden kullanılır? 3. Etkileri nedir? 4. Sadece GH olarak mı kullanılır yoksa kür içinde kombin yapılarak mı kullanılır? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler. Şuan vitaminsiz olabilirim ama yakında HULK olacağım
  15. Sustanon

    Yan etkileri arasında; yüz, bilek ve ayaklarda şişlik, sperm oluşumunun azalması veya bozulması, kadınlaşma (meme büyümesi) gibi maddeler yer alıyor. Çok sıkıntılı bir süreç. Kür bittikten sonra test yaptırıp hormonlarına baktırıp eğer bir şey varsa tedavi ilaçları kullanabilirsin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×