Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nickarmada

Üye
  • İçerik sayısı

    59
  • Katılım

  • Son ziyaret

nickarmada kullanıcısının paylaşımları

  1. noxy rad 140 bende kullandım. wpden aldığım bir kere sıkıntı çıkarmadı ereksiyonda vs. her gün 2 defa götürüyordu hatta.
  2. Yüksek estradiol değeri hk.

    ah be abicim. 750 mg sustanon girecek kadar ne yaşadın ki. bide yüksek doz deca. şu herkese bağırıp çağıran vortexci elemanın laflarına aldırış ediyor millet... diver hocamı dikkate al. acil müdehale edilmesei gereken değer bunlar...
  3. Merhabalar dostlar, UG-MAX yohimbin markası hakkında bir bilginiz var mı? İsmi hatrı sayılır sporcularda bulunan bir ürün, Amerikan ürünü diye geçiyor raflardada satılan ürün gerçekten de ... Deneyen ve gerçekten kullanan arkadaşlar yorum yapsın lütfen. Teşekkürler.
  4. Ug max - yohimbine hk. - kullanıp verim alan var mı?

    biraz geç okudum yorumları, 10 mg 1 kapsülü...
  5. Natural birisiysen, bu durumu aç karna en az 2 gün cinsel perhiz uygulayıp, vitamin takvihiyeleri alarak ve son 2 gün idman yapmadan testini verirsen daha doğru sonuçlar görebiliriz . eğer zaten bunları yaptıysan, alt sınırın dibinde olan bir arkadaşımın 4 ay sonra bir şey kullanmadan üst sınıra yakın çıkarttıran tarifi sağlıklı beslenmekti...Dediğim gibi kullandığınız hiç bir bitkisel bileşik total testonuz üzerinde negatif etki yaratamaz çok fazla. ayrıca aşırı bir düşüklük değil o . İnsanız ve doğal olarak dalgalanmalar yaşarız. mast. sonrası testo düşer, gıdım gıdım yükselir. çıplak bir obje gördüğünde istek artar ve değerlerde oynamalar olabilir.(çok tuhaf ama araştırmalar var) alt sınırın altına düşmediği taktirde ereksiyon ve libido sorunun yoksa sıkıntı yok doğal adamın çok fazla takılmaması gereken değerler.
  6. Tren ve jinekomasti sorunu (geçmiyor)

    kendi hatanı kendin söylüyorsun, kan testi yaptırmadan sana kimse burda herhangi bir yorumda bulunamaz. Bir zahmet git ve kan testini yaptır sonuçlara bakalım yorum yapalım. Kanıta dayalı olmayan hiç bir hastalıkta ve ya ağrıda net tanı konamaz,tavsiyedede bulunmak hatadır. hormon ve kan testlerinizi yaptırıp sonucunuzu buraya atın. İyi günler.
  7. kardeş yolun açık olsun. Bordo bedelli olarak yapmaya gidicez bizde 25 günümüz kaldı umarım hakkımızda hayırlısı olur. sen yaşında bense 28 yaşında gidiyorum malum okul iş güç. nasipse askerden sonrada 10 senelik natural idman süremi çıtır dozda kürle taçlandırarak ilerleyeceğim... gayri ihtiyari detay veresim geldi hayırlı teskereler kardeşim.
  8. Irandaru yohimbine sizce orjinal mi?

    büyük ihtimalle orijinaldir zaten masrafı normal şartlarda çok olmayan bir ürün. bende elimde orijinalliğine güvendiğim ürün var aynı eczane malı, lot numarası sizinkinden eski seri, farkı var çünkü price da eklenmişti yeni sürümlerinde. ürünü aç karna 10 mg ye kadar kullanabilirsin etkileri içerisinde hafif mide yangısı gibi bir etki ve ağızda metalimsi bir tat getiriyor (geğirme anında vs.) gerçekten ter seviyelerinde artış ve cinsel istekte(3-5 gün içerisinde) bir fark görebiliyorsunuz... Bendekiyle neredeyse her şeyi aynı çünkü seninkinin. hapın olduğu ambalajın arkasın dada fontları düzgün iran daru yazıyorsa endişeye çok fazla gerek yok. gerisi laboratuvara yollamaya bakıyor çünkü
  9. Arka kol kısmına enjeksiyon yaptım fakat doğru mu yaptım emin değilim?

    intenet sitelerinden 100 lüğünü 70 liraya bulabilirsin.eczaneden almak zorunda değilsin.
  10. Irandaru yohimbine sizce orjinal mi?

    üstündeki qr kodu taratıp çıkan numaraları atarmısın yada kontrol edebilirsin en son çıkan 3 rakam lot sayısı baştaki gt yazan kod ilk iki rakamından sonraki, burda kutunun üstüne yazan skt. filanda yazıyor genelde. yani direkt orjinaldir denemeyebilir ama en azından bir fikir edindirebilir. genelde çok fazla buna önem göstermiyorlar sahte iran yohimbinini satan üreticiler..
  11. Bor supplementi almaya değer mi?

    bütün bu makalelerin sonucunda kullanılması tavsiye kesinlikle edilmesi gereken bir mineraldir diyebiliriz, ama bilgi yoksunluğu kullanan hiç birine rastlamadım . Fakat kayda değer bir mineral gibi duruyor... Başka hocalarımında yorumuna muhtaç, fakat değerlendirilmesi tavsiye edilebilir.
  12. Bor supplementi almaya değer mi?

    bu konu hakkında karşıt görüşte varsa değerlendirile bilinir, eğer yoksa karışılmaz. bor fazlalığı avrupada yasaklanan bir içerik mesela. kısırlık ve kanserli hücreleri artırdığına yönelik tartışmalar var. şimdi 2 tane makale olması açıkcası benim için faydasız , sarmlar bile bundan fazla araştırmaya tabi tutulduğu için bana göre daha güvenilirler. bor yerine zma kullanmak daha mantıklı şu seviyede. daa gibi ürünlerde kullanabilirsiniz...
  13. Definasyon kürüne başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

    Kardeşim öncelikle merhaba. Küre başlamadan önce testlerini görmemiz, sağlık problemlerin olup olmadığı yorumlaması gibi durumlar yapılmalıdır. Bu aşamayı geçtikten sonra diğer aşamalara geçelim. Hormonlarında belki doğal olarak eksik olan bir şey vardır, yerine konması gerekiyordur buna göre tıbbi bir çözüm bulunması gerekir. En nihayetinde sen de bende (burdaki hocalarım hariç), insanların hiçbirisi de doktor değil... Burada hem fikirsek, ilk aşamayı yaparak yani sağlık durumunu gözetleyerek dolayısıyla testlerine bakarak işe başlayalım.
  14. yani elinde bir hikaye var, kanıt yok... kan tahlili, hormon tahlili ile soru sorarsan ne olduğunu anlaybiliriz... ilaçta problem var mı yok mu görürüz. ya da sende varmı yok mu bakarız. kür öncesi ve şuan kullanırken ki sonuçlarını atarsın, insanlar bakarlar.
  15. Kürde iken zorunlu kan bağışı hk.

    geçmiş olsun kan nakli yapılacak hastalara şifa olur inş ahahah çok güldüm
  16. Kür esnası '' testis ağrısı '' sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Doktora gidip ürolog tarafından denetlenerek,ultrason,mr gibi tetkikler yapılarak tanı konmasını isteyebilirsin. İnsan anatomisi yapısı çok farklı ve karmaşık. testislerde şişme durumu genelde iltihabik ve nefrolojik olabiliyor. Dedem aşırı tuz tükettiğinde yaşardı. kalp pili vs olan bir adamdı ve son zamanlarıydı bu sebeple önemsenecek bir durum baktırman faydana olabilir. Bu tip şeylerde bir zahmet endişelen ve profesyonel hizmet al lütfen.
  17. Buddha pharma kullananlar?

    Sitenin arama bölümüne buddha yazarak aratabilir ve yorumları bulabilirsin. 10 larca sonuç var. Gördüklerime göre pazarlayıcıları haricinde çok fazla etki alamadım diyen var....
  18. Adipo kullananlar ve etkileri hk. - yorumlarınız rica ediyorum

    Filtre kahve ve yeşil çaya limon sıkıp tüketirseniz, daha ucuza mal edip, aynı etkiyi alırsınız. İştah kesici değil, ödem atıcı mantığında çalışıyor. Cardarine orjinal ürünlerine sarms olduğu için zor bulabilirsiniz. Her gördüğünüz fenomenin ürününe sakın atlamayın
  19. Oxy2gen-yohimbine kullanan varmı?

    Açıkcası işe yaramadığı kanaatindeyim. 2-3 yorumu olanların denedim çalışıyor yorumlarına şüphe ile yaklaşmanı tavsiye ederim kardeşim.
  20. İnsanlar çok tuhaf abi. uyarırsın kendi bilgisinin daha iyi olduğunu savunurlar. ben onca usta diye tabir ettiğim bu forumdaki abilerimdende örnek alarak söylüyorum ama vuracaksa bizi harbi ilgilendirmez biz niye bu kadar savunduk ki
  21. Deadliftten sonra aşırı uyku neden olur?

    Sinir sistemini aşırı yoran bir harekettir Nefesini tutarak çalışman beynine oksijen akışını azalttığı için uyku getirmesi normaldir. ego lifte kaçmadan olağan kilolarla çalışıp ilerlemeni nefes kontrolü sağlamanı tavsiye ederim...
  22. hayatının kararmaması için millet seni abi edasıyla sert bir şekilde uyarıyor. Fenomenlerin gazına gelip kullanan çoluk çocuk dolu piyasa. İnsülin ne demek ya. hipoglisemi olur gidersin, milletten kibarlık bekliyorsunuz birde. hiç bir işe yaramayan şeker hastalarının kullandığı şeylere de bulaşmayın. 15 yaşında çocuğun elinde insülin gördüm sebebide bu spor içinmiş... üzücü..
  23. Eczaneden nolvadex, proviron, pregnyl ilaçlarını tedarik edebilir miyim?

    biz bilemeyiz sor öğren. gönlü istiyorsa yapar. ilaç getirilebilen bir şey..
  24. Sustanon dalgalanmasına nasıl çözüm bulabilirim?

    Sustanon piyasa ulaşabileceğin en güvenilir test. ürünüdür. buna çamur atmak çok yanlış. içeriğinde ne yazıyorsa o var. güvenilir ürün.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×