Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

weldan

Üye
  • İçerik sayısı

    182
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    11

weldan kullanıcısının paylaşımları

  1. Ilk kür başlangıcı

    Uzun süredir bu kadar gülmemiştim
  2. Ilk kürüm yorum lütfen

    Eğer fake bir soru değilse bu mg lar çok yüksek. Ben 1.80 110 kilo adamım. 160cm dış omuz genişliğim var. Ben bile bu mgları kullanırken düşünürüm. Şimdi söyleceklerime bazı arkadaşlarım karşı çıkabilir ama senin tarzında birinin ilk küründe only testo gitmesi bana her zaman daha doğru gelmiştir. Ben ilk kürümü only testo prop 400mg gitmiştim ki onunla bile hayvansal sonuçlar almıştım. Boldenon iştahını açacaktır ama deca yı ilk küre yazmak bana pek doğru gelmedi. Onun yerine boldenon + danabol + testo enant gitmek sanki daha doğru.
  3. Testo prop-trenbolon ace-masteron kür tavsiyesi

    Nadrolone(deca,tren,metribolone vs) grubu ilaçlarda testoyu yüksek alman seni daha fazla koruyacaktır. Kürdeki verimi arttırır mı tartışılır ama genelde testo yu daha yüksek alırlar. Herkesin bildiği üzere nadrolone grubu ilaçlar yan etki bakımından korkutur. Mesela 400 tren aldığım dönemde 2 katı testo alıyordum.
  4. Deca propionat

    Hocam aslında cutting ya da bulking için prop çok fark etmez. Bulkta kullanılır ama maaliyet, enjeksiyon sıklığı vs vs. etkenler yüzünden kullanılmıyor. Ben bütün bulklarımda prop kullandım. Çünkü aromatize etkileri ve vücuduma verdiği etki psikolojik midir nedir bilmiyorum ama inanılmaz iyi hissediyordum. Yağ yaktığı doğrudur ama hepimizin bildiği gibi beslenmeni nasıl düzenlersen ilaç ona eğilim gösteriyor. Yani siz bulkta prop vurup yüksek kalori aldığınız zaman cut etkisi çokta işe yaramıyor. Testo enant esterinin yağlandırdığını söylüyorlar. Kime göre .. Düşük kalori alırsan nasıl yağlanacaksın. Eğer enjeksiyon kısmını iyi ayarlayabiliyorsan esterlerin çokta bi anlamı yok bence. Prop kullanmak açıkçası maliyet ve ödemi arttırıyor. Oturup araştırıyorsun. Ulan vücudun başka neresine vurulabilir diye. 2 bacak 2 kalça var sonuçta. Bi video da göğüs ve omuz(delta) kasına bile adam vuruyordu. Saygılarımla..
  5. Deca dick kurtulmak için ne yapmak lazım?

    Selamlar. Ben hiç deca kullanmadım. Açıkçası biraz da yemedi. En yakın arkadaşlarımdan birinin spor salonu var. Kendisi pct bile yapmıyor ve hiçbir şey yapmadan iyileşiyor. Bu bela ilacı bi sürü kişi kullanıyor. Herkeste bu problem olmuyor. Arkadaşım en iyi örneği. Şahsi fikrim genetiğinizde bi yatkınlık varsa deca tarzı nadrolone grubu ilaçlar deyim yerindeyse üzerinizden kamyon gibi geçiyor. Bunu daha önce de yazmıştım. Yurtdışında da kür yapan arkadaşlarım var. Bizim burada kullandığımız mg ları söyleyince oradaki yabancılar inanamıyormuş. Adamların aldığının 4-5 katını kullanıyoruz. TR'de haftalık 1000mg deca vuranlar var. Bunu E.E li de bi muhabbette söylemişti. Bi ifbb prodan yarışma danışmanlığı aldı sırada kullandığı mg ları yazınca adamdan azar yemiş. Dediğine göre bu ilaçların hem kür içi hem kür sonu etkilerini kaldıramazsın demiş. Miloş Sarcev adam zamanında MR Olympia da sürekli top 5 lerde olan birisi. Bir videosunda anabolikler hakkında soru soruldu. Kendisi haftalık 600mg testoyu hiç geçmediğini söyledi. Benim haftada 3gr vuran arkadaşlarım var. Bence gerçekten bu iş genetik işi. Ben 1.80 110kg bi adamım. Bana göre konuşmak kolay. Bunu bütün arkadaşlarıma söylüyorum. Bu sporu sevdiniz başladınız ama baktınız olmuyorsa zorlamayacaksınız. Gittiğim salonda o kadar bilinçsiz gençler var ki inanamazsınız. Adamın vücudu sivilceden neredeyse gözükmüyor ama arkadaşına hala biraz daha büyürse yarışma yapmak istediğini söylüyor. Bunu söyleyen çocuk benden daha uzun ve 80 kilo bile zor geliyor. Artık vücudu S.O.S veriyor. Üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor. Gidip konuşsan ilaç kullandığını kabul ettiremezsin bile. Naturel olarak belli bir noktaya gelemiyorsanız sonrasını zorlamamak lazım. Saygılarımla...
  6. Karın

    Herkese selam. Uzun süredir forumdan uzak kalmıştım. İş güç kapanma vs derken tekrardan aktif olmaya başladım. Ben farklı bir öneri olarak şunu söyleyebilirim. Karın çalıştıktan sonra yarım saatlik bir kardiyo yapman yönünde olacaktır. Ben bu yöntemi denediğim zaman epey şaşırmıştım. Hepimiz biliriz ki bölgesel yağ yakımı yoktur diye. Ama bu yöntem neredeyse bunu yapıyor. Bölgesel ağırlık çalışıp ardından yapılan kardiyo ilgili bir çok yabancı araştırma okumuştum. Deneylerde ki sonuçlar oldukça ilginç. Çalıştığınız bölgedeki kan dolaşımını hızlandırdığınız için vücut kardiyo yaparken enerjinin karşılamasını kan dolaşımının hızlı olduğu bölgelerden yaptığını belirtiyorlar.
  7. Glisemiks indeks çok önemli mi ?

    Kendimden örnek verecek olursam daha önce çok farklı şeyleri kendi üzerinde denemiş biri olarak benim vücudumun kesinlikle antreman öncesinde beslenmesi lazım. 1.5 ya da 2 saat öncede karb ağırlıklı bir öğün yemem gerekiyor. Yoksa antreman çıkmıyor . Karb derken de kesinlikle pirinç olmasına özen gösteriyorum. Bi nevi pre workout gibi kullanıyorum. Çünkü hiçbir supplement-kafein-efedrin-clen tarzı ilaç bana pirincin verdiği etkiyi vermiyor. Salondan sonra zaten yağlı sayılabilecek bir yapım olduğu için hemen protein vs tarzı birşeyler almıyorum. Eve gitmem nerden baksan 1 saati buluyor. Eve gidince spor sonraki öğünümü önce karb, o bittikten sonra protein ve daha sonra yeşil salatayı yiyorum. Beraber yemiyorum. Buraya dikkat edin. Önce birini bitiriyorum. Sonra diğerine geçiyorum ve sırayla bu devam ediyor. Bu şekilde beslenmenin daha uzun süre tok tuttuğunu fark ettim. Bu herkes için geçerli midir ? Açıkçası bilemiyorum. Arda ve Metin abinin burada anlatmaya çalıştığı şey bu. Beslenme kişiden kişiye göre o kadar göreceli bir durum ki ancak kendin deneye deneye bulabilirsin. Yukarıda yazdığım gibi antreman öncesi pirinç haricinde hangi karb kaynağı yediysem o etkiyi alamıyorum. Sen de bunları deneyerek bulabilirsin. Genel-geçer kurallar elbette var. Yine de beslenmeyi kendin deneyerek bulman lazım..
  8. Buda benim kürüm burak hoca ile

    Bence endomorf değilsin. Daha çok mezomorf gibi duruyorsun. Ben sapına kadar endomorf biri olarak söylüyorum ki senin belinin inceliğini muhtemelen ömrümün sonuna kadar göremeyeceğim. Muhtemelen sen de benim dış omuz genişliğime ulaşamayacaksın. Daha yakından ve daha çok resim çekebilirsen eksik kalan bölgelerin ile ilgili hepimiz bi şeyler söyleyebiliriz.
  9. Buda benim kürüm burak hoca ile

    Bence kürden sonraki haline göre gelişme daha üst düzeyde. Böyle devam et ve sonunda mutlaka istediğin görünüme kavuşacaksın. Bence vücut yapına bakacak olursa estetik olarak çok daha iyi hale gelirsin. Bu şekilde küre girmeden biraz daha zorla. Sonra gerçekten ama gerçekten gelişimin durduğunu düşündüğün zaman artık küre girme zamanın gelmiştir.
  10. Pct yapmalimiyim

    Bence bu değerlerle gerek yok gibi. Tabii libido ve testislerin durumu nasıl bilmiyorum. Eğer problem yoksa hayatında normal olarak devam edebilirsin..
  11. Ilk kürüme startı verdik ilk kür

    İnsan kaybetmek gerçekten çok kolay. Burak Hoca gene erdemli davranmış. Arkadaşlarda gereken saygıyı göstermişler. Sadece şunu anlamak lazım, burada bizler bir şeyler yazarken konunun nereye uzanacağına dikkat etmemiz gerekir. Adam yıllarını verip bir isim yapmaya, marka olmaya çalışmış ve bana göre kesinlikle olmuş. Kötü niyetli değilseniz bile amacınızı gerçekten açıklayıcı bir şekilde yazmanız gerekir ki o da bu durumda sizi daha iyi anlasın. Örnek olarak bende bugün bir arkadaşa ilaçların boş diye yazdım. Kendisi 7 AY'lık bir kür yapmış. Bunun sonucunda LH FSH ALT AST TOTAL T. SERBEST T. vs.. her şeyi referans değerlerde. Üstelik kürü veren kişi kür bitiminde pct ye gerek yok demiş. Ancak elinizde böyle veriler varsa ilacın boş olduğunu ima edebilirsiniz. Çünkü herkes bilir ki 7 ay lık kür sonunda bu değerlerin hiçbiri referans aralıkta kalmaz. Yazınızda belirttiğiniz gibi yüzeysel bilgi sahibiyseniz o konu hakkında konuşmayın. Kimse size forumda yazılanlara neden yanıt vermiyorsunuz diye sıkıntı çıkarmıyor. Bırakın sizden daha tecrübeli ve ne dediğini bilen arkadaşlarınız yanıtlasın. Çünkü bunun tersi olduğu zaman bu işin özrü kabahatinden daha beter. Sonra bu sert çıkışa gerek yoktu yazmak durumunda kalmazsınız. Üstelik sizin orada yazdığınız cümle bu adamın ekmek kazandığı işini hedef alıyorsa kusura bakmayın ama başkası size bu kadar naif yaklaşmaz. Yine de her zaman yapıcı olmakta fayda var. Saygılarımla..
  12. Büyüme hormonunun vücuttaki pik süresi?

    Biraz anlasam bilişimi bırakıp bu sektöre geçeceğim ama anlamıyoruz .. Firma ismi bile hazır. Öz Hakiki Carbon Labs.. Çevrenizde endokrinolog, farmakolog vs.. tarzı adamlar varsa parası benden ..
  13. Pct yapmalimiyim

    Test sonuçlarını kürden hemen sonra yaptırdığını baz alarak söylüyorum ki ilacı aldığın kişi seni bayağı kandırmış. 7 aylık kürden sonra yukarıdaki değerlerde olman normal şartlarda imkansız. Moralini bozmak gibi olmasın ama ciddi anlamda kandırmış seni. Bi kere bu kadar uzun süre dışarıdan hormon aldığın zaman LH kesinlikle sıfırlanması lazım. 7 aylık bir kürde ALT AST o değerlerde olmaz. Bu test sonuçlarını kime göstersen ilk söyleyecekleri bunlar olacaktır. Zaten bi kere baştan hata yapmışsın. 7 aylık kür mü olur? Hele senin yaşlarda. Sen dua et verdiği en fazla susam yağı falandır. Yoksa o ilaçlar dolu olsa 7 ayda sana vereceği zarar çok büyük olurdu. Gene ucuz yırtmışsın. Zaten pct ye gerek yok demesinin sebebi de bu. Dolu ilaçla kesinlikle problem yaşardın. Gerçekten yazık..
  14. Aşırı sırt gelişimi

    Bazı kas grupları arkadaşların söylediği gibi kişiden kişiye değişmekte olup genetik olarak büyümeye daha yatkındır. Benimde kollarım vücuduma göre geride kalıyor. Çok uğraştım. Ekstra antremanlar yaptım falan ama hala geride. Kol derken tabii biceplerim geride. Senin sorununa gelecek olursak sırtının kötü durmasını istemiyorsan trapez ve omuzlarını da ekstra çalıştırman gerekir. Bu üç kas grubu her zaman sizi olduğunuzdan daha iri gösterir. Spor salonlarında gördüğüm en büyük eksikliklerden biri bu. Herkes göğüs ve kol çalışıp büyütmeye çalışıyor. Sonra garip garip vücutlar ortaya çıkıyor..
  15. Ghrp 6 tek başına kullanımı

    Arda kesinlikle haklı. Dışarı da ghrp6 yerine insülin satanları bende duydum. Adamlar ne yaptıklarının farkında değiller. Karşısındaki insanın ölümüne bile sebep olurlar ki bunu herhalde hafife alıyorlar. İnsanların bu kadar cesur olmasını inan aklım almıyor.
  16. Büyüme hormonunun vücuttaki pik süresi?

    Sana çok küçük birkaç tüyo vereyim. Birincisi onların kullandığı GH dozlarını biliyor musun ? İkincisi yazdığın adamlar GH'ı senin kullandığın amaçla kullanmıyorlar. Bahsettiğin adamların GH tan yağ yakımı beklentileri yok. Üçüncüsü ve bence en önemlisi genel olarak bütün yağ yakıcılar düşük insülin seviyesinde çalışır. Kullanacağın GH değil hiçbir yağ yakıcı clen, efedrin, yohimbine vs vs. hepsinin ortak sayılabilecek noktası budur. Düşük insülin ile baş etmek herkesin harcı değildir. Bence bu yazdıklarımı biraz düşün. Bizler sizin gibi arkadaşlarımıza sadece yardımcı olmak istiyoruz. Gerisi size kalmış... Saygılar.. Ne demek abi. Senin yorumların bizim için rehber niteliğinde. Neden dersen şimdiki genç arkadaşlar burası gibi forumlardan, internet ortamındaki videolar vs vs.. izleyip ya da okuyup gelip ahkam kesiyorlar. Senin kendinin kullandığı ya da canlı gördüğün tecrübelerini aktarıyorsun. Bu kısmı paha biçilemez. İnternet ortamında sadece bu kısmı bile çok iyi paralara döndürenler varken senin burada bedava vermenin değerini herkesin anlaması lazım..
  17. Büyüme hormonunun vücuttaki pik süresi?

    Metin Abi'nin anlatmak istediğini basit bir örnekle anlatmaya çalışayım. Sen vücuduna aslında şunu yapıyorsun. Vücudunu bir soba olarak düşün. GH alarak yağ yakımını arttırıp sobaya basıyorsun odunu. Ondan sonra insülinle beraber komple üstüne su döküyorsun. GH sadece düşük insülin ortamında etkilidir. Dışarıdan alacağın ya da vücudunun üreteceği insulin bunun etkisini ortadan kaldırıyor. Sana bunu anlatmaya çalışıyor. Kısaca parana yazık diyor. Benim GH+Tren+Efedrin+Yüksek dozda arjinin ile beraber fenalaşıp hastaneye kaldırdığımız arkadaşım oldu. Vücudunda o kadar az glikoz kalmış ki elini kolunu zor kaldırıyordu. Bu tarz ürünleri dikkatli kullanmak lazım. Saygılar..
  18. Bittim tükendim

    Bence bunun sorumlusu 400gr basmati de olabilir. Herkeste değil ama bazı bünyeler maalesef karb kaynaklı yağlanma olabiliyor. Karb azaltıp devam etmeyi dene. Ya da tren'in psikolojik tarafını da yaşıyor olabilirsin. İnsana hiçbir ilacın yapmadığını yapar ama bunu yaparken akıl oyunları oynar .. Bence formun gayet güzel. Eskiyi baz alırsak çok sağlam değişim olmuş..
  19. Follistatin 344 hakkında merak ettiklerim.

    Kesinlikle haklısın. Ama bu tarz arkadaşlarımızı da anlamak lazım. O kadar abartılı reklamlar kampanyalarını her yerde görüyorlar ki alacakları ürünlerin mucize yaratacağını düşünüyorlar. Geçende instagram da yumurta tozu satan bir sayfayı reklamlarda gördüm. İçine girip baktım ve ürünün özelliklerini inceledim. Adamların yazdığı aynen şu. Ayda en 6-7 kilo aldırır ve bunun yüzde 82 kas olarak vücudunuza eklenir. Şimdi bizim yıllar boyu çektiklerimizi düşününce boşuna uğraşıyoruz galiba. Bu amcalardan yumurta tozunu alıp çifter servis içsek en az ayda 10 kilo alırız. Bunun 8 kilosu kas olur. Ne gereği var totona iğne sokmanın? Ya da kürlere o kadar para vermenin. Adam çözümünü bulmuş ve instagramdan bas bas bağırıyor. Demek ki 3 sene kullansan kapıya bacaya sığmazsın. Sonra gelsin arkasından Mr.Olympia, Arnold Classic vs vs.. İnternet ortamında durum o kadar kötü ki. Ürünlerden, Personel Tranier'lardan, Supplement Firmalarından, Anaboliklerden vs vs.. öyle bilgi kirliliği var ki anlatmaya gerek yok. Hepiniz biliyorsunuz. Ne diyelim ne yapalım inanın bilmiyorum. Bundan sonra yazacaklarım bu genç arkadaşım için. Bak güzel arkadaşım. Bende aşağı yukarı seninle aynı boyda(1.81) ve askere 59 kilo gitmiş biriyim. Şimdi core bölgemiz yağlı da olsa 107 kilo adamız. Bende aynı dertten çok çektim. Ama bu sporu ne için yapmak istiyorsun önemli olan bu. Ben spor salonuna ilk girdiğimde bir erkek böyle görünmeli diyerek başladım. Sonra ağırlık kaldırmak o kadar çok hoşumuza gitti ki sakatlandığım zamana kadar bırakamadık. Hayatımızdaki bütün sinirin stresin hıncını ağırlıklardan çıkardık. Televizyon dizilerinden ya da sosyal medya da oluşturulan kaslı erkeğin peşinden kızlar koşar imajı falan hep yalan arkadaşım. Doğru dikkat çekersiniz. Ama gördüğünüz kızların büyük çoğunluğu size ''sizin düşündüğünüz şekilde'' yaklaşmayacaktır. Şahsi fikrime göre bu spora vereceğiniz parayla şekil bir araba alırsanız çok daha faydasını görürsünüz. Size de bi abi tavsiyesidir bu. Bir çoğunuzun hayalini kurduğu vücutlara sahip arkadaşlarım var ama kızlar onlara bakmıyor. Eskiden İzmir Çeşme'de beach clublere girdiğimizde herkes bize bakardı eyvallah. Ama hepsi parası olan erkeğin yanında kalırdı. Dünyanın kanunu bu. Sen nasıl 120 kilo iri çirkin kızlardan hoşlanmıyorsan, onlarda parası olmayanı istemiyorlar. Ki haklı tarafları var. Herkes hayatında rahat etmek ister. Bu insan oğlunun doğasında var. Ama benim gibi ufak tefek olmaktan, aynada bütün kaburgalarını görmekten bıkmışsındır. O zaman başka. Bunun içinde maalesef bir taraflarını yırtman gerekecek. Yemekten idmana uykuya kadar sapık gibi oturup hepsini araştırıp düzeltmen gerekecek. O zaman mucizeyi ilaçlardan değil de kendinde bulabilirsin..
  20. Danabol

    Kalbini kırdıysak affola. Sadece söyle düşün. Birisi sana bir gülün kokusunu tarif et dese nasıl yaparsın ? Kokusu aynı güle mi benziyor diyeceksin ? Duyularımızla alğıladığımız şeyleri kelimelere dökmek çok zor. Orjinal danabolun tadı aynı leblebiye benziyor desem. Sence seni kandırmış olmaz mıyım? Çünkü bana leblebi gibi gelen şey sana fıstık gibi gelebilir. Bu tarz uğraşacağına güvenilir yerden al geç. O zaman bu tarz bi durumda kalmazsın. Kalbini kırdıysak tekrardan affet bizi. Amacımız biraz espri yapmaktı. Saygılarımla..
  21. Trenbolone acetat ve kaşıntı

    Yani trenbolone'nun bilinen yan etkilerinden biri değil. Normal değil yani. Doktora danışmakta fayda var.
  22. Güç artışı olmuyor

    Belli setler tekrar saymayı bırak. Bu aynı zamanda ağır gireceğin setler için kaslarında daha fazla glikojen olacağı anlamına gelir. Daha basit anlatmak gerekirse kol kaslarının kondisyonunu arttırırsın. Yani 25 kilo ile 10 tekrar çıkıyorsa benim dediğim sistemde tekrar sayılarını yukarı çekersin. Bütün setlerini hafif ağırlıkla değil. Programında ağır kaldıracağın setlerde olsun. Mesela 5 setin 3 orta ağırlıksa 2 tanesi ağır olsun gibi. Ağır çalışmak sana güç, fazla tekrar çalışmak kondisyon kazandırır. İkisi de eksikliği gelişmede problem yaratır.
  23. Bodybalance

    Kesinlikle Tayfun Abi'ye katılıyorum. Gayet doğru söylemiş. Üzerine söylenecek söz yok.. Benim iki markayı kastetmemdeki niyet bizim düzgün olarak ulaşabileceğimiz markalar olmalarıdır.
  24. Bodybalance

    Maalesef öyle. Eskiden Thaiger vardı. Hindistan'dan bütün Dünya'ya gönderiliyordu. Sonra satıldı, el değişti vs.. bi sürü hikayeden sonra bitti. Steril ve fabrikasyon olarak başka marka kalmadı. Fabrikasyonun altını çizdim. Başka ülkelerde tabii ki üretim yapılıyor. Ama yabancı forumlara da bak bence. Balkan ve SP haricindeki bu şekilde bahsedilen başka marka yok.
  25. Güç artışı olmuyor

    Ben bunu daha öncede yazdım. Kendimden örnek vereyim. Eskiden bir ara resmen kollarım durmuştu. Sonra oturup araştırmaya başladım. Nerede hata yapıyorum diye. Ben kaldırabildiğim kadar ağır kilolarla çalışırken onun yerine onun yarısı kadar ağırlıklarla ama setleri uzatarak çalışmaya başladım. Mesela 25 kilo ile set 30sn sürüyorsa ben bunu 15 kilo ile 60sn civarına çıkardım. Daha sonra ise tekrar saymayı bıraktım. Her set hareketten çalmadan artık kollarım boşalana kadar yapardım. Kollarım tekrar büyümeye başladı. Bunu diğer bütün kas gruplarına uyguladım. Tabii sırt hariç. Hepsinde faydasını gördüm. Deneme amaçlı sende uygulayabilirsin..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×