Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

colw1n

Üye
  • İçerik sayısı

    67
  • Katılım

  • Son ziyaret

colw1n kullanıcısının paylaşımları

  1. Ilk kürüm hakkında yardımınıza ihtiyacım var. (test e. & rimobolan)

    İlla solgar almanı gerektiren bişey yok bence ocaenın saw palmettosunu 300tlye aldım.
  2. Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Sizce ürünler orjinal ve çalışıyor mu? Yeni part sipariş geçmeyi düşünüyorum duruma göre. Aktif olarak 3 haftadır: Rad140 20mg Mk677 50mg Lgd4033 4mg Kullanıyorum ve ölçümlerim şu şekilde arttı; (sakatlıktan dolayı bacak çalışamıyorum çok aldırış etmeyin) ölçümler Başlangıç, 1. hafta, 2. hafta ve 3. hafta olarak.
  3. Stanozolol yağ bazlı ilaçlarla karışmaz. Su bazlı olduğu için ve evet stanozolol kullanıpta ödem ağrı yapmayan arkadaşım yok. Enjeksiyon hali yerine oral halini alman seni rahatlatabilir
  4. Iran testo sahtesi var mı?

    Arkadaşlar bu forumdan baktığım kadarıyla şimdiy ekadar hiç sahtesi yok piyasası hep dolu falan demişler ama piyasanın güncelini bilmediğim için sorma gereği duydum. Bulduğum satıcı hellas, optimum ve iran satıyor iranın boş olma sahte olma ihtimali var mıdır? Teşekkürler.
  5. Merhaba arkadaşlar, Zamanında 4 hafta sarm diye başka ilaçlar kullanıp döngümü kapattım ve devamında definasyon kürü olarak 3 hafta testo prop + masteron 300er mg kullandım. Şimdi kısıtlanan bütçeden dolayı uzun estere geçmeyi planlıyorum ve sanırım bulk olarak devam edeceğim. Boy 185 kg 84 (3 hafta önce 90dı) Planlamam şu şekilde: Testo e. 500mg 1-12 hafta Boldenon 400mg (forma veya kan testime göre devam ettirebilirim) Almayı planladığım koruyucular; günlük 2 tablet nac600 günlük 700mg saw palmetto yatmadan magnezinc Kürde eklemem veya çıkarmam gereken şeyler var mı? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
  6. En iyi verim aldığınız steroid markası hangisiydi?

    İran testo bulabildiğim tek yer 900tlye satıyor dolu mudur
  7. 60 çıktıktan sonra arimidex kullanmaya başladım hocam amacım düşürmekti referans dışında olduğu için. Yanlış mı?
  8. Henüz pct düşüncem yok blast cruise ilerlemeyi planlıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler belirtmeyi unutmuşum grizzone adlı markanın liver6 sını kullanıyorum. Arimidexide cumadan cumaya 0,5mg kullanıyorum 60 civarı çıkmıştı en son diğer takviyeleri eklicem teşekkür ederim.
  9. 3 aylık only testo kürü sonu kan değerlerimi yorumlar mısınız ?

    Total testo tavan dostum >15 diyor > işareti büyüktür anlamına geliyor makine daha üstünü ölçemiyor. Düşük olduğunu nerden çıkardın?
  10. Omuz enjeksiyonu için hangi tip enjektör seçmeliyim?

    Ben insülin ucuyla 2ml ilaç vuruyorum bi sorun yaşamadım ama ilacı enjekte ederken yavaş yavaş et fena ağrı yapıyor yoksa
  11. Merhaba arkadaşlar, başlık biraz garip gelmiş olabilir ama başka nasıl açıklanır bilemedim kusuruma bakmayın. Testo Prop flakonundan 1ml ilaç çektim her şey güzel ve masteron flakonuna iğneyi soktum 2ml'ye kadar çektim. Enjektöre bakıyorum içinde 0,6ml ilaç var çözemedim ne olduğunu. Farklı bi enjektöre tekrardan çekmeyi düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir? Testo p masteronun içine mi boşaldı anlamadım ne olduğunu enjektörü soktuğum gibi pistonu çektim buradaki hatam nedir?
  12. Merhabalar arkadaşlar öncelikle ben; 300 TESTO PROP 300 MASTERON kullanıyorum ve 1 haftanın sonucunda meraktan dolayı kan verdim ve kan sonuçlarım bu şekilde. Total testo eskisine nazaran daha düşük çıkmış ve e2 seviyesi 12lerden 60lara çıkmış. İlaç boş desem e2 nasıl bu kadar yükselir? Masteron kullanıyorum bu kadar yükselmesi garip değil mi? Bu iki etkenden dolayı emin olamadım marka değişmeyi düşünüyorum tavsiyeleriniz, fikirleriniz nedir? Kullandığım marka hellas pharma ve daha öncesinde sarm diye alıp içinde ne olduğunu bilmediğim ürünleri 1 ay kullandım.
  13. Sustanon esterinden enanthate'a geçiş yapmamda sakınca var mı?

    Bidaha ki enjeksiyonunda evigen e çekip vurmayı dene
  14. Kan tahlillerim beklediğimin dışında çıktı sorun ne olabilir?

    biraz daha beklemem gerekiyor mu sizce yoksa belli olsa 3 enjeksiyon sonrası olur muydu? serbest testoya mı baktırmalıydım acaba diye düşündüm
  15. Kan tahlillerim beklediğimin dışında çıktı sorun ne olabilir?

    Hellas pharma var şuan testo prop 39 dolar masteron 57 dolar
  16. Kan tahlillerim beklediğimin dışında çıktı sorun ne olabilir?

    Dragon derken bahsettiğiniz satıcı .... ise tüm ilaçları boş çıktı ondan aldığımız. İran testoyuda her yerde görüyorum güvenilirliğinden emin olamadım. ZPHC dediğiniz gibi çok çakması var eczaneye yönelcem sanırım
  17. Kan tahlillerim beklediğimin dışında çıktı sorun ne olabilir?

    güvendiğiniz marka nedir
  18. Yakınında laboratuvar bulursan ucuz fiyattan yaptırabilirsin testleri.
  19. Hellas pharma veya evogen hk. hangisini kullanmalıyım?

    only testo mu gidiyorsun başka ürün var mı?
  20. Hellas pharma veya evogen hk. hangisini kullanmalıyım?

    Testosu dolu olduğundan eminim sahte sarm kullanıp şalterleri indirmiştim 2 hafta boyunca inikti. 4 Gündür testo prop kullanıyorum şalterler geri açılmış durumda şuan. Diğer ürünler hakkında bişey diyemicem bi kaç gün sonra test vercem istersen bekleyebilirsin paylaşırım burda aynı zamanda masteronda kullanıyorum aynı markadan
  21. ilk enjeksiyondan sorna ağrı normalmi? pazartesi 1 ml testosteron propionat 1ml masteron 1ml Trenbolon Asetat yani toplam 3ml ilacı bacaktan enjekte ettim ilk başta bi problem yoktu fakat 5 saat sorna bi ağrı geldi okadar çok ağırmıyodu pek takmadım zaman geçtikce daha çok ağırdı ve bacak haraketlerimi kısıtladı şuan ilk enjeksiyondan 2 gün geçti sabah birdaha vurucam ama ağrı hala geçmedi çok az bi azalma var ilk enjeksiyon için normalmi? hayatımdaki ilk bacak enjeksiyonuydu (enjeksiyonu yaptığüm kas outer middle third of thingh)
  22. Kür içi tamoxifen kullanılır mı?

    Arkadaşlar merhaba, Ben kür içindeyken enjeksiyon günleri sabah tok karna 20mg tamoxifen atıyorum ancakbi kaç kişiden duyduğum kadarıyla kürün verimini düşürür testoya bile bağlanır vs. vs. diyolar. Pek inanmadım ama kafamda soru işareti bıraktı yinede size sormak istedim. Kürüm; Testo prop 300 Masteron 300
  23. Kür içi tamoxifen kullanılır mı?

    hocam teşekkür ederim peki masteron shbg'den belli olur dimi?
  24. Kür içi tamoxifen kullanılır mı?

    LH FSH TOTAL TESTO E2 PROLAKTİN SHBG baktırmayı düşünüyorum
  25. Kür içi tamoxifen kullanılır mı?

    Hellas pharma kullanıyorum sitesinden baktığımda orjinal çıkıyor ve kodun daha önce hiç sorgulanmadığını gösteriyor. Site 2011 yılından beri aktif ondan dolayı sitenin orjinal site olduğunu düşünüyorum. Testo propun ereksiyon konusunda etkilerini azda olsa hissettim. Masteron çalışıyor mu diye bakmak için 2. ya da 3. hafta shbg testi vermeyi düşünüyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×