Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sabenmusti

Üye
  • İçerik sayısı

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sabenmusti kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? En son enjeksiyonu 26 gün önce yaptım ve 6 hafta sadece testosteron kullandığım için pct yapmadım. 2 gün önce değerlerime baktırmaya gittim ama söylememe rağmen sadece böbrek değerlerim falan vardı ve gayet normaldi hayatımda da enerji güç bakımından bir değişiklik olmadı! Sorularım: Değerlere yine de baktırmalı mıyım? PCT yapmalı mıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  2. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kür detaylarım (6 haftalık) : 500 mg testosteron 200 mg rimobolan Kullandım ve iş sebebiyle yurt dışına çıkma şansım oldu ve üzün süre orda kalacağım bu yüzden kürü sonlandırmam lazım. Pct gerekli midir gerekliyse ne kullanmalıyım?
  3. Ödem sorunu yaşıyorum e vitamini kullanarak bu sorunu aşabilir miyim?

    Orijinallikle alakası yok bende optimum ödem yapmıyoken hitech yapıyor mesela
  4. Güncelleme ağrı acı kalmadı bugün arka kol idmani bile yaptım fakat şişkinlik hala var kremleri sabah akşam uyguladım.
  5. Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız? Dün eczanede kahverengi uçlu iğne bulamadığım için insülin iğnesiyle arka koldan enjeksiyon yaptım.Sabah kalktığımda inanilmaz bir ağrı vardı kolumu hareket ettiremiyorum.Bugun de sırt antremanı yapacaktım bu ağrıyı nasıl azaltabilirim? Bir de optimumda böyle bi sorun yoktu hiteche geçtikten sonra her enjeksiyonda ağrı yaşıyorum.
  6. Merhabalar dün akşam arka koldan ilk defa enjeksiyon yaptım.Daha önce hep omuzdan yapıyordum.Sabah kalktığımda inanılmaz bir ağrı vardı kolumu hareket ettiremiyordum.Sabah bi konu açtım krem önerdiler kullandım akşama doğru daha kötü bi hal aldı.Arka kolumda tenis topu kadar büyük bir ödem var ve dokununca acıyor arka kolumu sıkamıyorum.Ne yapabilirim?
  7. Merhaba arkadaşlar, 1 aydır 500mg testo enantat ve ilk 3 hafta primo 200mg kullandım fakat hala gücümde herhangi bir artış olmadı hatta enjeksiyon sebebiyle omuz ağrısı yaşadım ve biraz gücüm düştü. Ne zaman etkiyi görürüm?
  8. Etki olarak libido artışı kıllanma gördüm yan etki olarakda sivilce var ama gücüm hiç artmadı nedense
  9. Merhaba arkadaşlar, Daha önce hep flakon kullanmıştım bu sefer farklı bi markadan ampül ilaç aldım. Dün enjeksiyonu yaptım fakat 1ml ampulün enjektöre 0.8ml kadarı geldi gerisini çekemedim üstünü de kalan flakon ilaçtan çektim. Kahverengi uçlu iğneyi kullanıyorum nasıl çekebilirim ilacın tamamını?
  10. Ampul içinden enjektöre ilacı nasıl çekebilirim?

    Hocam her ampulden 0.1ml eksik çıksa sıkıntı olmaz mı flakon daha mantıklı o zaman
  11. Hitech nasıl marka?

    Merhaba arkadaşlar 1 aydır haftalık 500 mg testo ve 200 mg primo kullanıyodum optimum marka çok ödem yaptığı için hitech aldım nasıl markadır?
  12. Hitech nasıl marka?

    Yüksek ihtimal orijinal hocam bir de kür içi çok fazla sivilce çıktı dozajı düşüreyim mi testo
  13. Hitech nasıl marka?

    Hayır
  14. Merhaba arkadaşlar kürün 3. Haftasındayım daha önceden hafif jinekomastim vardı fakat son 2-3 gündür meme ucumda sertleşme ve hassasiyet başladı arimidex kullanmalı mıyım?
  15. Enjeksiyonu 6 haftadır yanlış mı yapıyorum?

    100 mg ile bile referansın dışında çıkar
  16. Enjeksiyondan kaç dakika sonra fiziksel aktivite yapılabilir?

    Testo basıyorum şuan deniyorum daha kolay kas içine göre bakıcaz duruma göre
  17. Merhaba arkadaşlar enjeksiyondan kaç dakika sonra fiziksel aktivite yüzme,banyo,spor gibi yapabiliriz?
  18. Enjeksiyondan kaç dakika sonra fiziksel aktivite yapılabilir?

    8mm insulin ucu
  19. Enjeksiyondan kaç dakika sonra fiziksel aktivite yapılabilir?

    Omuza yaptım 10-15 dakika sonra banyoya girdim ağrı falan yok ilaç akar mı?
  20. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? iki kere 8mm insulin iğnesiyle omuzdan testo-rimo enjeksiyonu yaptım sorun yaşamadım fakat deri altından ilaç emilir mi emilmez mi,ilaç boşa mı gitti diye aklıma çok fazla takıldı. Omuzdan enjeksiyon için hangi iğneyi kullanmalıyım ve eczaneden ne diyerek alabilirim?
  21. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Arkadaşlar ilk kürümü yapıyorum 2. enjeksiyonu yaptım. Haftalık olarak: TESTOSTERON 500 MG RIMOBOLAN 200 MG Bu kürden ne beklemeliyim dış görünüş ve güç anlamında? Yüksek beklentilere girip sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
  22. Ilk kürden ne beklemeliyim? güç, kas gelişimi vb?

    9-12 ay kullanmayı düşünüyorum duruma göre
  23. Ilk kürden ne beklemeliyim? güç, kas gelişimi vb?

    Reis tek kürde hem boyun kısalmış hem sarışınken esmer olmuşsun güzel değişim
  24. Arkadaşlar iğneden korktuğum için ilk enjeksiyonu 8mm insulin iğnesiyle deri altı yaptım.3 gün geçti şuan çok az acı var dokununca bundan sonra aynı şekil yapmaya devam edeyim mi?
  25. Deri altı testo ve rimo enjeksiyonu yapılabilir mi?

    Hocam emilim az mı olur geç mi olur?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×