Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

xalxal

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

xalxal kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Elimde : Mk677 ( 1 kapsül = 25mg ) Rad140 ( 1 kapsül = 10mg) Ligandrol ( 1 kapsül = 2mg) Bulunmakta ve ilk kürümü yapacağım daha önce bişey kullanmadım. 2 Yıllık spor geçmişim var. Boy 185 Kilo 85 Dozajlar ve kullanımı hakkında yardıma ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkür ederim.
  2. Mk677+rad140+lgd4033 bu ürünleri nasıl kullanmalıyım?

    özelden mesaj göndermek için 4000 mesaja ulaşmam gerekiyor buda benim için imkansız i.g .............
  3. bir yerde 1 ay boyunca 30mg oxandrolone kullanımında pct gerekmediğini duymuştum
  4. Mk677+rad140+lgd4033 bu ürünleri nasıl kullanmalıyım?

    Ürünler bilinen bi hocadan aldım arkadaşlarımda kullanıyor kan testlerinde mk677 nin çalıştığı gözüküyordu ve bodytech kendi sitesinden doğrulanıyor. Mk ve rad için 100 kapsül var ve lgd için 50. Patlama noktası dediğini biraz daha açarsan sevinirim. Bir hoca hepsinden 1 kahvaltı sonra 1 akşam yatmadan içmemi önerdi ama bana dozajlar fazla gözüktü biraz ondan konu açma gereği duydum.
  5. 1 yıllık kür içindeki test sonuçlarım

    serbest t4 çok düşük enerji eksikliğinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum tiroid için doktoruna danışmanı öneririm
  6. Rad-140 / testolone nedir? kullanımı nasıldır?

    kullandığımız süre içerisinde kan verince testonun yüksek mi çıkması gerekiyor? teslerden çalıştığını nasıl anlarız?
  7. PCT 8 haftalık ve daha az sürede gerekmediği söyleniyor ama yinede her şeyi kan testine bağlı yapman daha mantıklı olacaktır.
  8. Okul için yurtdışındayım hangi markaları tedarik edebilirim?

    reis balkan çok önceden üretimi durdurdu diye biliyorum
  9. hocam konuyla alakasız kusura bakma ama kendi sitesinden mi aldın bende almayı düşünüyorum da gümrüğe falan takılmıyor mu bunlar
  10. Merhaba, foruma giriş yapmak yeni nasip oldu. Yakın zamanda: sustanon rimobolan Kürüne giricem ama pct - mct konusunda kafam karışık herkesten farklı bişey duyuyorum. hafta 500 sustanon 200 rimobolan ve devamında 500 sustanon 300 rimobolan şeklinde 10 hafta devam etmeyi düşünüyorum. Kür bittikten sonra testimi verip duruma göre sadece klomen ve tamoksifen yeterli olmaz mı? Bazıları sustanon kullandıysan kesinlikle preglyn ya da ovitrelle kullan diyor ancak kullanımı konusunda kafam karışık. PCT - MCT Konusunda bildiğiniz bilgileri aktarırsanız çok mutlu olurum kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmış olursunuz. Kişisel verilerim: Boy 185 Kilo 84 @GHOST @SPECTRE @metinav @Askabar @Rdm @rastlantisal @Oathbreaker @ardas @Diver @Emrah Tüm yorumlar için teşekkürler.
  11. Swisschems sarms kullanan var mı?

    Hocam benim aldığım yerde fiyat bandı 83 dolar hep ama swisschems yine. Siz nerden almıştınız acaba?
  12. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Normalde steroid kürüne gircektim ama sarm kategorisinde biraz dolaştıktan sonra sarmların daha güvenilir olduğu düşüncesine vardım ve bu yüzden sarm kürüne girmek istiyorum. Beni süreçten minimum zararla çıkarcak sarm kürü önerebilir misiniz? Hedef yağsız şekilde maks hızla kas inşa etmek. Boy 185 Kilo 84 Spor geçmişi 2 yıl Yağ oranı %14 Hepinize teşekkürlerimi sunar, iyi forumlar dilerim. Saygılar.
  13. RAD140'ın doğal üretimi baskıladığını duydum. Bu durumu yaşamadan atlatmamı sağlayacak başka kombinasyon yok mu?
  14. Güncel durumunuz nedir hocam? İşin içinden çıkabildiniz mi?
  15. Hellas pharma güvenilir mi?

    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? sustanon rimobolan girecektim dışardan temin ettiğim ilaçlara güvenmediğim için ama bazı kişiler sustanonun çok ağır geleceğini söyledi o yüzden testo enanthahe koymak istiyorum ama güvenilir marka bulamazsam sustanondan devam edicem. Başlıkta da gördüğünüz gibi hellas pharma boş mudur? Kullanan var mı? Sanırım .... gibi yarışmacı isimlerde kullanmış ama bu forumda biri decası boş demiş biri kaliteli ürün ama tr menşei demiş emin olamadım? Hellas pharma güvenilir midir? Önerdiğiniz marka var mıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×