Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Draqul Org

Üye
  • İçerik sayısı

    220
  • Katılım

  • Son ziyaret

Draqul Org kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Sarm kürü öncesi karaciğerimi nasıl temizleyebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  2. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? 3 aydır sarms küründeydim.. ilk ay: rad 140 - 10mg mk 677 - 10mg 2. aydan sonra: rad 140 - 20mg mk 677 - 20mg Kullandım toplam 3 ay kadar. Sorularım: 3. Kürü yapacağım fakat ne zaman yapmalıyım? Ne kadar ara vermeliyim? 2. kürümü 30mg dozunda yapsam sıkıntı olur mu? 2 ay boyunca! Veya eğer enjekteye geçmek istiyorsam ne kadar ara vermeliyim? Kür içi kalp sorunları yaşamıştım ama bıraktıktan 2 gün sonra her şey geçti ve yan etkiler yok oldu ama küçülme yaşandı baya ve beni üzüyor. Kan değerlerim bir kaç günde pct siz yerine geldi fakat kür öncesi ve sonrası hormon dengeleyici kullandım. Kür 15 ağustosta bitti yani 18 gün galiba veya 19. Ne kadar sonra 2. Küre başliyabilirim?
  3. Yeni sarms kürüm ile biten kürüm arasında ne kadar mesafe olmalı?

    Pct benzeri ürünler🙂🙂
  4. Sağ ön omuz sakatlığıma hangi hareket sebep olmuş olabilir?

    Tamamdır teşekkürler.
  5. Merhabalar, Hayatımda ilk kez sağ ön omzumu sakatladım ve ilk kez sırt gününde hem de. Yaptığım hareketler: Lat pulldown close grip lat pulldown cable pullover T-bar Smith machine shrugs seated cable row Dambıl row bu hareketlerden hangisi buna sebep olmuş olabilir? Öğrenip hayalı formumu düzeltmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  6. Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Bana bir türlü kan testi yaptırmam için randevu verilmedi yurtdışında olduğum için biraz zor. Ama hiçbir libido düşüş ve cinsel bir sorun yaşamadım ve sivilcelerim de azaldı ilacı bıraktığımdan beri. Kalp sorunlarım tamamen iyileşti. Sadece ilacı kullanırken sorunlar yaşadım. Ama şimdi hiçbir sorun yok Bu durumda PCT yerine yapabileceğin başka bir şey var mı? Demek istediğim şey hiçbir sorunum yok ama yine de bitkisel bir şeyler kullanabilir miyim çünkü bazı durumlardan dolayı kan testi yapmam çok zor...
  7. Sarm küründen sonra pct yapamadım! şimdi ne yapmalıyım?

    1 ay oldu birakali
  8. Sarm küründen sonra pct yapamadım! şimdi ne yapmalıyım?

    Zararsız değiller. Ben 20mg rad 140 ve mk 677 kullandım 3 ay ve kalp sorunları ve fazla sivilcelenme yaşadım. 13 kilo ekledim 3 ayda ve kürden sonra 70 e düştüm 75 ten ve şimdi 71 kiloyum ve ölçülerim herşey iyi. İlaç iyiyse baskı az olur🙂 hepsini geri vermezsin sporunu iyi yap pct’de yap
  9. Merhaba nasılsınız? Dirty bulk dönemindeyken sivilcelenmenin önüne nasıl geçebilirim? daha önce kürde iken nasıl sivilcelenmenin önüne geçilmeli sormuştum ama kirli bulk döneminde nasıl sivilcelerin önüne geçilmesi gerektiğini merak ediyorum. Aynı yöntemler mi yoksa ne takviyeler kullanmam lazım?
  10. Beslenme düzenine bağlı sivilcelenmenin önüne nasıl geçilir?

    Clean bulk yapiyordum fakat bir kaç ay dirty yapıp küre girmek istiyorum. Clean bulk yaparken yemek yiyemez seviyede oluyorum hiç iştahım olmuyor. Belkide güzel bir beslenme programım olmadığı içindir.
  11. Merhabalar nasılsınız? omuz sakatlığına sebep olan veya sakatlığı daha kötü yapan hareketleri söyler misiniz? Teşekkür ederim. 2022 de spora giderken bench press yüzünden omzum sakatlanmıştı ama 2024 nitecek hala aynı durum ve maalesef çok daha fazla oldu ve göğüs günü çok zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?
  12. Omuz sakatlığı yapan hareketler hangileridir?

    Teşekkürler 2 haftadır makine ile yapıyorum. Normalde 60kg 6-12 tekrar arası tükeniş yaparım ama smith ile. maalesef 3 hafta önce serbest ağırlıkta 60kg tükeniş denedim ve olduğundan daha da kütü oldu…
  13. Omuz sakatlığı yapan hareketler hangileridir?

    2022 yılında Bench press yaparken sol omzumu sakatlamıştım. Ondan sonra sporu bıraktım ve bir buçuk yıl spor yapmadım. Ama yine de gün içinde omuzum bazen çok acıyor oluyordu ve yukarı ve sola kaldıramıyordum. Dört buçuk ay önce spora başladım ama halen sol omzum acıyor ve daha da kötü oldu. Bench pres yaparken çok zorlanıyorum ve göğüs için yaptığım her hareket beni çok zorluyor ve omuz hareketleri. Omzum isininca hiçbir sorun yok ama eve gittiğimde yüksek bir acı oluyor ve sol omzumun üstüne yatamıyorum ve omzumu kaldırıp sağa sola hareket ettiremiyorum
  14. Yarım mastürbasyon sonucu veya uzun süreli mastürbasyon veya ilişki sonucu olur genelde. Bendede 2 kere oldu ve gittikçe artıyor 1-2 saat.
  15. Sarm küründen sonra pct yapamadım! şimdi ne yapmalıyım?

    Yurtdışında yaşıyorum burda vermiyorlar test sonucunu doktoruna gidiyor doktordan almam lazım doktora gelmesini bekliyeceğim ve sadece bir sorun var mı yok mu onu diyor. Gelmesini bekliyeceğim ama herşey normal dedi.
  16. 125mg testonun vücûda etkisi ne olur?

    Merhabalar nasılsınız? Haftalık 125mg testosteronun vücûda etkisi ne olur?
  17. Sarm küründen sonra pct yapamadım! şimdi ne yapmalıyım?

    Dostlar bugün sonunda kan testi verdim ve hormonlara kan değerlerine bakan doktor herşeyin normal ve iyi olduğunu söyledi. Herşey hızlıca yerine geldi pct yapmadan. Nedeni ne olabilir? Kürün sonuna doğru ve hatta şimdide kür öncesi ve sonrası hormon dengeleyici kullandım sebebi bu olabilir mi?
  18. Merhabalar nasılsınız? arkadaşlar burun ameliyatından sonra ağır antrenmanlar yapılır mı? 4-5 ay yapmamalıyız spor diye biliyorum ama ağır antrenmanlar yapılır mı?
  19. Burun ameliyatından sonra vücut geliştirme yapılır mı?

    Teşekkürler.
  20. Burun ameliyatından sonra vücut geliştirme yapılır mı?

    Tamamdır teşekkürler. Peki estetikten 4-5 ay sonra küre girip basıncı arttırmak sıkıntı olur mu sence? estetikten önce küre girmek istiyorum ama sıkıntı olur mu?
  21. Burun ameliyatından sonra vücut geliştirme yapılır mı?

    Öne eğilmezsem t bar gibi hareketleri ve deadlifti nasıl yapıcam? Hiç bir zaman mı öne eğilmicem yoksa bir kaç ay mı sadece? Birde kür sıkıntı olmaz mı estetikten 4 ay sonra falan?
  22. Sarm küründen sonra pct yapamadım! şimdi ne yapmalıyım?

    3 ay tablet ilaç artık yoruyor vücüdü O yüzden kestim artık 2. Paketi alacağımı bilsem direkt testo kürüne girerdim hem daha ucuzdu hem daha etkili😂😂
  23. Sarm küründen sonra pct yapamadım! şimdi ne yapmalıyım?

    Kan testini yapamıyorum şuan işte…

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×