Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

zamt

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

zamt kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba değerli büyüklerim, Yaş : 17 Boyum : 1.65cm Epifiz plaklarım açık ve yaklaşık 1 aydır genotropin kullanıyorum. 3. kalem bitmek üzere günde 4iu kullanıyorum ve tahminen 6-12 ay kullanmayı düşünüyorum. Sabahları esneme hareketleri yapmak istiyorum ama hangileri tam olarak işe yarar bilmiyorum. Sorularım ise şöyle : Genotropini kullanırken yanında vitamin veya başka bir takviye olarak neler kullanabilirim boy uzatmasına yönelik etkisini arttırmasını için? Kullanmamı önerdiğiniz vitamin ve takviyelerin dozajı ne kadar olmalı ve ne kadar süre kullanmalıyım? Bildiğiniz etkili esneme hareketleri varsa nelerdir? @metinav @Hikmett @rastlantisal
  2. 3 ay sonra 18im merak etme tekrar gelirim
  3. 3 ayrı doktorun vermeme sebebinin sence bunun yasal olmamasından kaynaklı olabilirmi yada herhangi bir hormon eksikliği olmayan birine bu konuda danışmanlık yapması sence hastane kurallarına uygunmudur bir düşün bakalım (tabi doktor akraban yada yakın tanıdığın değilse) 😊
  4. 3 Ayrı doktora da calısmayı teklif ettim özel hastanelerde ama 18 yasımdan kücük oldugum icin kabul etmediler. Ama gerekli takibim doktor olmasada birisi tarafından yapılıyor ve geçmişte çok kullanmış tecrübeli birisi.
  5. Teşekkürler, şu anda günlük 1 tablet magnezinc, 600mg kalsiyum, 1400 ui d vitamini alıyorum. Genotropinide sabah uyanınca 2ui , yatmadan önce 2ui şeklinde uyguluyorum ama sabah uyguladıktan yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum herhangi bir olumsuzluk yaratır mı gh üzerinde? Çünkü bir yerde vücutta besin olmadan growthun efektif bir şekilde çalışamadığını okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Bu şekilde kullanımlarım iyi midir?
  6. Cevabın için teşekkürler abi. Evet şansım ve bütçem varken denemek istedim ve deneyeceğim. 2 ayda bir tarama testine gitmeyi düşünüyorum zaten. Peki, eyvallah hocam.
  7. Öncelikle annemide babamıda yanıma alıp doktora gittim doktor yan etkileri ve herşeyi anlattı zaten yinede razı oldular kullanmama. 2. olarak ise onkolojiye gidip iç organ kanser tarama testi yaptırdım ve olumsuz hiçbirşey çıkmadı. evet şuan doktor kontrolünde değilim o yüzden danışamıyorum ancak spor salonumda profesyonel bir hocam var ve kan takibimi yapıyor sorma fırsatım olmadı ona ne gibi takviyeler almam gerektiğini bende buraya danışmak istedim. girdiğim triplere gelirsek evet boya takıntım var çünkü ben 2 senedir subay olmak için çalışıyorum üniversiteye ve hep hayalimdi bu zaten. ama boyum subay olmaya bile yetmediği için bazı yollardan şansımı deniyorum ailemde buna razı. diğerlerine gelirsek penis boyum Türkiye ortalamasına göre oldukça yüksek, sakallarım neredeyse babamdan fazla gören 20 yaşında zannediyor, vücudum ve gücüm ise akranlarıma göre gayet iyi seviyede. Yani sadede gelmiş olursak bu zamanda kadar hep boy sorunumdan mustarip oldum ve 1 senedir hiç uzayamadım 1cm bile, yapmak istediğim mesleğe bile yetmiyor boyum. Derdim 2 metre olmak değil zaten 2 yıl içinde 5-10cm atsam yeterde artar zaten amacım uzun olmak değil normal hayat şartlarına göre standart bir boya sahip olabilmek. Belki çok takıyorumdur boyuma ergenlikte olduğum için bilmiyorum ama ben böyle hissediyorum. Cevabınız için teşekkürler.
  8. Growth hormon nasıl alabilirim?

    günlük kaç ünite ve ne kadar süre kullandınız?
  9. Merhaba, günlük 4 ünite genotropin vurmayı düşünüyorum ve 6-12 ay arasında kullanım yapacağım. Bu süreçte düzenli kan tahlilleri yaptırmama gerek varmı ve yaptırırsam igf1 seviyelerinemi baktırmalıyım? ne derece yüksek çıkarsa bir müdahelede bulunmalıyım ve bu müdahele ne olmalı?
  10. Merhaba değerli büyüklerim 17 yaşındayım ve boyum tahmini 1.65 cm EBEVEYN GEÇMİŞİM: Babam : 1.75 cm Annem : 1.55 cm SORULARIM : Epifiz plaklarım kapanmış mı? Kemik yaşım tahminen kaçtır? Ve daha fazla uzar mıyım ona göre genotropin kullanmayı düşünüyorum. @rastlantisal @metinav @Rdm @otopsicikedi @godofdark @Askabar @SPECTRE
  11. aromasin reçetesiz alınıyormu eczaneden bir de doktoruma östrojenime baktırmak istiyorummu demeliyim kan testi için?
  12. obez değilim ama beslenmeye çok dikkat etmediğim için biraz yağlıyım. madem östrojen engelliyor uzamayı tamoxifen işe yaramazmı?
  13. Hocam ben burada endokronoloji uzmanı olmadığı için çocuk cerrahına gittim o da aynı şekilde 23 yaşına kadar uzayacağımı söyledi babanı da birkaç cm ile geçersin dedi. Genotropin kullanmak istediğimi söylediğimde ise tek dediği şey önermiyor olduğu ve hücreleri değiştirip kanser oluşturabileceğini söyledi. Daha detaylı testler ve öneriler için endokronoloji bölümüne görünmem gerektiğini söyledi.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×