Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

bariskaraca0

Tren enanthe- testo kürü düşünceleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

Merhabalar uzun süredir steroid kullanıyorum geçmişte defalarca

  • testosteron
  • deca
  • boldenon

Kürlerine girdim bu sefer bir abimin tavsiyesi üzerine:

  • trenbolone
  • enanthe testo
  • danabol

Kürüne başladım şuan 4. haftadayım ilk 2 hafta:

  • 200 testo
  • 200 tren

Vurundum sonraki 2 hafta:

  • 400 tren
  • 400 testo

Vurunuyorum ilk vurunduğum enjeksiyonda vücudumdaki sertlikte artış varken şuan vurulduğumda o sertliği hissedemiyorum beslenme olarak:

  • Günde 3 danabol
  • 1 ölçek preworkuat
  • 5 yumurta
  • 600 gram pirinç
  • 700 gram tavuk
  • 2 ölçek protein tozu
  • 2 ton balığı

Öğün aralarında da karışık çerez yiyorum şekeri sıfırladım ve son öğünüm akşam 7 de bitiyor ve bu beni ilerleyen saatlerde çokça acıktırıyor. Yorumları okuduğumda tren enjeksiyon sonrası öksürük- sarı idrar- gerginlik- sinir konularını gördüm sinir ve gerginlik enjeksiyon olduğum günlerde baya bir artışta ama bende öksürük yapmadı günde 6 Lt su içiyorum hani idrarımda sarılıkta yok.

Koruyucu olarak:

  • pharmaton multi vitamin
  • ocean plus balık yağı
  • magnezyum
  • vitamin c
  • omega 3-6-9
  • Coraspirin
  • proviron
  • milk thistle
  1. Kullanıyorum sizin görüşleriniz nelerdir korucuyu olarak başka almam gereken sizin gözünüzde eksik neler var beslenme olarak neler ekleyip neler çıkartabilirim? 
  2. Sizin gözünüzde doğru kür planlaması nedir?

Bir kardeşiniz olarak sormak doğruları görmek eksiklerimi öğrenmek istiyorum. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


crosfredy    272

kürde bir problem yok gayet güzel fakat proteini biraz kısabilirsin evet çeşitlendirmek önemli fakat fazla yüksek geldi tren herkesde aynı yan etkileri yaşatmıyor kişiden kişiye değişiyor bende agresiflik ve depresyon moduna sokmuştu fiziken tren öksürüğü vs hiç yaşamadım mental olarak zorladı ki kendini en çok mental tarafına hazırla ürünlerinin markası nedir ? extradan birde masteron ekliyebilirsin haftalık 200mg verimini arttırırsın 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

swiss marka kullanıyorum kıbrıs’ta masteron nerde bulurum bilmiyorum ilaçlarımı türkiye’den gelirken almıştım ama teşekkür ederim bakıcam 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 19 Boy: 1.78 Kilo: 69 Yağ: %8 KÜR İÇERİĞİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: kadirrr
      Herkese merhaba,
      183 cm boyunda, 63 kiloda ektomorf vücut tipine sahibim. 3 yıldan fazla spor geçmişim var. Bunun yanında boks, yüzme ve futbol gibi farklı branşlarla da ilgilendim. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sağlık problemim olmamasına rağmen kilomu istediğim 70-75 kilo seviyelerine çıkaramıyorum.
      09.00-18.00 arası çalışıyorum, eve de yaklaşık 19.30’da gidiyorum. Mesai saatlerinde bir ana öğün yiyebiliyorum. Öğle yemeğimi 250gr kremalı tavuk yanına da makarna ya da patates şeklinde yiyorum. İş çıkışında 50 gram kaju, badem veya fıstık yiyip süt içiyorum. Antrenmandan sonra da  akşam yemeği yiyorum ve bir shake ile tamamlıyorum. Antrenmanımı da genellikle 20.30 civarında bitiriyorum.
      Kabaca hesapladığımda öğle yemeğim 700-900 kalori, kuruyemiş ve süt 450-600 kalori, akşam yemeğim 700-900 kalori, shake ise içeriğine göre 500-700 kalori civarında oluyor. Günlük yaklaşık 2.400-3.100 kalori arasında alıyorum.
      Ek olarak whey, kreatin, omega-3, D vitamini, magnezyum gibi takviyeler de kullanıyorum. Bu şartlarda uzun zaman çabalamış olmama rağmen doğal olarak istediğim sonucu alamıyorum. Steroid, peptid ve SARM konularını da az çok biliyorum ve uzun süredir ilerleyemediğim için zaman zaman bunları da düşünüyorum.
      Benzer durumu yaşamış olup kilo almayı başaranların tavsiyelerini ve deneyimlerine ihtiyacım var.
      Şimdiden teşekkür ederim 🙏
    • Yazan: sadialps
      Merhabalar,

      İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var. 

      Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
    • Yazan: Ziraatci
      Herkese selamlar, iyi forumlar dilerim.
      Yakın zamanda başlayacağım bulk kürü için enjeksiyon sıklığı, günleri ve ml paylaşımları konusunda forumdaki tecrübeli hocalarımın ve arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
      Kür Planım ve Haftalık Dozajlarım şu şekilde:
      Testosteron Enanthate: 500 mg (Haftalık 2.5 ml)
      NPP (Nandrolone Phenylpropionate): 400 mg (Haftalık 4 ml)
      DHB (Dihydroboldenone Cypionate): 300 mg (Haftalık 3 ml)
      Toplamda haftalık 9.5 ml gibi ciddi bir yağ hacmi sisteme girecek.
      Şöyle bir strateji düşündüm: NPP’nin (kısa/orta ester) doğal üretimi aniden kapatıp kanda "Testo açılana kadar" dominant kalmasını (Deca dick, libido ve mod düşüklüğü riskini) engellemek adına; ilk 2 hafta sadece Testo Enanthate + DHB girip bir androjen duvarı örmeyi, 3. haftadan itibaren NPP'yi sisteme dahil etmeyi planlıyorum.
      Sormak istediğim sorular şunlar:
      NPP'nin ester yapısı gereği stabil bir kan seviyesi için haftada en az 3 enjeksiyon (Pazartesi - Çarşamba - Cuma) yapmayı düşünüyorum. Bu 9.5 ml'lik toplam hacmi bu 3 güne bölersem, enjeksiyon başına ortalama 3 ml'den fazla yağ düşüyor. Sizce gün paylaştırılması nasıl olmalı?
      Testo E ve DHB uzun esterli olduğu için onları haftada 2 güne (Pazartesi - Perşembe) sabitleyip, NPP'yi ayrı günlerde mi vurmalıyım, yoksa hepsini aynı enjektörde mixleyerek haftada 3 güne mi yaymalıyım?
      İlk 2 haftalık "Only Testo + DHB" başlangıç stratejim hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
      Boy, kilo ve spor geçmişi olarak altyapım hazırdır. Koruyucu olarak karaciğer, böbrek ve insülin hassasiyeti için enginar, deve dikeni, NAC 600 ve Berberin (ALA destekli) içeren kompleks supplement rotasyonum hazırlandı.
      Tecrübeli üyelerin ve hocalarımın değerli yorumlarını bekliyorum. Herkese keyifli forumlar ve kazançlı kürler dilerim!
    • Yazan: kutukutupense
      Dostlar selamlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ilk gönderim olacak biraz heyecanlıyım tecrübenize çok ihtiyacım var. Yakın zamanda ikinci kürüme girmeyi planlıyorum ilk kürüm kendimi deneme amaçlı 12 hafta 250mg only testo yapmıştım yaklaşık 8 haftadır cut yapıyorum trt dozu alıyorum açıkcası yağ oranım da yüksekti only testoyu uzatabilirdim ama cut yapıp artık düzgün bir kür yapma kararı verdiğim için süreç böyle ilerledi.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 24 Boy: 1.87 Kilo: 81 Yağ Oranı: 14 (mezurayla 14 buldum) Şimdi izninizle kafamdaki planı söylemek istiyorum,
      Kür İçeriği:
      750mg Test E. 500mg Bolde 375mg Deca 3 tablet Proviron ED testo panpharma (sanırım iran eczanesi ürünü forumda öyle yazılmış nessieci satıcım da aynısını söylemişti), bolde ve deca nessie, proviron eczane
      Açıkcası vücudum cidden fazla östrojen dönüşümü gerçekleştiriyor o yüzden boldeyi biraz fazla tercih ettim, ciddi manada kas kütlesine ihtiyacım olduğu için böyle uzun soluklu off season kafasında bir kür serüveninin bana iyi geleceğini hissediyorum 20 hafta en az gitmek istiyorum bu şekilde, Kafamdaki süre fazla olmasaydı belki npp tercih edebilirdim ama nandrolone seçimimi deca yapmak istedim hem açıkcası daha uygun olması da güzel diye düşünüyorum. test-deca oranını 2/1 ayarlayıp yanına dht türevi proviron alarak dht’min dhn’den fazla olmasını amaçlıyorum deca dick yaşamamak için keza düzenli olarak kan tahlillerimi de vereceğim. 
      Sizin gözünüze takılan bir problem var mı, genel olarak anlattığım bu planlama için yorumlarınızı merak ediyorum tecrübeleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli bilmediğim bir cahilliğim varsa acısını çekmeden önceden haberim olmasını isterim açıkcası,  bu şekil bir planlama ile güzel miktarda kas kütlesi koyabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum dostlar. 🙏 @Fuhrer

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp