Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Synthbody

Üye
  • İçerik sayısı

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

Synthbody kullanıcısının paylaşımları

  1. Herkese selamlar dostlar. Uzun yıllardır sporun içindeyim ancak gerek hayat şartları gerek genetik bazı dezavantajlar, gerek sakatlıklar sürekli beni aşağı yukarı itmiş ve artık vücudumu forma sokmak konusu beni yorduktan ve işim gereği(antrenörüm) diğer tarafı da yaş çok geçmeden tecrübe etme kararı sonrası only testosteron ile yolun karanlık tarafında ilerlemeye başlamış bulunuyorum. Burada forumda beni anlayabilecek adam sayısı bir elin parmağını geçmeyecektir. Ancak hem kendime bir günlük olması hem de birileri aynı yoldan geçmek isterse bir referans oluşturması için bu başlığı açıyorum. Kendimle ilgili detaylı bilgileri aklıma geldikçe güncelleyeceğim şimdilik buraya genel bilgileri yazıyorum. Sizlerin soruları oldukça buraya güncelleyeceğim. İlk etapta deneyim amaçlı ve maceranın keyfini çıkartmak vücudumu tanımak için kendime 20 hafta verdim aşağıda da detaylı şekilde hangi gün ne yaptığımı yazıyorum. Şu an 9. haftanın içindeyim. Her hafta tamamladıkça yeşil ile işaretliyorum. Haftada 4-5 gün antrenman. Antrenman sonrası en az 20dk cardio. Günlük 5000 kalori. 261 gr protein 700 gr karbonhidrat 135gr yağ (yağdan zengin beslenmem gerekiyor bağırsaklarda problem yaratmaması için) Başlangıç ölçüleri Yaş:33 Boy: 181 Kilo: 73 Genel nabız 12 ye 8 (sürekli kontrol ediliyor) Güncel kg: 77 Kullandığım vitamin mineraller Glukozamin Omega 3 Magnezyum Çinko Vitamin C B Kompleks B12 (haftada 1 kez enjeksiyon) D3 Damla (Sabah 10 akşam 10 damla idame amaçlı) D3 Ampül (2 Hafta aralıkla) Folbiol (Folik Asit) Kullandığım Supplementlar Gainer (Günlük 1 veya 2 ölçek) Creatin (9.hatfada başladım günde 1 ölçek)
  2. Dostum boy yas kilo yag orani vesaire lazim.diger hormonlar ne durumda
  3. Kanda ufak miktar enfeksiyon var gibi, ne kullaniyorsun?
  4. Bulk kürüm için önerilerinizi rica ediyorum

    Konuma göz atmanı öneririm dostum. Son sayfaya kadar bak son durum orada. Soruların varsa konudan sorabilirsin.
  5. Benim konuya göz at dostum tüm objektif bakış açımla süreci yansıtmaya çalıştım.
  6. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    Herkese uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba. Bir güncelleme yapalım. Şu an 14.hafta in içindeyim. 13.haftanin başında test yaptırdım. Tüm Değerler aynı tek değişen ostrojen 84 olmuş. 4 haftadır 250mg kullanımı sonundan aromatizeyi arttırmış. 125mg lerde 35 leri geçmemiştim tabi dolaylı olarak dolgunluk da çok hissedemiyordum. Yine 13. haftanın sonunda biraz beslenmeyi pislestirip kaloriyi de artınca üstüne kardiolari da biraz sallayınca göğüslerde hassasiyet başlaması üzerine (tahmini östrojen 100 lero geçti) günde 20mg dan 5 gün boyunca tamoxifen aldım. Birkaç gün içinde hassasiyet kayboldu. Su an gayet iyiyim. 14.hafta etkileri olarak çok hafif omuz bölgesinde sivilcelenme var. Onun harici bir yam etki ile karşılaşmadım. Pump güzel, doluluk güzel, uyku kalitesi iyi, deri kalitesi iyi, vücutta sulanma var ki zaten istediğim bir şeydi. Şöyle bi form bırakayım bir fikir olsun soranlara.
  7. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    Bu haftasonu güncelleme yapacağım. Takip eden dostlara teşekkürler hepinize selam.
  8. Alt ve ast değerlerim çok yükseldi, sebebi anavar mı?

    Hadi gözün aydın, sıra bende 😅
  9. Siyah uç. Ucundaki plastiği çıkarıp(tabi iğneyi de çıkarıp) yarıdan kesiyorsun. Sonra bu şekilde iğne belirli bir yere kadar gidiyor istemesende. En rahat bu şekilde oluyor. Yeşil uç zaten kalın geliyor canımı yakıyor. Aşı iğne ucuyla da denedim daha zor gidiyor ilaç.
  10. Iran testo kutu farklılığı acaba sahte mi?

    İran'dan aldığında TL bazinda 150-200 TL olabilecek bir ürün bu. Sahtesini yapıldığına inanmıyorum. Anlayabileceğin bir yöntem yok. Kullanırsın, 1 ay sonra test yaparsın lh-fsh kapalı ve total testo yüksekse çalışıyordur.
  11. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    Testislerde bir ufalma yok, gözle görülmeyecek kadar olmuştur olduysa da.
  12. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    Kendi günlüğüm var takip edebilirsin.
  13. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    E2 için bir ilaç kullanmıyorum. Testo 4.hafta e2 24 den 34 e yükseldi, 10.haftada ise 38 idi.
  14. Only klomen kullanmak?

    Klomifen sitrat kullanırken bende iştahta azalma, baş ağrısı, brain fog tarzı yan etkiler yapıyor. Ve vücuttan su atıyor.
  15. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    Dediğim gibi 10.haftada günlük 50mg klomeni 5 gün boyunca kullandım. Aynı zamanda 10.haftada 250mg ye geçiş yaptım. Haftada 1 enjeksiyon şeklinde uyguluyorum. Şu an 11.haftanın içindeyim.
  16. Ne gibi artı ve eksi yönü oldu bu 12 haftalık testo kullanımı sonrası? Benim görüşüm pct için ilacın kandan çıkması ortalama 3 hafta sürüyor. Sonrasında başlamak daha mantıklı.
  17. 50 ye kadar normal aslında ancak kür öncesi naturel halının testi varsa paylaş, referansın bakarsak daha iyi yardımcı olabiliriz.
  18. Forum arama kısmına bitkisel kürler yaz, 1-2-3 seri yazi var onları oku dostum.
  19. Evet deca serüveni başladı + resimler

    Deca sonrası sakatlıklardaki iyileşme ve eklemlerdeki hissiyatı hakkında nasıl bir geri dönüşü var?
  20. Bpc157 ve tb500 ile omuz sakatlığı tedavi günlüğüm

    Peptidlerdeki growth factor ile alakalı olduğunu düşünüyorum hocam.
  21. Hocam bu işler bütçe meselesi. Benim önerim forumda biraz daha vakit geçirin kür örneklerini, before afterları inceleyin. 250mg only testo size uzun vadede belirli kazanımlar yapacaktır ama bu kazanımlar kişiden kişiye değişmektedir. Burada bir çok etken var, mesela antrenman geçmişiniz, antrenman hacminiz, beslenmeniz, dinlenmeniz. Bu iş maliyetli bir iştir sadece ilacın parasını vermekle gelişmek için yeterli değildir. En baştan beslenme işi apayrı bire maliyet mesela. Kendinize iki soru yöneltin; 1) Bütçem ne kadar? 2) Hedefim ne? Ardından bu sorulara vereceğiniz cevaplardan sonra işini iyi bilen hocadan profesyonel bir destek almanız yararınıza olacaktır. Bizlere kendiniz hakkında daha fazla detay verirseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz.
  22. Nihayet iştah sorunu çözüldü - mageca isimli tablet ile.

    İştah sıkıntısı yaşamıyorum ancak bu ilacı araştırdım biraz. MAGECA 160mg 30 TABLET fiyatı bugün 723 TL , eczaneden reçetesiz alınabiliyor. Hatta bu ilacın daha uygun fiyatlı muadili BOREA 160mg 30 TABLET fiyatı 533 TL yine eczaneden alınabiliyor.
  23. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    Dozaj artacak zaten bu hafta 250mg ye geçeceğim , sadece vücudumun tepkilerini gozlemlemek istiyorum bunun için yapıyorum. her dozdan maksimum verimi ve gözlemi almak istiyorum.
  24. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    Önceki de sonraki test de her zaman enjeksiyondan 6 gün sonra yaptırıldı aynı saate. Evet 125mg vuruyorum. Yukarıda 4.hafta test sonuçlarım var, bu 9.hafta test sonuçları.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×