Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 22-09-2020 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Akut hipogonadizm, pct düzgün yapılmadığında ve belli bir yaşın üzerindeki kişilerde ortaya çıkabiliyor.Bende de başladı bu durum ve küre girmek istemiyorum açıkçası Yapılacaksa da kısa kürler yapılmalı ve senede ikiyi geçmemeli.Hormon değerleri düzelmiyor kolay kolay ve hem zaman kaybı oluyor, hem emek, hemde maddi kayıplar yaşanıyor.Değer mi diye bir soru sorulsa, bazıları değmez diyebilir... Pct için ülkede ilaç yok doğru düzgün.Merdivenaltı yerlerden alınsa iki üç katı para isteniyor.Bu şekilde gidişat iyi değil... Hani hipo tedavi edilmese belkide kalıcı hale dönüşecek, çünkü organ yetmezliğinden kaynaklanıyor ve tekrar eski hale gelip gelmeyeceği belli değil.En azından belli bir yaştan sonra...Bir an önce, yeterli süre ve dozda pct veya trt yapılarak vucudun kendini onarmasına zemin hazırlanmalı diye düşünüyorum...
  2. 1 point
    Teston düşük, buna baglı östrojenin düsük.Ayrica bitkisel destekler kullanabilirsin.Bir ay sonra tekrar test yaptir eger hala değerlerinde yükselme yoksa, o zaman pct yapmani tavsiye edicem...B12, d vitamini ve belki demir takviyesi kullanman da faydali olur.
  3. 1 point
    Umduğum gibi bir kilo şuanda yok başladığımda 65 dim şuan 66 67 aralığında oynuyo kilom yemeyede abanma çabasındayım kendime göre olduğumdan daha iyi yemeye çalışıyorum. Ama @metinav hocamın dediği dianabol yerine kullanılıyor vs. (yanlışım varsa düzeltin hocam yanlış hatırlamış olabilirim) biraz efsane gibi geldi kalorimi tam olarak takip edemiyorum tamamladığımıda düşünmüyorum işler koşturma biraz etkiliyor tabi. Bu şekilde devam ediyorum kullanmaya 8. Gün erkende olabilir bir gelişmeleri aktaracağım. Sağlıklı sporlar
  4. 1 point
    ya büyüme hormonu gerçek hastalar içindir ! onun parasını devlet öder devlet o parayı nerden alır 80milyon nüfustan vergi alarak hiç kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın bu yaptığınız AHLAKSIZ bir şey ama o kadar arsız olmuşsunuz ki yavuz hırsız ev sahibini bastırır atasözü geliyor aklıma E2 yükseldiği zaman Arimidex yazdırabilirsin Prolaktin yükseldiği zaman dostinex yazdırabilirsin doğal testo 0'a yakın olduğu zaman pregnyl yazdırabilirsin kürdeyken hormon değerlerine baktırabilirsin tahlil yani, karaciğerinde sorun varsa nac 600 sivilce kremleri nizoral şampuan yazdırabilirsin BUNLAR SENİN HAKKIN AMA BÜYÜME HORMUNUN NORMEL SEVİYEDE İSE SAHTEKAR DOKTOR BULUP GH YAZDIRIRSAN AHLAKSIZ BİR ŞEY OLUR İLAÇLAR HASTALAR İÇİNDİR !
  5. 1 point
    bu konu daha önce açılmıştı tartışılmıştı, Kul hakkı diye bir şey var bu ülkenin nüfüsu 80 milyon ve 80 milyonun hakkına giriyorsun çok değil max 30-40 sene ölünce nasıl hesap vericeksin ? Konunun dini yanı ayrı bu yaptığın ahlaksız bir şey o reçeteyi yazan doktorada yazıklar olsun dolandırıcı sahtekar olmak için mi o kadar sene okul okumuş. Yemin ediyorum insanları gördükçe midem bulanıyor elimde kitlesel ölüm silahı olsa insanlığın sonunu kazırım herkes becerebildiği yapabildiği ölçüde hırsız dolandırıcı şimdi diceksin büyük çalanlara söyle ben ayda 2 kutu aldım ne var bunda sen potansiyel büyük dolandırıcısın ilerde eline fırsat geçerse becerebilirsen yaparsın bu kafada gidersen. İnşAllah bu kafadan çıkar iyi insan olursun yazcak çok şey varda ben sabaha kadar yazsam sen anlayabilceğin kadar anlıcaksın keyifli forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×