Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 25-03-2020 tüm alanlarda

  1. 1 point
    D vitaminin düşük eczaneden d vitamini desteği alabilirsin. Malum güneşe çıkamıyoruz dışarı çıkma yasağı gibi bir şey var yada tehlikeli. Karaciğer değerlerin çıkmaya müsait biraz daha yeşilliği arttır. Testosterone çalışıyor e2 ve prolaktin görebilseydik daha iyi olabilirdi
  2. 1 point
    Arkadaslar tartismayalim, bazı seyler bilinmeyebilir veya deneyim yoktur.Önemli olan söyle yap böyle et deyip yönlendirmenin gercekten ciddi bir sorumlulugu olduğunun farkinda olunmasi.Hicbirimiz doktor degiliz ve saglik konusunda sorumluluk tasiyacak durumda bulunmuyoruz.Bilgilerimizi, bence böyle olmali, yada surada bu sekilde okudum, veya bir abi su sekilde yapti kullandi gibi paylasimlar seklinde yapmak daha dogru olacaktir.
  3. 1 point
    Süper gelişim göstermişsin . yemek düzenini merak ettim .
  4. 1 point
  5. 1 point
    Azmin zaferi dedikleri bu olsa gerek 👊👊
  6. 1 point
    Çok başarılı bir değişim tebrikler bravo 💪🏽
  7. 1 point
    4 gün oldu ben başlayalı günde 100mcg giriyorum antrenmandan önce ki definasyondayım ilaç yüksek kalori alımında daha iyi çalışmasına rağmen günde 400 kalori aldığım diyette antrenman öncesi vuruyorum 15 dakika önce antrenmanda inanamazsın etkisini komple vücut pump dolaşıyorum 6 saat antrenman yaptım bana mısın demedi herzaman pump dolaşıyorum bir kullan kafayı çizersin emin ol follistatin 344 peptitlerin başı orjinal olması lazım ama daha önce de vurdum böyle bir etkisi yoktu bu sefer çok mükemmel bir etki alıyorum diğer ilaçlar yanında hikaye kalıyor
  8. 1 point
    Turkcellin yeni ürünü heralde. Root celle bağlan hayata
  9. 1 point
    ya hu bu kadar basit bir şey için danabole steroide girmeye gerek yok. yapması gereken şey yukarıda arkadaş da demiş insülini kullanmak yalnız ben insülini dışarıdan almasını önermiyorum. vucudundaki insülini kullanacak doğal yoldan tetikleyerek.. hemen body buildinge başlasın kendini yorup perişan etmeden günde max 30 dk çalışsın. her sabah kahvaltı sonrası 1 yemek kaşığı zeytinyağı. her antrenman öncesi ve sonrası gömebilidiği kadar jelibon gömsün. sabah öğlen akşam normal yemeğini yesin üzerine de ekmeğe nutella sürüp gömsun. nutella gömdüğü kadar da bol su içsin. vucudu aldığı kirli karbonhidrat kadar da o suyu hayvan gibi tutacak. bu sürecte su atıcı hiç bir şey, yeşil çay, çay , kahve dahil kullanmayacak. tuzlu beslenebilir. bir de spor süresince gerçek üzüm suyuyla kreatin kullanabilir.2 haftada 2- 6 kilo arası almazsa gel yüzüme tükür. bir hafta deneyin taktiğin çalıştığını göreceksiniz. ama unutmasın olay nutella ya da yağlar değil olay suda bitiyor bünyeye yüklediğin pis karbonhidray ve yag kadar suyu da vucut kendinde tutuyor. olay su içmede bitiyor. geri dönüş yaparsan sevinirim. bır hafta sonra buraya geri dönüş yap lütfen. günde min 3 max 4 litre su içsin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×