Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 01-03-2020 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Ne kadar cok karb o kadar buyumek degil. Gerekeni bir miktar arttirmak yeterli. Fazlasi sana yaglanma olarak donecektir.
  2. 1 point
    Dene yanil gormen lazim beslenme grafigini bence. Sadece yemen ve yememen gereken seyleri iyi belirleyip daha sonra gerek idman gun ve siddetin gerekse de vucudunun tepkilerine gore belirle. mesela carb kaynaklarini cesitlendir. Hep ayni kaynaktan alma.
  3. 1 point
    Senin tuketimine aşiri demedim ben genel bilgi verdim sadece. Ama tavuk kesinlikle A grubunda tuketilmemesi gereken bir kaynak. Buna karsi cikanlar mutlaka olacaktir ama deneyi gormek lazim diyorum. Deneyimledigim icin acikca belirtebiliyorum.
  4. 1 point
    Ulkemizde bu durum cok onemsenmesede ben onemsiyorum. Mesela A kan grubunda tavuk tuketmemen gerekiyor. Bu durum cok onemli. Hindiye yonelmeni tavsiye ediyorum ayrica bakliyat cok tuketmemek gerekiyor zira bunlar fitoöstrojendir ve tüm östrojen hormonlarını (estradiol, projesteron ve prolaktin) artırır.
  5. 1 point
    Şu forumda yazılarını mantıklı bulduğum nadir kişilerdensin eyvallah @AhmetBalcı
  6. 1 point
    Kardeşim yarışmacı olucam diyosun akabinde param yok diyosun. Bu işler ciddi para isteyen işler ve devamlılık isteyen işler öyle 1 2 kür ile olmuyo bu işler malesef. Kaldı ki ülkemizde her alanda olduğu gibi, bu alandada torpil var federasyondan tanıdığın yoksa işin çok zor podyumun içinden geçmen lazım anca öyle derece yaparsın. Getiriside yok yarışmacılığın, en azından bu yarışmaya hazırlık sürecinde harcadığın kadar para ödülü olsa değer derim fakat ödüller çok komik. Sana tavsiyem bu şekilde devam et formunu koru ileride belki birşeyler değişir ülkemizde o zaman tekrar düşünürsün
  7. 1 point
    Boldenon asıl 12. haftadan sonra çalışıyor o yüzden 20 hafta, turinabol ise kick start için tabi baktın 15. hafta işler karışıyor kürü bitir illa 20 hafta olcak diye bir şey yok
  8. 1 point
    bak yakşıklı kardeşim iyi ürünün yada halk tabiri ile malın reklama ihtiyacı olmaz.biri yada birileri kullanır ürün hakkını verir bu kulaktan kulağa 24 saate tüm ülkeye yayılır.bugüne kadar bu ürünü duydun mu hiç?ürün hakkında kür günlüğüne sonuçlarına denk gelin mi?bu ilaç sarm dır ve bana sorulacak olursa sarmların supplementten farkı yoktur fayda olarak.belki çok keskin konuşuyorum ama kendi tecrübelerime dayalı konuşuyorum. bu ürün GH Pep (MK-677), oral olarak uygulanan bir GH sekretagogudur.bu sekretagog, hipofiz bezini GH salgılamak (salgılatmak) için doğal olarak işaret eden (bu işe yarayan) bir maddenin terimidir. Diğer bir deyişle GH Pep, IGF-1 Lr3 veya MGF (peptidler) gibi peptidlerle karşılaştırılabilir, sadece herhangi bir enjeksiyon gerektirmez ve kortizol artışı gibi herhangi bir yan etkisi yoktur. KULLANIMI HAKKINDA BİLGİ VERECEK OLURSAM GH Pep (MK-677) günde 25 mg'lik bir doz tavsiye edilir. Her şişenin, 1 ml olan ortalama bir dozda 30ml vardır. 1 ml damlalıktan 3/4 veya 25 mg'dır. Her şişe 30+ gün kullanılabilir. Kullanım Süresi: 8-12 hafta. Kullanmadan önce çalkalaman lazım unutmamalısın. İÇERİĞİ İSE YANİ YAPIMINDA KULLANILAN GH Pep: (R) -1 ’- (2-metilalanil-O-benzil-D-seril) -1- (metilsülfonil) -1,2-dihidrospiro [indol-3,4-piperidin], üzüm çekirdeği yağı.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×