Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

AhmetBalcı

Üye
  • İçerik sayısı

    333
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    10

AhmetBalcı kullanıcısının son zaferi 1 Mart 2020

AhmetBalcı en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

131 Mükemmel

2 Takipçiler

AhmetBalcı Hakkında

  • Yaş 43
  • Derece
    Usta
  • Doğum Günü 18-05-1980

Profil Bilgileri

  • Yaş 43
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

533 profil görüntüleme
  1. Sustanon kürü

    Üstad bende aynı fikirdeyim. Bridge icin belki ama pct icin arastirdigim kadariyla biraz anlamsiz ve yetersiz kaliyor.
  2. Sustanon kürü

    @metinav üstad selamlar decapeptyl kullanıp cypionat esterine gecis yaptim. Simdilik pct baslamadim devam ediyorum küre. Spora devam edebildigim halde. decapeptyl mantigini tam cozemedim ama bir grup insan en iyi pct budur baska ekleme yapmana gerek yok diyor 6 ayda 1 kullandan yeter diyor. Bir grup insanin bu urundrn haberi bile yok. Cok kararsiz kaldim. Fikrin nedir üstad?
  3. Buda benim kürüm burak hoca ile

    Boldenon asla masum degildir. Daha iyi arastirmanizi oneriyorum. hct, rbc uzerindeki etkilerini arastiriniz. Ve bu etkiler 2 sene icinde ortaya cikabiliyor. Dikkt etmek lazim. Polisitemi veraya neden olabilir
  4. Sustanon kürü

    Herkese selamlar. 8 haftalik sustanon kullanimin ardindan bridge yapmak amaciyla son enjeksiyondan 6 gun sonra 1 doz decapeptyl yaptim. Ve decapeptyl ardindan 9. Gün cypionat esterine gectim. 2 hafta cypionat ardindan malum kosullar nedeniyle vucudumu dinlendirmeye karar verdim. Son enjeksiyonumu 23/03/2020 tarihinde yaptim. bundan sonraki pct ve tahlil verme günlerimle ilgili yardimci olabilir misiniz? @metinav @Equipoise
  5. Covid-19 (korona) virüs hakkında

    Şu an bunu önermiyorum ben. Yükseltmenın cok fazla yolu var direk östrojen ıcın hap var oral yoldan ama arastırmanın netıcelenmesını beklemekte fayda var.
  6. Covid-19 (korona) virüs hakkında

    Arkadaşlar malum tüm dünyada etkisini gösteren salgın sonunda beklendiği gibi oldu ve Türkiye'nin kapısını çaldı. Ciddi bir belirsizlik hakim ve herkes panik durumda. Dün yapılan ciddi bir araştırmadan bahsetmek istiyorum size Biliyorsunuz ki; Virüsün ölüm etkisi erkek ve kadınlarda farklı oranlarda, Erkeklerde %70,6 Kadınlarda %29,4 Dün Amerika'da yapılan bir çalışmada bu farklılığın 2 sebebinin olduğu konusunda ciddi neticeler elde edildi, İlk sebep kadın ve erkek sigara kullanım alışkanlık farklarından ortaya çıkıyor. Kadınların erkeklere oranla daha az sigara tüketimi yapmaları nedeniyle virüsün sigara içenlerdeki tutunma oranı kadınlarda daha düşük seyrediyor. Bir diğer neden ise garip gelecek ama ÖSTROJEN HORMONU. Evet doğru okudunuz östrojen hormonunun virüsün hücre çekirdeğine girmesini engellediğiyle alakalı çok ciddi çalışmalar var. Henüz %100 doğruluğu kanıtlanmasa da bu konuda çok fazla çalışma yapılmaya başlandı. Dikkatimi çeken bir konuydu sizlerin bilgisine de sunmak istedim.
  7. Bimde göğüse zam

    Müslümanlıkta beddua yoktur ama. Bazı şeylere zam gelmesi fırsatçılıktan değil, tedarik zorluğundan kaynaklanıyor. Bizler nasıl çok zor ulaşıyorsak marketler zincirleri de aynı şekilde zor ulaşıyorlar ürünlere. Bu da tedarik güçlüğünü ve fiyatların artması sonucunu doğuruyor. Beddua etmeden bunları da değerlendirmenizi öneriyorum. Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.
  8. Evde yapılacak temel egzersizler

    Bunu uygulayabılırsınız DB PROGRAM.pdf
  9. Ocağınıza düştüm, hemde çok kötü düştüm.

    Ne yazip ne yazmayacagimizi soracak yaslari gectik biz. İsine gelmeyince ziplamana gerek yok. Kimden aldiysan ilacini git o yazsin receteni. Burda insanlarla bu sekilde konusamazsin.
  10. Ocağınıza düştüm, hemde çok kötü düştüm.

    Birde urolojideki tahlillerin neden senin astsubaylik durumunu etkilesin? kusura bakma bana pek inandirici gelmedi bu durum. Tahlilsiz ezbere pct yapilmaz
  11. Ocağınıza düştüm, hemde çok kötü düştüm.

    Herhangi bir özel labaratuarda yaptir. Hicbiryerde cikmiyor.
  12. Ilk kür içi form ve tahlil destek

    Kan degerlerine karsi demir icerigi tuketebilirsin. AMA BU BİR TAVSİYEDİR. DOKTORLA GORUSMENİ TAVSİYE EDİYORUM.
  13. Ilk kür içi form ve tahlil destek

    Pardon sidefer
  14. Ilk kür içi form ve tahlil destek

    O zaman sideral al hergun 1 Şase
  15. Ilk kür içi form ve tahlil destek

    İlk defa gorüyorum bunu. Normalde tüm AASler kirmizi kan hucreti dolayisiyla da hct arttirir. ayrica protein kaynaklarinda da demir var. Demir de dogrudan bu degeri arttirir. Ustune birde bolde kullaniyorsun ki boldenin calisma mantigi zateb rbc arttirmaktir. cok fazla kalsiyum tuketimjn mi var? Süt urunleri ya da tablet olarak?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×