Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 22-11-2019 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Arkadlar Herkese Merhaba , Başlıkta Belirttiğim gibi hacim kürü düşünüyorum. Daha önce Testo - Deca , Testo - Bolde gibi 2 Kür Geçmişim var.Sonuç olarak istediğim hacimi alamadım. Sonuç olarak PCT ve Ara verdim şuanda. 2-3 Ay sonra tekrardan Bir Kür Yapıp Beslenme antrenman vs. olsun dikkat ederek güzel bir kür geçirmek istiyorum. ( en çok müzdarip olduğum konu iştah problemidir.) Ghrp 6 - 3 Ay - 300mcg Danabol - 6 Hafta - 100mg Testo Ent - 3 Ay - 750 mg Boldenon - 3 Ay - 600 mg olacak şekilde. Düşünceleriniz Eksilerim Yanlışlarım vs. Varsa güzel fikirlerinizi Almak isterim. ( Kürlerdeki Amacım İştah Kazanmak Yemek yeme konusu problemli olduğu için Sıkıntı çekiyorum )
  2. 1 point
    PCT'siz 4 kür yapmış peşpeşe farkında mısın bilmiyorum.Düzelecek olan libido zaten 2-3 ayda toparlar kendini . Testisle beyinle ne alakası var adamın hormon seviyeleri normal aralıkta "testis uyarı almıyor" diyorsun neye göre? LH'a göre mi? LH , FSH seviyeleri kişiye göre değişir , benim hormon yapımın hassas olduğu kanaatine nereden vardın onu da çözemedim.2017'deki libidosunu şuan yaşayamamasının sebebi kullandığı ilaçların asıl yan etkilerinin ilacı bıraktıktan sonra ortaya çıkması, ben libidosuz kalacak demiyorum eski libido seviyesine bir daha çıkmaz.Yatak dışında ereksiyonda sorun yaşamayıp yatakta sorun yaşaması zaten ereksiyon sorunun piskolojik olduğunu gösteriyor.Eskisi kadar istekli olmadığı için anksiyete yaşıyor tüm olay bu.Kendini bu konuda motive ederse sorun kalmadığını da görecek.
  3. 1 point
    Libidosu yükselir bişey kullanmazsa eski haline döner, endamger senin durumun farklı 8 senedir iyileşmediğini söylemiştin ama 8 senelik süreçte hem steroid hemde pregneyl tamoksifen gibi benzeri şeyler kullandın senn bilgilerini okuduğumda hassas bi hormon yapın var o kesin bikere , beyin vücutta eksikliğini hissettiğinde üretilmesini ister testisten yani kullandığın her ilaç sana 1-2 sene zaman kaybettiriyor
  4. 1 point
    Full body daha iyi olur. Split girsen zaten ağırlıkların düşmüş olacak moralin bozulur eğer eski sistemin öyleyse. Adaptasyon için 2 hafta full body yap duruma göre geçersin
  5. 1 point
    Öncelikle hangi seviyede kullanmak istiyorsun bilmiyorum ama ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Soruna gelecek olursak akromegali, hipofiz ön lobundaki aşırı büyüme hormonu salınımından kaynaklanmaktadır. Genetiksel bir hastalıktır aslında. Bu rahatsızlığın sonradan oluşması için yıllarca aralıksız 6-8 değil 10 iu ve üzeri aşırı doz da alımlar yapılması lazım. Buna ne paran ne de sabrın yeter ki bu aşırı salınım büyüme plakları kapanmadan olursa tam olarak akromegali, devlik gibi yan etkiler dramatik anlamda oluşur. Senin durumunda (büyüme plaklarının kapanmış olduğunu düşünerek) düşündüğün gibi sorunlar imkansıza yakın ve şu growth bağırsakları, iç organları kocaman yapıyor mitininde tamamen şehir efsanesi olduğunu belirtmekte fayda var. Böyle bir şey yapmaz growth size, bunu yapacak olan beraberinde insülin kullanımı ve aşırı karbonhidrattır. Growth hormonun yetişkin dönemde aşırı kullanımının size yapacağı yan etkiler yapısal değişikliklerdir. Son olarak seni direkt kanser yapamaz, eğer kanser veya kötü huylu bir hücre diyelim mevcutsa onun gelişimini hızlandırabilir. Bu konu hakkında da tıpta varılan kesin bir sonuç yok ve yapılan kesin bir araştırma da yok. Her ne olursa olsun GH kullanmakta kararlı bir bireyin kesinlikle kullanmadan önce bir genel check up yaptırması ve hücrelerine baktırması gerekmektedir.
  6. 1 point
    Arkadaşlar selamlar; Size bu konu ile sadece birincil ürün getiren ve dış piyasaya iç piyasa kadar hakim biri olarak iki marka hakkında duyuru yapmayı doğru buldum. 2017 aralık ayı sonrası son yaptığım sevkıyatta aldığım bilgi doğrultusunda artık İran Aburaihan markası ürün testesteron üretimini bitiriyor ve bir daha üretmeyecek ona göre sizde kendi önlemlerinizi alabilirsiniz bende son sevkıyatımı yüklü yaptım bir daha bulamayacağım çünkü. İkinci bir husus Alley marka peptidleri kendi ürün portföyüm de tutuyordum taki Alley 'in marka isim babaları ve üreticileri Yunanistan da geçtiğimiz ay yakalanana kadar. Bu ürünlerinde %90 yada fazlasını Türkiye 'de ben getirmişimdir. Bu konuda da artık Alley marka ürünler göremeyeceksiniz elde olanlar da kara borsaya düştü çok garip rakamlar verildiğini duydum gördüm euro'nun da artması ile. Şimdilik markalar hakkında bu yönde iki gelişme var bilginize.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×