Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 23-11-2018 tüm alanlarda

  1. 1 point
    ayda 1 oluyor nazar mıdır nedir enjeksiyonla alakalı ama
  2. 1 point
    1- Bu işin kickstartı steroid ya da hormon değildir, kardiyovasküler çalışmadır, idmanlarda pump (pompa) yapabilmeniz için öncelikle alt beden üst beden damar yolu basıncınızı eşitlemeniz ve akciğer kapasitenizi artırmanız gerekir. 30 yaş üstü için kardiyovasküler çalışma için tavsiyem şehir bisikleti ile ilk 1 hafta günde 10km 2-3 haftalar 30km yol yapılmasıdır. Akciğer gücünü de artıracaktır. 30 yaş altı için spor salonunda koşu ve kondisyon bisikleti yeterlidir, sigara içen biri için bu 30 yaş olayını 20 ye çekebilirsin. 2- Vücuda ilk kez steroid girecekse oral steroid kullanma, karaciğer toleratiftir ancak böbreklerinin tolerasyon oranını bilemezsin, enjeksiyon steroidleri kullandıkça bu tolerasyonu az çok öğreneceksin, toleren düşükse böbreklerde yanma yaşatacaktır, değilse hiç bir şey hissetmeyeceksin, o yanmayı hissediyorsan senin oral steroidlerle işin yok demektir. 3- boldenon ve testo enan çok iyi bir başlangıç olup kısa süreli yüksek dozlu kürler kalıcı kas hacmi bırakmaz, kas hacminin kalıcı olmasını istiyorsan düşük dozdan artan doza doğru 20-24 haftalık bir küre girmelisin, burada benim ilk kürde yaptığım hatayı yani pct konusunu da esgeçmemelisin! Kür sonunda ağırlık düşmesi yaşamamak için idmanlara ve beslenmene aralık vermeden devam etmelisin. kür sonunda hacmi 2 ay tutabilirsen aldığın hacim kolay kolay düşmez kalıcı olur, creatine monohydrata, whey protein, casein, bcaa, glutamine destekçin olacaktır bunlar hep para demek. 4- kür sadece ilaç protein tozu ve idman demek değil, baştan sona disiplinli olmak ve ayda bir kan testi yaptırmak gerekiyor, ben biraz kontrolsüz girdim, mental olarak toplaması zor oldu. Not: ilk kürde deca kullanma.
  3. 1 point
    Birde bu küre deca eklersem demiş kullanıcı. Ben zaten kür dolu olduğu için ekstra ekleme anlamında dedim. Yoksa deca en sevdiğim ürünlerin başında gelir ve öyle özel bir üründür ki bunu Türkiye'de bilenlerin sayısı pek yoktur. Definasyon'da bile kullanılır. Orada bir devrik cümle olmuş ondan sebep olsa gerek.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×