Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

figo

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

figo kullanıcısının son zaferi 23 Kasım 2018

figo en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

figo Hakkında

  • Yaş 41
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 23-11-1982

Platform İstatistikleri

  • Yaş 41
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> deneyimlerinize ihtiyacım var. </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 41
  • Meslek:
    Bilgisayarcı
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testo bolde

    1- Bu işin kickstartı steroid ya da hormon değildir, kardiyovasküler çalışmadır, idmanlarda pump (pompa) yapabilmeniz için öncelikle alt beden üst beden damar yolu basıncınızı eşitlemeniz ve akciğer kapasitenizi artırmanız gerekir. 30 yaş üstü için kardiyovasküler çalışma için tavsiyem şehir bisikleti ile ilk 1 hafta günde 10km 2-3 haftalar 30km yol yapılmasıdır. Akciğer gücünü de artıracaktır. 30 yaş altı için spor salonunda koşu ve kondisyon bisikleti yeterlidir, sigara içen biri için bu 30 yaş olayını 20 ye çekebilirsin. 2- Vücuda ilk kez steroid girecekse oral steroid kullanma, karaciğer toleratiftir ancak böbreklerinin tolerasyon oranını bilemezsin, enjeksiyon steroidleri kullandıkça bu tolerasyonu az çok öğreneceksin, toleren düşükse böbreklerde yanma yaşatacaktır, değilse hiç bir şey hissetmeyeceksin, o yanmayı hissediyorsan senin oral steroidlerle işin yok demektir. 3- boldenon ve testo enan çok iyi bir başlangıç olup kısa süreli yüksek dozlu kürler kalıcı kas hacmi bırakmaz, kas hacminin kalıcı olmasını istiyorsan düşük dozdan artan doza doğru 20-24 haftalık bir küre girmelisin, burada benim ilk kürde yaptığım hatayı yani pct konusunu da esgeçmemelisin! Kür sonunda ağırlık düşmesi yaşamamak için idmanlara ve beslenmene aralık vermeden devam etmelisin. kür sonunda hacmi 2 ay tutabilirsen aldığın hacim kolay kolay düşmez kalıcı olur, creatine monohydrata, whey protein, casein, bcaa, glutamine destekçin olacaktır bunlar hep para demek. 4- kür sadece ilaç protein tozu ve idman demek değil, baştan sona disiplinli olmak ve ayda bir kan testi yaptırmak gerekiyor, ben biraz kontrolsüz girdim, mental olarak toplaması zor oldu. Not: ilk kürde deca kullanma.
  2. Kalçaya enjekte edilen ilacın geri çıkması ?

    Yeteri kadar derin vuramıyor mu acaba? Ben bacaktan vuruyorum, siyah uçlu 2.5 luk enjektör kullanıyorum, enjektörü tamemen sokup yavaş yavaş veriyorum, yeşil enjektör gibi iğneden sonra ıslaklık kan ve ilaç gelmiyor.
  3. pregnyl kullanımı gerçekten çok karmaşık, 5000 lik alsam on parçaya nasıl böleceğimi bilmiyorum, 1500 lük flakonlardan 3 adet toz 3 adet sıvı var bunlar karıştırılıyormuş, 1500 üniteyi tek seferde vursam bir kaç gün ara verip yine vursam aynı sonucu vermez mi? ayrıca 10 gün boyunda pregnyl kullanırken yanında arimdex gibi bir aromataz kullanmayacak mıyım? 10 günde tavan yapan östrojen jinokomastiye sebep olmaz mı? ilk kez kür yaptığım için sorularım biraz garip gelebilir kusuruma bakmayın. bir de şu an arimdex kullanmıyorum kürün henüz 4. haftasındayım, arimdex kullanımına 5. hafta 375mg testosterone ve 200mg boldenonla başlayacağım, 9-14 haftalar arasında testosteron dozajı haftalık 500mg boldenon dozajı 400mg olacak ve günlük 1 arimdex almaya devam edeceğim, jinekomasti eğilimi görmedikçe kullanmayabilirsin denildi fakat bir kez belirmeye başladığında ilerlediği söyleniyor, ikiye bölüp kullansam bir faydası olmaz mı veya gereksiz mi?
  4. küre başlamadan 15 gün önce kan testi yaptırdım sonrasında bir ünite de kan verdim, kan değerlerimde herhangi bir problem yoktu, total testosteron hormonumun biraz düşük olduğunu ama sınırlar içinde kaldığını söylediler, karaciğerim temiz kolesterolüm düşük çıktı, nac600 ü daha önce ağır protein diyetiyle birlikte suburtamin ve kafein kullanırken destek olarak kullanıyordum, küre dönecek olursak, şu anda kürün 4. haftasına yeni girdim ve son 250mg testosterone enanthate iğnesini bugün oldum. nac600 ü bu kür içinde henüz kullanmadım. ikinci ayın ilk iğneleri 375mg testosterone enanthate ve 200mg boldenon vurulduktan sonra 1 tablet olarak kullanmaya başlayacağım. arimdex de aynı şekilde ikinci ayın ilk iğneleriyle birlikte her gün kullanacağım şimdiye kadar göğüs uçlarımda bir sertleşme veya hissiyat olmadı, garip gelebilir daha önce kilodan kalan yağ da iyice gittiği için göğüs uçlarında küçülme dahi oldu bu benim çok muzdarip olduğum bir konuydu denize gittiğimde rahatsız olurdum şimdi oldukça iyi erkeksi görünüyorlar. Şu an itibariyle libido düşüşü yok, sivilcelenme yok, uykusuzluk veya çarpıntı yok, cilt veya gözde sararma yok, ağır idman sonrası yorgunluk haricinde uyku düzenimde bir değişiklik yok, su ihtiyacımda artış oldu 2 litre süt ve 1 litre kadar çorba haricinde üç litre kadar su içiyorum. lh, fsh, total,free testo, e2 ve prolaktin testlerini 15 gün sonra yaptırabilirim. Test sonuçlarını ekleyeceğim, yardımlarınız için teşekkür ederim.
  5. Henüz 1. aydayım, bugün 4. iğneyi oldum birazdan antremana gideceğim. şu ana kadar testislerde küçülme olmadı, libido düşüşü de olmadı. ilaç tedariklerini önceden yapıp ileride bir problem yaşamak istemediğim için konuyu erken açtım. Sizin deneyimlerinize göre kan testini kür bitimine ne kadar kala yaptırmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  6. Merhaba arkadaşlar, siteyle yeni tanıştım keşke çok daha önce katılmış olsaydım diyorum. Bir kaç eksiğim var bunları öncelikle bilgiyi tamamladıktan sonra tedarik etmeyi düşünüyorum. 36 yaşındayım, obez sınıfından bir insandım, sert bir diyetle diyetle 130 kilodan 88 kiloya düştüm arkasından spora başladım daha önce spor geçmişim olduğu için vücudum iyi toparladı ve 92 kilogramda sabitlendim karaciğer testlerim iyi çıktı ve ilk kürüme başladım, küre başladım fakat aslında çevremdekilerin de bu konuda pek bir şey bilmediklerini farkettim, verilen ilk kürü geçmişi hoş bulgar bir doktor yakınıma gösterdim dozajlarla oynayarak ve bir ilacı çıkararak bana yeni bir kür verdi fakat sonra kendisine ulaşamadım adamın içeri girme durumu varmış, kendisine ulaşamadığım için pct kısmı havada haldı. Daha önce hiç kür yapmadığımı ve toksik bir diyetle zayıfladığımı ancak karaciğer değerlerimin kan basıncımın testosterone ve kolesterol değerlerimin normal olduğunu göz önüne alarak tana pct tavsiyeniz ne olur ve pct için kullanacağım ilaçları nasıl temin edebilirim? Tablo şu şekilde: birinci ay her hafta testosterone enanthate 250mg , anabolizan yok, aromataz yok, multivitamin desteği var. ikinci ay her hafta 375mg testosterone enanthate, 200mg boldenon, 1mg arimdex her gün, multivitamin desteği var, 1 tablet nac600 üçüncü ay her hafta 500mg testosterone enanthate, 400mg boldenon, 1mg arimdex her gün, multivitamin desteği var, 2 tablet nac600 dördüncü ay her hafta 500mg testosterone enanthate, 400mg boldenon, 1mg arimdex her gün, multivitamin desteği var, 2 tablet nac600 Son enjeksiyondan 10 gün sonra tek bir 500mg testosterone enanthate ile kür bitiyor. bana kür sonu için pregnyl 1500 aldırdı fakat nasıl kullanır söylemedi, kutuda 3 adet toz flakon 3 adet de sıvı flakon var, burada danıştığım bir kaç arkadaş bunların yeterli olmayacağını hergün 500 500 vurulması gerektiğini söylüyor nasıl 500 500 ayarlanır çözemedim, spor hocasının söylediği doğruysa ayrıca neden 10 gün arka arkaya 500 500 vurulması gerekiyor? kimisi kürden hemen sonraki gür vurulur diyor kimisi 3 gün sonra kimisi 10 gün sonra vurulur diyor, bu ilaç kürden kaç gün sonra vurulur? 1500 1500 vursam kaç gün aralıklarla vurmam gerekir? nolvadex aldırdı nolvadex i nasıl kullanacağımı söylemedi kür sonunda direk nolvadexe başlayıp arkasından kaç gün geçtikten sonra pregnyl vurulacak anlayamadım, ya da pregnyl vurulduktan sonra mı nolvadexe başlanacak buraları havada kaldı. kür içinde kullanacağım arimdex aromatazı kür sonunda devam ettirecek miyim? ettirmeyecek miyim çözemedim. Fikir ve önerileriniz bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×