Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 14-10-2018 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Aklıma pct de sustanon kullanan arkadaş geldi
  2. 1 point
  3. 1 point
    Tayfun Abimiz bizim için senin dediğinle ilgili bir konu açmıştı . Bak yarılanma bizi ilgilendiren kısım. Örneğin pct yapacağız değil mi ? O yarılanma ömründen sonra gidip fsh lh kan testi a testi b testi yaptırırız. Diğer vücuttan silinme yarışma için daha çok insanları bağlayan şeyler diye düşünüyorum. Yani senin benim kanımda deca bulsalar ne boldenone bulsalar ne . Testoyu saymıyorum testo her kürde olur o ayrı konu. En yan etkisizi boldenone zaten tek sıkıntısı 14 15 16 hatta 20 hafta kullanılması gerekiyor 8 10 haftalardan sonra çalışmaya başlayan bir ilaç ondan dolayı 16 hafta dedim sana. Deca yani ben daha önce deca kullandım beni çok çarpmadı ama ; decadan yan etki hisseden insanlar da var açıkçası. Olay mct kısmı örneğin tren deca kürlerinde yarımşar tablet cabaser öneriliyor pazartesi perşembe günleri (haftada 1 mg yani 0.5pazartesi , 0.5 perşembe gibi / tabi deca veya tren devam ettiği sürelerce prolaktini kontrol altında tutmak adına...) Şu bir gerçek hiçbir zaman kürdeki gibi olmayız kürden çıktıktan sonra kürdeki ağırlıkları kaldırman veya kürdeymiş gibi gözükmen imkansız he korumak biraz bizim elimizde ama en kral tabi şahsi fikrim %20 kayıp yaşarız süper korursak. 1 kürde 2 kürde de hulk olunmuyor malesef yoksa sokakta 2 kürde üçgen olan bir sürü insan görürdük . 250 500 kısmına geleyim yok ya onla alakası yok pek fazla daha çok 1 sene kürde kalırsak toparlama süreci bazen zor olabiliyor. He tabi örneğin 500 başladık 750 çıktık kür sonuna tekrar 500e dönmemiz lazım daha kolay dönüşler için. Örneğin ben kürdeyken 2 3 tane 250 mg ayır pct için demişti Burak Bey (Loving) . O bizim bilmediğimiz fazla sır biliyor örneğin pctde testo tetiklemek için düşük doz testo kullanımı gibi . (şş çaktırma Burak Abi'nin bildikleri aramızda ) Dediğin "podyum" kısmı abilerimiz bir kenarda dursun senin benim gibi adamlar için . Onlar hiç testo kesmiyor sene boyu , gh kullanıyor , anabolikler harici bir sürü peptidler kullanıyorlar ve bilmediğimiz bir sürü şeyleri vardır illaki. Doğalın d'siyle sonunculuğa bile onlarla yarışamayız . "Öncelikle bu saatte konumu ciddiye alarak mesaj yazdığın için teşekkür ederim." yav ne demek burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor mantıklı şeyler sorup öğrenmek istedikten sonra . He bazı arkadaşlarımız forumda yazan şeyleri konu açarak sorunca ya dalga geçiliyor ya cevap alamıyor malesef . Sen insan gibi sormuşsun ne demek uyumadığım sürece her zaman .
  4. 1 point
    Öncelikle bu saatte konumu ciddiye alarak mesaj yazdığın için teşekkür ederim. Boldenonun etkili başlangıç steroidlerinden biri olduğunu biliyorum fakat ilk kürüme koymamayı düşünüyorum vücudumu tanımak açısından. Ayrıca hayvanlar üstünden kullanıldığından biraz geriyor yan etki olarak ne göreceğimi kestiremiyorum. Deca ve ya danabol hangisi hatırlamıyorum kanda uzun süre kaldığını duymuştum ileride bir problem çıkarmasını istemem Kanda uzun süre kalmayan hangisiyse onun hakkında biraz bahsedebilirsen müteşekkir olurum. 250 ile 500 arasında 250'yi tercih etmemin sebebi kürden sonra daha kolay toparlanmak için, yanlışım varsa lütfen düzeltin. Sürekli kür yapmayı düşünmüyorum, ileriki senelerde podyum görmek istiyorum maddi durumum düzelirse, bir süre daha naturel gidebilmek istiyorum.
  5. 1 point
    Haftada 250 mg testo alınacaksa pct yapmak mantıksız geldi Onun yerine kür bittikten hemen sonra haftalık 1 ml yapılabilir Yabancı sporcuların uyguladıkları sistem bir sonraki anabolizana geçiş sürecinde yapılıyor Hatta bu süreçte vücudun yükselen değerlerini azda olsa düşürmüş olursun (LDL gibi)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×