Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 16-10-2021 tüm alanlarda

  1. 5 points
    Pct nin ilk haftası bittiyor haftada 2 idman çift bölge griyorum kasım ayına bomba gbi başlamak için gün sayıyorum koruyabildiğim kadar korumaya çalışıyorum bakalım bizi neler bekliyor
  2. 2 points
    Yan etki maksimum Kas etkisi minimal Kür sonu kayıp maksimum Tablet kür saçmalığı bitmedi hocaların para kazanma tuzağı bu eski... 😁
  3. 2 points
  4. 1 point
    Ömer forumu baştan sona bir gez, dolaş, oku, enantat nedir acetat nedir, hangisi hangisi ile kullanilir/kullanilmalidir/kullanilmamalidir bir arastir. Baliklama atlama her söylenene, burasi bu işin ansiklopedisi, önce zaman ayir oku, sonra sor ve uygula.
  5. 1 point
    Eczanelerde bulamazsın abi onu belki hastanelerin yanında medikal malzeme satan yerlerde olabilir ancak
  6. 1 point
    Önceden de yazmıştım eczane rimobolan prostatı büyütüyor kür boyu çişten çıkarmadı beni diğer markalara yönel derim Balkan SP rootcell dek gibi , ilk kür için sadece susta bile iş görür ama önermem enantate olabilir , bu arada satıcı değil kullanıcıyım bunları kendi üstümde deneyip yazıyorum . Hayrlı sporlar dilerim …
  7. 1 point
    Ödem şişkinlik yapmıyormu omuzdan insülin iğnesi ile. Yeşil uçlu ile kalçadan yapıyorum son iki hafta çok ödem oldu
  8. 1 point
    Kısaca söyleyelim saçma sapan bir kür. Sanki ilaçlar kuraya çekilmiş gibi. Adam gibi doğru düzgün kür yapıp gerektiği gibi de PCT yapılmalı. Bu iş öyle hem ayranım dökülmesin hem ..... işi değil.
  9. 1 point
    Gittiğim salonda pt lik yapıyor 🤷
  10. 1 point
    Testosteron hariç diğerlerinin çalışıp çalışmadığını kesin anlamanın yolu maalesef yok. Tren prolaktini arttırır genellikle, Total Testosteron, E2, Prolaktin, Lh Fsh ayrıca yukarıda @Dante Drake arkadaşımızın da belirttiği gibi tam kan sayımı ve ALT AST değerlerine de bakılmasını isteyebilirsin.
  11. 1 point
    Ürolojiye mi gitmem gerekiyor. Bende Yapmayı düşünüyorum da. Birde hangi Testleri yapmam lazım Bolde Testo deca küründeyim
  12. 1 point
    Dinlendir abi olabildiğince vücudu senin değişiminde başladığın yere göre inanılmaz bence. Yıpratıyor çünkü vücudu hissediyorum her geçen gün tempoyuda yüksek tutuyorum mecbur on seasonda
  13. 1 point

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp