Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 06-09-2021 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Merhabala canlar. Genel kürün 25. haftası, boldenonun 10. haftasının başından selamlar. Şuan için bariz kilo artışı olmamasına rağmen kas kütlesi bariz artıyor. Beslenmeye bağlı olarak kontrollü şekilde cut gitmeye çalışıyorum. Boldenonun 12. haftasında clear bulka başlayacağım. Yani genel kürün bitmesine 20-21 hafta kaldı. Temiz kas kütlesi olarak kazanımım çok büyük. Sanıyorum %10-12 yağ oranında 80 kg hedefini çok rahat göreceğim. Boldenon omuzda biraz sivilce yaptı. Atla deve değil biraz sadece. Bu zaten beklediğim bir şey idi. Cinsel istek, ereksiyon gibi konularda sorun yaşamıyorum. 15 gün süre zarfında 3 kere proviron denedim. Biliyorsunuz daha önce bahsetmiştim. Proviron cinsel isteği artırsa bile ereksiyon hissi çok sentetik. Geç boşalmaya neden oluyor. 3 denememde de durum değişmedi. İlla proviron diyen arkadaşlar bu etkiye çok dikkat etsinler. Sorunu sonra anaboliklerde sanıyorsunuz. Boldenon bende düşük ruh hali, bezmişlik vs gibi olumsuzluklar yapmadı. İlaveten sinir, yersiz kıskançlık, gibi şeyler de yapmadı. Bazen uyanınca başımı mengeneye almışlar gibi ağrıyor. Hepsi bu Saygılarımla.
  2. 1 point
    Yüzde 11 12 lere düzenli kardiyoyla düşebilirsin bunun için clen kullanmak ne kadar gerekli tartışılır
  3. 1 point
  4. 1 point
    Aynen üstat 2vlilik çocuk falan onlar bitti çok şükür 🤣
  5. 1 point
    işte 6500 iu / 3 = 2166 küsür ediyor tek enjeksiyon diğerinde 1000 1000 vuruyorduk bunda 2000 2000 3 günde vuracağız diğerlerini 5 vuruyorduk . Ben de mezura cetvel falan öyle böleceğim başka çare yok

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp