Kişiden kişiye, bünyeden bünyeye, hormon seviyesine göre değişir...Bazı insanda sık masturbasyon sorun yaratmazken, bazı insanda çalışamayacak kadar yorgunluk ve enerji düşüklüğü yapabilir.Vucutta ki testo ya direkt yada dönüştürüldüğü formlar la kullanılmaktadır.Cinsel fonksiyonlardan kas artışına kemik yoğunluğuna beyindeki noronlar arasındaki iletişim hızına kadar bir çok yerde faaliyet içindedir.Testo sadece cinselliğe yaramıyor anlayacağınız
Testonun çoğunluğu bağlanıp kullanım dışı kalıyorken, kalan kısmı da amaç dışında bol bol israf etmek çok akıllıca olmaz.
Vucudunuzu dinleyin ihtiyaç hissediyorsanız yapın yoksa zorla bağımlılar gibi takılıp kalmayın.Gençlikte herşey aşırı oluyor ama hayatta bu kadar aşırılıklara yer yok maalesef.
Diğer forumda da birisi sormuştu bu soruyu.Sporcuları ; yüksek modla, yüksek enerjiyle, yüksek free testoyla, düşük östrojen ve düşük prolaktinle yaşayan insanlar olarak görmek zorundayız...Fazla cinsel perhiz stres hormonlarını yükseltirken, fazla ejekülasyon da gelişime zarar verebilir...Herşey dozunda olmalı.
Aklıma ortaokulda bir arkadaş geldi nedense Hergün 7 atış yaptığını söyleyip gururlanıyordu sınıfın diğer erkekleri arasında.Cin ali gibi kibrit çöpü gibi vucudu vardı, üflesen yıkılırdı o derece