Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 01-10-2017 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Kesinlikle bende tavsiye etmem ki kendi kürlerimde de çok uzun tutarım treni ama hep ara vererek girerim. Şöyle bir durum avrupada testesteron ile ayynı oranda ve uzun vadede hiç kesmeden kullanıyorlar tüm deneyimlerim ve araştırmalarım hep bu yönde oldu. Uzun kullanımda kendim misal 1-16 gireceksem bunu kendi içinde bölüyorum off haftalar vererek daha da uzatabiliyorum. O yüzden uzun süre kullanan görmedim kısmı Türkiye için geçerli ama avrupa ülkelerinde veya sınırlarımız dışında inanın bana sular seller gibi vuruluyor şaşırtıcı ama gerçek.
  2. 1 point
    tamamen beslenme ile alakalı bir durum sporla değil. 1 hafta içinde ölçü kaybetmen normal durumlar da çok ama çok zor.. şuan bende kürdeyim ve bazı günler 82 bazı günler 83.5 kilo çıkıyorum. tavsiye olarak spora başladığınızda ilk 1 hafta normal beslenmenizden daha fazla kalori almaya gayret edin nedemek istediğimi anlayacaksınız.
  3. 1 point
    16 hafta deca ? testislere işkence
  4. 1 point
    Sorununuzu ben size söyleyeyim fazla protein,fazla stres,düşük karbonhidrat,düşük yağ 81 kg %14 yağ oranı olan birisinin ki 5 gün antreman varken bu beslenme çok yanlış. Kilonuzu dahi korumak için almanız gereken kalori miktarı 3250 sizin beslenmeniz 3000 nasıl büyümeyi düşünüyorsunuz ki Bu arada fazla protein alma işi baya yaygın ama büyümek istiyorum diyen adam her zaman karbonhidrat yemesi gerektiğini bilir
  5. 1 point
    Sorunu ilaç arttırarak değil de düzgün beslenerek çözmeyi denediniz mi? birde kol ölçüsü ile yapılan karşılaştırma pekde sağlıklı değil daha büyük ve major kaslar dururken Parabolan konusu ise tartışmalı piyasanın en pahalı hammaddesine sahip ürünü ve 72 kg biri için trenbolone gibi ağır bir ilaca gerek yok.
  6. 1 point
    Trene sıcak bakmıyorum 2.-3. kürler de tabiki kişinin kendi kararı
  7. 1 point
    Hocam eğer amacın bulk ise winstrol gereksiz bence. Testosteronda ise neden 2 farklı esteri tercih ettiniz merak ettim.
  8. 1 point
    Aynen önceden hatta konuşmuştuk bu konuyu , ben bu tutuklanan kişinin salonuna gitmisligim var 2-3 ay kadar yerini cevresini hepsini biliyorum hepsi aynı insanlar , umarim gerektiği cezaları alirlar bizim arkadas grubuna komple bu ürünleri sattılar ödemden iltihaptan bacagimizi popomuzu kesip atacaktik
  9. 0 points
    evet dediğim gibi kaybettiğin bişey yok zaten gittiğini sandığın ölçü su ve glikojen , hatta 6 ayda bir 1 hafta falan ara vermek zaten daha iyi oluour

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×