Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Delapuente

Testo e - masteron - yohimbin

Önerilen İletiler

Delapuente    30

20 haftalık bulk kürümün ardından 4 hafta only testo devam edip ardından bir 8 haftalık def kürüne girdim. Lakin bir problem oluştu. Yohimbin bende ishale sebep oldu ve kesmek durumunda kaldım. 
 

Testo E ve masteronun yanına, def kürü için tercihleriniz neler olurdu? 

@metinav

 

@rastlantisal

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


metinav    4.678
Delapuente, 3 saat önce yazdı:

20 haftalık bulk kürümün ardından 4 hafta only testo devam edip ardından bir 8 haftalık def kürüne girdim. Lakin bir problem oluştu. Yohimbin bende ishale sebep oldu ve kesmek durumunda kaldım. 
 

Testo E ve masteronun yanına, def kürü için tercihleriniz neler olurdu? 

@metinav

 

@rastlantisal

İshal yaptığını bilmiyordum, yerine clenbuterol, efedrin yada winstrol olabilir...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Delapuente    30
metinav, 2 saat önce yazdı:

İshal yaptığını bilmiyordum, yerine clenbuterol, efedrin yada winstrol olabilir...

Başlığında da olası yan etkilerinde yazıyordu. Maalesef bende sağlam ishale sebep oldu. 
Mecburen değiştirmem gerekecek. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: ketojen
      Herkese selam,
      Başlık ne kadar saçmaysa yaşadığım şey de o kadar saçma arkadaşlar.
      Yaşım 36 Boy 176 Kilo 85 4 yıldır spor yapıyorum Ramazandan beri metabolizmam bozuldu resmen. Ramazan da eşimin memleketine gittik ve beslenme düzenimi 10 günlüğüne saldım, insanlar orda günde 6-7 öğün yiyorlar tek bildikleri yemek yemek. Farketmeden kilo almaya başladım ama yılında 345 günü diyet bozmuyorum arkadaşlar, arada böyle kaçamaklar oluyor. Ramazandaki o 10 günden sonra kendimi toplayamadım bir türlü, yağ oranım çok yükseldi öncelikle 15 lerden 24 lere falan çıktı. Bu arada boyun ve bel çevresi hesabına göre bu sonuca varıyorum belki yanlıştır.
      Ramazandan bu yana olan beslenmemi yazayım size:
      Kahvaltı 100 gr pirinç unu 2 yumurta 2 yemek kaşığı tahin 1 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi Maydanoz Marul Karışık salata çeşitleri 1 er bardak yeşil çay kiraz sapı kayısı mısır püskülü karışık çay 2 saat sonrasında 2 tane espresso ve sonrasından spora gidiyorum ( 1000 gündür falan bunu yiyorum belki 30 gün bozmuşumdur) Spordan geliyorum 350 gr tavuk göğsü 15 dk sonra 200 gr. pirinç. , 1 yemek kaşığı manda yoğurdu, küçük bir miktar beyaz lahana turşusu, 150 ml laktozsuz kefir, bir miktar yeşillik.
      Günün geri kalanında aç hissettiğimde 200 gr daha tavuk göğsü ve yeşillik. 
      İdman düzenim şöyle :
      Pazartesiden başlayarak...
      gün gündüz masa tenisi 1 saat ( ortalama nabız 120 civarı) akşam halı saha maçı(profesyonel futbolcular falan var bayağı koşturmalı( ortalama 5.5 km koşma aralığı) gün göğüs + arka kol gün gündüz masa tenisi 1 saat , 5-6 saat sonra sırt + kardiyo gün bacak + abs gün omuz + kardiyo  gün ön kol + arka kol gün off 5 gün idman 1 gün off 1 gün sadece halı saha şeklinde anlayacağınız. Uyku düzenim ortalama 9 saat bazen 10 saat. Bu düzene ve beslenme planlamasına göre kilo vermem gerekiyor ama ben bırakın yerimde saymayı kilo alıyorum problem ne olabilir?
      ( su tüketimim 5-7 lt. arası) 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: xendroov
      Merhaba
      Aktif olarak;
      600 mg rimobolan 500 mg sustanon ilaçlarıyla birlikte bulk küründeydim ve labaratuvar da kan testi yaptırdıktan sonra ALT, AST (LH, FSH kapalı - PSA yaptırmayı unuttum) değerlerim dışında hepsi referans aralığında olduğunu gördüm. PCT protokolü uygulamadan kısa ester, definasyon kürüne girip yazı define bir şekilde bitirmek istiyorum.
      400 mg tren ace 300 mg testo prop Belki 600mg rimobolan kullanmaya hali hazırda bu kür içerisinde devam ederim fakat uzun ester olduğu için saçma çalışma prensibi olmaz mı? İlaçların doluluğu hakkında herhangi bir fikrim yok, deneyimleyip göreceğiz. Bu kür esnasında mct yani koruyucu olarak hangi ilaçları kullanmalıyım, ne sıklıkla?
      İlaç etkileri, yan etkileri hakkında her şeye sahibim fakat tekrardan teyit almak mahiyetinde bilgi almak isterim.

      Prolaktin kontrolünü sağlamak için bu kür içerisinde cabaser nasıl kullanıyorsak bu tarz kullanmamız gereken bir ilaç var mı?
    • Yazan: Dmnzx0
      8 mayıs küre başlangıç tarihi ( şuanda hala küre devam ediyorum bugün 30 haziran, agustos sonunda kürü bitiricem )
      Kullandığım ilaçlar ;
      Kür boyunca testo propionat ( haftada 300 mg ) İlk 13 hafta primobolan ( haftada 200 mg ) Son 6 haftadır masteron propionat ( haftada 300 mg ) Son 20 gündür clenbuterol Son 15 gündür iran yohimbine ( günde 3 tablet ) Kür öncesi formum ;

      Şuan ki formum ;
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×