-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ahmettrky
Öncelikle İyi akşamlar,
Spora ara vermiştim ve 1 yılın ardından son 1 aydır tekrar devam etmeye başladım. 15 gündür günde 40 mg ox alıyorum biraz su atımı için.. bel çevresi ve vücudum hiç görmediğim kadar sulu olduğunu gördüğüm için. İlerleyen süreçte 20 hafta boyunca masteron ve testo enanthate kullanmayı düşünüyordum. Bugün tahlil verdim, sadece serbest testo çıkma dı.
Fakat Total testo düşük çıktı sizlere danışmak istedim.
Tahlil sonucumu da ekliyorum:
-
Yazan: erdemozkn0
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 1.5 yıldır ilaç kullanıyorum toplamda 4 kür yaptım.
GÜNCEL KÜRÜM:
500 mg testosteron enanthate 500 mg boldenon NOT:
Son 1 aydır düzensiz beslenme düzensiz uyku ve biraz alkol var. E2 ve östrojen seviyelerim 1.5 yıldır hep düşük seviyelerde herhangi bi baskılayıcı kullanmıyorum sadece 2 güne 1 proviron içiyorum. Sizce genel olarak kan sonucum nasıl?
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Laracall
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Önümüzdeki günlerde steroid kürüne girmeyi düşünüyorum.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
Testosteron enanthe 250 ml Boldenon 250 ml Clenbuterol 10 haftalık bir kür programım var enjeksiyon haftada 2 kez 1 ml , arimidex haftada 2 kez 0.5 mg olarak kullanmayı düşünüyorum 6. Haftadan sonra clene başlayacağım kan testi sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum öneri ve görüşlerinizi yapmam gereken var ise bilginize ihtiyacım var teşekkürler.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Mert0735
Selam dostlar,
1 Mayıs’ta başladığım testosteron enantat kürüm şu an 4. haftasında. Haftalık 500 mg dozla gidiyordum (Pazartesi–Perşembe 250 mg şeklinde). Fakat yeni bir durum gelişti ve bunu sizlerle paylaşıp, planımı aktarmak istiyorum.
Durum:
Annem enjeksiyonlarımı yapıyor ve bu konuda gayet güvenilir.
Ancak sadece 10 hafta boyunca yapabilecek, son 2 haftada vurabilecek kimse yok.
Kendim yapmam mümkün değil, bu yüzden 12 haftalık kürde son 2 hafta boşta kalacaktım.
Hedefim:
Elimdeki 24 ampulü tamamen kullanmak istiyorum. 12 hafta boyunca haftalık 500 mg olarak planlanmıştı. Planımı güncelledim:
Tüm dozu yine kullanacağım ama 10 haftada bitireceğim. Ama 625 mg alacağım haftalık Yeni Planım (10 Haftalık Full Doz Kullanımı): 10 hafta 625 mg Pazartesi 1.25 ml + Perşembe 1.25 ml Bir sorun olurmu?
-
Yazan: ceman
Hocalarım selamlar,
Yaklaşık olarak 3. Hafta bitmek üzere kürümde.
KÜR İÇERİĞİM:
2 ml testosteron enanthate 1 ml boldenon 1,5 ml trenbolone acetat Kullanıyorum. Gün içindeki halsizlik sebebi ile reseptörlerin kapalı olduğunu düşündüğümüzden bu sabah kan verdim ve sonuçlar bu şekilde tertemiz çıktı ve 2 tane testosteron değeri var ikiside farklı sebebi nedir sizce?
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-