-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Clenbuterol ve ?
Oluşturan:
Halil.ty, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: karamamba
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kullanıyorum yağ oranımı düşürmek için şuana kadar tam bir randıman alamadım ilaçtan daha 2 hafta olduğu için farkındayım. 3. haftadan itibaren testoyu haftalık pazartesi - perşembe olarak toplam 500 mg olarak devam etmemin bana artısı olur mu veya sürece?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 250mg Winstrol Tüm yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: volken
Merhabalar,
Andarine Cardarine kombinasyonuna başlayacağım dikkat etmem gereken hususları,bana feedback verecek tecrübe etmiş arkadaşlar varsa burada toplanalım.
-
Yazan: colw1n
Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlarım ve hocalarım,
Şuanda cruise dönemindeyim ve bundan önceki kürümde:
500 Testo E. 600 Bolde 200 NPP Kullandım. Yeni kürümde temiz kütle koymak istiyorum ve boldeye tövbe ettim acayip sivilce yaptı bende.
NPP ise cinsel açıdan çok etkiledi böyle ağır kürler yerine temiz bi kür yapmak istiyorum.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
500 testo e 300 masteron turinabol Girmek var. Sizce hedefim konusunda doğru seçimler mi?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy 185 kg 90 yağ oranı %14 Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: zafer44
Selamün aleyküm arkadaşlar,
11/02/2019 itibari ile kürüme başlamış bulunmaktayım öncelikle yaş 39 boy 183 kg 86 genetiğim iyi ve ara ara before after yapacağım kürüm bitene kadar saygılarımla
Sabah kahvaltısı 3 yumurta 50 gr lor peyniri 70 gr yulaf 1.5 ölçek şekersiz whey idman öncesi kepekli makarna bulgur pilavı yeteri kadar idmandan sonra ton balığı salatası Akşam tavuk et protein ağırlıklı beslenme 1.5 ölçek şekersiz whey günde 4.5 litre su Sabah wake up 06.20 kızı okula götürüyorum:)) 30 dk hafif tempo koşu ve yürüyüş tarzı plank in tüm egzersiz çeşitleri ac karnına:)) sonrası duş ve sade kahve bir fincan saat 07.30 saat 9.00 da kahvaltı her gün fix hafta içi
Antrenman
Pazartesi=Göğüs ön kol Salı=arka kol ayak Çarşamba=omuz sırt Perşemb=Göğüs kol Cuma=arka kol ayak Cumartesi pazar off Evet değerli kardeşlerim durum bu şekilde fikir ve önerilerinize açığım bilgili arkadaşlarım eklemek istediği veya çıkarmak istediği bir durum olursa dile getirirse sevinirim..
1.hafta=300 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet 2.hafta=300 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet 3.hafta=400 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen off 4.hafta=500 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet 5.hafta=500 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet 6.hafta=500 mg propionat 500 boldenon 200 mg masteron clen off 7.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 masteron winstrol 40 mg tablet 8.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron winstrol 40 mg tablet 9.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol 10.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol 11.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol 12.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol 13.hafta=500 mg propionat Milk thistle omega 3 armidex 3 günde 1 yarım tablet
Kür sonrası değerlere göre PCT yapicam görüş ve önerilerinize açığım saygılarımla..
-
Yazan: Mefame
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yüksek kilolardan (130) şu an bulunduğum kiloya(88) düşerken gayet rahat şekilde sisteme uyarak kilo verdim yüzme ve koşu ile başardım bu işi. Fitness geçmişim vardır ama şu an küre girmek isteme sebebim vermem gereken bi 10 kilo var ve benim 8 haftam var. Bana önerebileceğiniz kür planlaması nedir süreç içerisinde ve sonrasında yapmam gereken bir şey olacak mı şimdiden çok teşekkür ederim. Beslenme ve antrenman tarafından değil sadece kür planlaması nasıl yapılmalı almak istediğim tavsiye budur.
Kür yapmayı kafaya koydum aksine bi yönlendirme yapacaksanız şimdiden teşekkürler
GÜNCEL FORM:
-