-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Swizzz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
-
Yazan: kadirrr
Herkese merhaba,
183 cm boyunda, 63 kiloda ektomorf vücut tipine sahibim. 3 yıldan fazla spor geçmişim var. Bunun yanında boks, yüzme ve futbol gibi farklı branşlarla da ilgilendim. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sağlık problemim olmamasına rağmen kilomu istediğim 70-75 kilo seviyelerine çıkaramıyorum.
09.00-18.00 arası çalışıyorum, eve de yaklaşık 19.30’da gidiyorum. Mesai saatlerinde bir ana öğün yiyebiliyorum. Öğle yemeğimi 250gr kremalı tavuk yanına da makarna ya da patates şeklinde yiyorum. İş çıkışında 50 gram kaju, badem veya fıstık yiyip süt içiyorum. Antrenmandan sonra da akşam yemeği yiyorum ve bir shake ile tamamlıyorum. Antrenmanımı da genellikle 20.30 civarında bitiriyorum.
Kabaca hesapladığımda öğle yemeğim 700-900 kalori, kuruyemiş ve süt 450-600 kalori, akşam yemeğim 700-900 kalori, shake ise içeriğine göre 500-700 kalori civarında oluyor. Günlük yaklaşık 2.400-3.100 kalori arasında alıyorum.
Ek olarak whey, kreatin, omega-3, D vitamini, magnezyum gibi takviyeler de kullanıyorum. Bu şartlarda uzun zaman çabalamış olmama rağmen doğal olarak istediğim sonucu alamıyorum. Steroid, peptid ve SARM konularını da az çok biliyorum ve uzun süredir ilerleyemediğim için zaman zaman bunları da düşünüyorum.
Benzer durumu yaşamış olup kilo almayı başaranların tavsiyelerini ve deneyimlerine ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim 🙏
-
Yazan: Sinan06
Merhabalar Peptid Türkiye ailesi,
Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun var mı küre engel olacak . Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim. Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gideceğim. Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
Pazartesi
300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Perşembe
300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Kullanacağım vitaminler
Nac 600 C vitamini Omega 3 C vitamini D 3 Magnezyum B komplex Çinko Selenyum. Kişisel bilgilerim:
Boy : 173 Kilo:87 Yağ oranım %16 civarı Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak. Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacağım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara vermediğim dönemdeki kür yaptığım dönemdeki formumu da ekliyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiğiniz bir şeyler var mı , buradan aylık olarak form paylaşımı yapacağım.
-
Yazan: mustaro
Herkese iyi forumlar,
10 yılı aşkın spor tecrübem var daha önceden iki adet kür tecrübem oldu.
İLK KÜRÜM:
1-5 hafta 30 mg turinabol 1-12 hafta 400 mg testo enanthat İKİNCİ KÜRÜM:
1-8 hafta 500 mg testosteron enathat 8-21 hafta 700 mg testo enathat 10-20 hafta 300 mg npp Şeklindeydi. Testosteronu yüksek tutma nedenim npp den oluşacak dhn'in deca dick sorununa yakalanmamak için ve ayrıca dht türevi ilaç koymadığımdan ötürü ki oldukça da işe yaradı zaten npp nin yaratacağı prolaktin kaynaklı ve deca dick sorunlarına yakalanmadım. Bu iki küre başlamadan önce en temel hareket olan bench pressten örnek vermem gerekirse 140 kg pr ım vardı 85 kg idim. Şuan 90 kg civarındayım bench press pr kür bitiminde 200 kg idi tam olarak şuan pct sürecindeyim lh ve fsh normal seviyelerine geldikten sonra bir süre dinlenip ilaçsız tüm değerler normal seviyelerinde iken bu küre gireceğim, yağ oranım %14 civarlarında.
Bu kürde deca yerine npp kullanma nedenim kısa ester ile oluşabilecek yan etkiler kötü hissettirirse bırakınca kolayca yan etkilerden çıkabilmekti ancak dediğim gibi bir yan etki yaşamadım. O yüzden bu yeni kürde kendimide fazla delmek istemediğimden ötürü deca koymayı düşünüyorum. Kürlerimde bolde kullanmıyorum bende kan yoğunluğu normaldede fazla çünkü trenbolone hiç girmek istemiyorum gaba antagonisti ve norepinefrini arttırdığından ötürü bana göre bu sürecte bana pozitiften çok negatif yazacakmış gibime geliyor.
YENİ KÜRÜMDE HANGİ İLAÇLARI KULLANMALIYIM?
İlaç planlaması hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
-
Yazan: evange
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
14 hafta günde 1ml(10 mg) lgd4033 16 hafta haftalık 500 mg testosteron enanthate SORULARIM:
Sizce bu kür bulk kürü için mantıklı bir kür mü? Ligandrol sıvı form şeklindedir, 14 hafta kullanmak riskli midir? Teşekkürler, saygılar.
-