-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Acil yardım pct ilacı yok
Oluşturan:
genotropin000, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bora_c19
Bu ilaçları kür sonrası olmadan tek başına östrojeni düşürmek ve testosteronu arttırmak için kullanmak mantıklı mıdır?
-
Yazan: Kürşat1453
Arkadaşlar, abiler kolay gelsin. Bu hafta küre başlıcam yakın bi arkadaşımın hocasından (güvenilir bi yer) bi kür programı istedim.
Bana aşağıdaki kür listesini yaptı;
2 Testosteron E 2 boldenon 1 masteron 1 oxandrolone 1 cycstone 1.5 kutu arimidex 1 Multivitamin 1 ashavagandha 1 spedman Sorularım;
Bu kür listesinde çok ilaç var nasıl kullanım yapmam lazım Ashavagandha ve spedman ı pct için vermiş sanırım. Yeterli olur mu? Yoksa ovitrelle ve tamoksifen kullanmam daha mı doğru olur? ovitrelle ve tamoksifen i kullanırsam eğer her hafta 1 tane Ovitrelli kullanmamı (yani toplam 2 ayda 8 adet) , tamoksifeni ise sabah akşam 1 adet kullanmamı söyledi (20 mg). Düşünceleriniz benim için çok önemli nasıl bir yol izlemeliyim kür kullanımında ve pct de? @rastlantisal @otopsicikedi
Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
-
Yazan: splitbro
Herkese merhaba, iyi forumlar.
17 hafta süren Testosterone En. + Boldenone kürüm bitmiş durumda. Son enjeksiyondan 1 hafta geçti 1 hafta daha bekleyip pct için kan testi verecektim
fakat göğüs ucumda jinekomasti başlangıcı gibi bir durum var ve rahatsız ediyor. Günde 10 mg Tamoxifen alsam daha sonrasında klomen ekleyip tamoxifeni 20 mg çekip pct olarak devam etmek mantıklı mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kür içerisinde arimidex kullandım, fakat hissiyata göre. @rastlantisal
-
Yazan: Witcher
Sizce kür içinde yüksek östrojen önlemi için arimidex mi daha mantıklı olur yoksa tamoxifen mi ?
-