-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Primobolan definasyon mu bulk mu
Oluşturan:
Hafifzargana, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: YunusMaidstone
Herkese selam arkadaşlar,
3 aydır only testo gidiyorum. Vücudum östrojene aşırı hassas olduğu için maalesef su tutumuda biraz fazla oldu. Salı/Cuma 0.5 mg arimidex alıyorum. Şuan östrojen 40’lı seviyelerde ve Libidom gayet iyi.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım 33 Boyum 1.79 Kilom 94 Civarı. Yıllardır aralıklı kür yapıyorum sürekli başla bırak başla bırak olduğu için çok iyi bir fizik oturtamadım. Şimdi definasyon kürü planlıyorum.
HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
600 testo enanthe 300 masteron enanthe 300 tren enanthe 50 mg anavar Enjeksiyonları haftada 3’e bölerek yapıcam. Sizce bu kür benim için uygunmu? Daha önce hiç tren kullanmadım ama bir kaç defa deca kürü yapmıştım. Beslenmemi bu hafta düzeltmeye başladım.
Beslenmem şimdilik bu şekilde:
600 gr lor peyniri yağsız 6 tam yumurta 2 ölçek optimum whey 600 gr tavuk şiş 2-3 bardak ayran 1 tabak salata 2 tanede pide ekmeği Çinko, c vitamini, mix vitamin hapı, 4 gr pre-workout ve 5 gr creatin alıyorum. Antrenman sistemim gerçekten yorucu Chat-gpt ile hazırladık.
Day 1 – Leg + Arm
Barbell Squat – 5x8 (son set drop set) Bulgarian squat – 4x12 (her bacak) Leg Curl – 4x15 (Baldır) Standing Calf Raise – 5x20 Barbell Curl – 4x10 Dumbbell Hammer Curl – 4x12 Rope Pushdown – 4x15 Overhead Dumbbell Extension – 3x12 Wrist Curl + Reverse Curl Süper Set – 3x20 Day 2 – Chest + Back Bench Press – 5x8 Incline Dumbbell Press – 4x10 Cable Crossover – 4x15 Deadlift – 4x6 Barbell Row – 4x10 Lat Pulldown – 4x12 Face Pull – 3x15 Farmer’s Walk (ağır dambılla) – 3 set 30 saniye Day 3 – Shoulder + Wrist + Belly
Military Press – 4x8 Arnold Press – 4x12 Lateral Raise – 4x15 Upright Row – 3x12 Dumbbell Shrug – 4x15 Wrist Roller – 3 set Reverse Curl (Z-bar) – 3x15 Hanging Leg Raise – 3x15 Weighted Cable Crunch – 3x15 GÜN 4 DİNLENME
GÜN 5 – Leg + Arm
Front Squat – 4x8 Bulgarian Split Squat – 3x10 Leg Extension – 4x15 Seated Calf Raise – 4x20 EZ Bar Curl – 4x10 Incline Dumbbell Curl – 3x12 Skullcrusher – 4x12 Close-Grip Bench Press – 3x10 Reverse Wrist Curl – 3x20 GÜN 6 – Chest + Back
Dumbbell Bench Press – 4x12 Incline Cable Fly – 3x15 Push-ups (failure’a kadar) – 3 set T-bar Row – 4x10 Seated Cable Row – 4x12 Lat Pullover – 3x15 Shrug – 3x15 (drop set) GÜN 7 – Shoulder + Wrist + Belly
Standing Barbell Press – 4x10 Dumbbell Lateral Raise – 4x15 Dumbbell Front Raise – 3x15 Rear Delt Machine – 3x15 Wrist Curl + Reverse Curl Süper Set – 3x20 Cable Side Crunch – 3x15 Plank – 3x1 dakika GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: owlimagine
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
Bir hafta mini cut yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda çok bir fikrim yok. Makrolar, mikrolar hakkında ne yiyeceğimiz hakkında bir de iştahı açmak için yapmayı düşünüyorum çünkü iştah sıfır yaptığınız mini cut planlarını merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: arda3535
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
İlk kürüme girdim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron 750 mg Boldenon 750 mg Kullanıyorum 7 haftadır ama yaz geldiği için parçalanmak istiyorum.
DEFİNSAYON KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Boldenon Masteron SORUM:
İlacı kesmeden definasyon kürüne geçiş yapılabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: despona
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıda belirttiğim definasyon planlaması ile ilerlemeyi düşünüyorum.
GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM: (17 hafta)
Boldenon 600mg Cypionate 500mg YENİ PLANLADIĞIM DEFİNASYON KÜRÜM: (6-7 hafta)
350 mg Testosteron Propionate 400 mg Masteron 40 mg Winstrol 40 mg Anavar KAN PARAMETRELERİMDEN BAZILARI:
ALT: 55 AST: 57 GGT: 26 SORULARIM:
40mg winstrol ve anavarı aynı anda mı başlıyayım? Veya 3 hafta önce winstrol daha sonra 3 hafta anavar'a mı devam edeyim? Tüm fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
-