-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kalıcı kas kütlesi mümkün mü? hormon kullanmaya değer mi?
Oluşturan:
Loving, in Kitaplarda yazmayan bilgiler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dtcfli
Arkadaşlar selamlar,
Bünyesi hızlı çalışan biriyim. 3 kür denememde ciddi kilolar aldım ancak benim açımdan kalıcı olmadı. 85 kiloları görmüştüm. bu 3 kürde vücudumun yorulduğunu hissettim ve aksilik en son kürün ortasındayken motor kazası geçirdim. sağ bacağımı kırdım. Kaburgalardan 4 tanesi kırıldı. Toparlanma süreci derken 1 sene ağırlık antrenmanı yapamadım haliyle kürde boşa gitti. Steroid kürüne girmeden kilo aldıracak sarmsları araştırıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
33 yaşında 1.75 boy 65 kilo Forumda sarmslarla ilgili bütün konuları gezdim ancak hangi sarmsları kullanmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Günde 3500-4000 kalori alıyorum şu anda ancak gerçekten çok hızlı bünye ve kalıcı olarakta durmuyor doğal aldığım kilolar bile bu konuda önerileriniz bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer. Vücudumun ince zayıf yüzümün çökük olmasını kafaya da çok takıyorum. Hasta mısın diye soranlar, yasaklı madde kullanıyor musun diye soranlar herkes birşey söylüyor yahu sigara dahi içmeyen bir insanım ancak sizler beni daha iyi anlarsınız. @Askabar @Fuhrer @AS1L @metinav @GHOST
Tecrübeli sporcu kardeşlerimiz hocalarımız bi yol gösterir bana.
-
Yazan: Haşmetli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Uzun süre kür-steroid kunlanımı, HPTA baskısı sonrası pct yaparak hormonlarımı doğal seviyeye geri getirebilirmiyim? Yoksa doğal seviyenin altındamı olur ya da geri döndürmesi zormu olur? Tabi ki riskleri göz önünde bulunduruyorum Hormon sistemimin tamamen kapanması vb. Fakat ben istisnalardan ziyade genele hitaben yüksek olan ihtimale karşı bunu soruyorum.
-
Yazan: MrZazz
Merhabalar , uzun süre sakatlığımda dolayı salondan uzak kaldım ve geri dönüyorum fakat formum inanılmaz bozuldu ve yağ oranım çok arttı bu benim moralimi inanılmaz bozdu. Yağ oranımı en kısa sürede düşürebilmek için hangi ilaçları kullanmalıyım , sizlerden bu konuda tavsiye istiyorum .
İlgilenen herkes için şimdiden teşekkürler , saygılar.
-
Yazan: mchgn
Selamlar zphcnin peptitlerini kullanan oldu mu igfsi özellikle çalışıyor mu aynı zamanda freedom resarch vs gibi markalara da erişimim var deneyimleriniz neler?
-
Yazan: Emrah
Herkese iyi forumlar,
Sarmsları deneyen arkadaşlar var mı aramızda?Etki bakımından nasıl tepkiler aldınız kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
-