Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

parzival

Mk677 - rad140 - yohimbe başlangıcı.

Önerilen İletiler

parzival    22

Herkese selamlar arkadaşlar...

Mayıs ayı ortasında mk677 ve rad140 mix kullanımına başlamıştım.. bununla ilgili paylaşım ve sonuçları içinde ayrı bir konu açıp sizlerin görüşlerine sundum.. @Loving hocam ile bu gün spor dönüşü yaptığım görüşmede sezonu kapatmak için son kullanmam gereken ürünleri konuştuk ve başlık da belirttiğim gibi bu ürünlere karar verdim.. yarın yani 02:04:2021 cuma günü vücut ölçümü ve yağ ölçümü yaptıracağım bununla ilgili güncel bilgiyi de resim olarak bu konu altında paylaşım yapacağım. ürünler elime ulaşınca eğer yarın gelirse yani cuma günü araya hafta sonu gireceği için kullanımına haftanın ilk gününde yani 05:04:2021 pazartesi paşlayarak farklı bir konu açmadan ilk günden itibaren özet olarak artı - eksi olarak sizlerle paylaşacağım.. ve bu sezonun son kullanımı olacak bu ürünler.. herkese sağlıklı günler dilerim , görüşmek üzere... 

Ve ayrıca özellikle @Loving hocam a bir konu da teşekkür etmek istiyorum ve açık konuşacağım bu konuda.. normalde satıcılar alacağı parayı daha çok önemser ama!!! burak hocam ile konuşmamda ben başka ürünlerden bahsettim o beni düşenerek yönlendirmesi sonucu bunlara karar verdim kısaca paradan çok karşısındaki kişiye saygı duyan , onu dinleyen ve yön gösteren biri olarak çok teşekkür ederim... 

 

 

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.220

başarılar yohimbe günde kaç mg alacaksın ayrıca rad140 değerini bil muhteşem sonuçlar veriyor

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parzival    22

selamlar arkadaşlar... bugün yağ ölçümü yaptırdım ve resim koydum ayrıca kas ölçümlerini de yaptırdım ölçüler şu şekilde...

boyun: 40cm

omuz:123cm

göğüs:107cm

kol: sağ serbest 36cm, sıkılı 40cm.. sol serbest 37cm , sıkılı 41cm

bel: 84cm

bacak: sol 57cm..  sağ 56cm

ölçüler bu şekilde... hocam dan temin ettiğim ürünler de bugün elime ulaştı her zaman ki gibi hızlı bir şekilde tabi :)..

şimdi kullanacağım ürünler mk677 , rad140 ve yohimbe bu 3 ürünü mk ve rad sabah idmandan yaklaşık 45 dk önce 1 ml olarak ikisinden de ayrı ayrı , yohimbe yi günde 3 tane sabah , öğle ve akşam olmak üzere aç karnına kullanacağım.. supplement desteği olarak ; whey protein , kreatin , bcaa , glutamin , arjinin , pre workout , multivitamin , omega 3.. karaciğer için de günde 1 tane taze enginar yiyip ,  milk thistle kullacağım.. şuanki formumun çekilmiş resimleri yok ama onu da kısa sürede ekleyeceğim buraya..  önceki paylaşımlarımda olduğu gibi bu konu hakkında da bilgilendirme yapacağım.. 

hepiniz sağlıcakla kalın , görüşmek üzere...

IMG_20210402_090723.jpg

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parzival    22
Asaletim, 42 dakika önce yazdı:

Before after karsilastirmasi için vücudunu ekleme şansınız yok mu

Şuan çekili resim yok ama yarın yükleyeceğim tek çekemiyorum çünkü malum :) abim gelsin işten olmadı bu gün de hallederim umarım

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parzival    22
Asaletim, 02.04.2021 - 19:13 yazdı:

Before after karsilastirmasi için vücudunu ekleme şansınız yok mu

IMG_20210403_000936.jpg IMG_20210403_000950.jpg IMG_20210403_001011.jpg IMG_20210403_001027.jpg 

IMG_20210403_001301.jpg IMG_20210403_001112.jpg IMG_20210403_001141.jpg IMG_20210403_001044.jpg

Tek başıma bu kadar düzgün çekebildim ama daha iyisi inşallah 1 ay sonunda olacak 😊👍💪

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    992

Fazla yağ yok vücudunda temiz kütlen var.Yavaş yavaş büyüyerek daha güzel bir sonuç ortaya çıkacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: NiqhTM4r3
      Öncelikle herkese merhabalar, keyifleriniz umarım iyidirler arkadaşlar
      Frag Yohimbine Şeklinde ilerliyorum ve vücut detaylarım şu şekildedir:
      170 cm 67 kg %14 yağ Oranına sahibim 5 gün antreman ppl şeklinde ilerliyorum lakin fragment ve yohimbinenin karbonhidrat ve yağ sevmediğini duydum ama beslenmem deki kalori zaten yeterince düşük makrolarım
      50 gr yağ 150 - 200 gr karbonhidrat 150 gr protein 1800-2000 kalori  Bu şekildeki beslenme düzeninde etki alabilir miyim en büyük sıkıntım karın ve bel çevresi evet belki daha küçüleceğim ama iştah sıkıntısı olmadığı için büyümek benim için fazlasıyla kolay tek isteğim yağ oralini düşürüp temiz ilerlemek.
      Uygulama şeklim:
      200 mcg sabah aç karna fragment 10 mg yohimbine  Tüm yorumlar için teşekkürler.
    • Yazan: xatrvn
      Merhabalar geçtiğimiz günler de MK-677 25 mg kullanmaya başladım 2 hafta boyunca düzenli kullandım bazı günler sabah bazı günler gece yatmadan ancak ne uyku kalitem de nede iştahım da herhangi bir farklılık göremedim merak edip test yaptırdım referans aralığının üzerin de çıktı ama bir farklılık hissetmiyorum neden?
      Ayrıca  e-Nabız da değeri normal olarak gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim.

    • Yazan: harbiyesutay
      Öncelikle selamlar,
      Yaş : 22 Boy : 1.83 8 haftalık kısa süreli bi Bulk serüveninin son haftasındayım. Sürece başlamadan önce kafamda birtakım soru işaretleri mevcuttu. Açıkçası sadece sarms kombinasyonu aracılığıyla kütle koyabileceğim kanaatinde değildim. Forumda açılan ve Burak hoca'nın himayesi altında sürdürülen başarılı sarms kürlerini görünce Burak hoca ile irtibata geçtim. Sağ olsun sürekli soru sormaya teşvik etti, her aradığımda tüm suallerime anlaşılır biçimde çözüm odaklı hareket ettiği için kendisine fazlasıyla müteşekkirim.
      Kür öncesi referans aldığım konu :
      Küre girmeden belirtmem gereken hususlar, herhangi bir şekilde uzun süreli spor geçmişim yok, zaten spor için gerekli zamanı ayırabilmem de olabildiğince güç. Aktif olarak Suriye'de görev yapmaktayım. Sık sık meskun-mahal , intikal, vb. faaliyetler dolayısıyla disiplinli bi süreç geçiremediğimi belirtmek de isterim. Kendimce antrenman yapabileceğim ekipmanlarım ve ufak bi kulübeden salonum var. Aynı zamanda söylemek isterim ki sürece başlamadan önce göğüs bölgemdeki kemiklerim sayılıyordu , sırtım da yine aynı şekilde idi. Şeffaf konuşmak gerekirse henüz başlangıç seviyesinde iken kendimi tatmin edecek bi seviyeye ulaştığımı düşünüyorum.
      Teşekkürler, esenlikler..
      Kür başlangıcı : Başlangıç : 59.400

      Kür detayları :
      İlk 4 hafta : Mk677 Son 4 hafta ise : Mk677 / Rad-140 Mix Ürün Şeklinde süreci tamamladık
      Kür bitişi : 68.150 kg
           
    • Yazan: fiorentina
      Hocalarım abilerim kardeşlerim selam. Ara verme durumları olsada 3.5yıl önce başladim ve iyi kötü bir gelişim elde ettim bu saatten sonra çok ilerleyeceğini düşünemiyorum artık kafam kaç zamandır ilaca girme düşüncesinde ama derdim yarısmacı olmak falan değil çıtırdan ilerlememi desteklesin en az zararla bu işin içinden çıkmak istiyorum. O yüzden sizce tek başına mk677 mi kullanmak daha mantıklı yoksa only testo ya da only sustanon mu? Yardımcı olursanız sevinirim
      Ölçüler:
      omuz 139  Kol 41.5  Bel 98 Kg 93

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×