-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sırt biceps gününden sonra deadlift
Oluşturan:
Geleceğin Olympia'sı, in Antrenman programları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: ArdaK2
Merhabalar testo e. dianabol küründeyim dianabol bitti sırtım da çok sivilce çıktı özellikle bu hafta neler yapmami önerirsiniz 7. Haftadayım bu cuma test vericem 4. Hafta test vermiştim alt ast normaldi
Not: nac600 kullanıyorum
-
Yazan: Torento33
Herkese selamlar üst vücudum beni tatmin ediyor fakat genetik olarak alt vücudum zayıf bacaklarımı kalınlaştırmak için bir kür yapacağım(doğal olarak gelişmiyor) 4 yıldır aktif Vg yapıyorum daha önce iki kür yaptım ilki sahte çıktı burada da paylaştım o dönem Burak hocanın izniyle ikincisi de underground bir üründü kür bitiminde elde var sıfır...Şimdi gerçekten tecrübeli kişilerden öneri istiyorum. @Loving @metinav ve diğer tecrübeli arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
Boy:182
Kg:78
-
Yazan: Sasplk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Jöhtürk
Merhabalar değerli arkadaşlarım, hocalarım.
Sağlıklı bir şekilde 2.kürümü bitirdim.
KÜR SÜREÇLERİM:
1 haftadır only testo ilerliyorum. Kür boyunca kol kaslarım doğal 41 iken kür sonu soğuk 44 ü görebildim. Boy 1.81 ve kilo 98. Kürden önce 91 kiloydum zirve olarak boldenon küründe 105 kiloyu gördüm. O an ki kol ölçüsü ile şuan ki ölçü aynı kaldı! Birçok antrenman türünü denedim fakat bir türlü ölçü alamıyorum.
Böyle tıkandığınız zamanlarda neler yapıyorsunuz?
-
Yazan: centuriofilius
Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?
-