Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

centuriofilius

Üye
  • İçerik sayısı

    46
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

centuriofilius Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

275 profil görüntüleme
  1. Bulkta kardiyonun mantığı nedir ?

    Amaç oksijen kapasitesini arttırmak olabilir. Sadece yağ yakımı açısından değil, kas gelişimi açısından da önemlidir bence kardiyo yapmak.
  2. Sustanon reçete ile mi satılıyor?

    Merhabalar. Sustanon ve Primobolon kürüne gireceğim birkaç ay sonra. Bu iki ilaç reçeteli mi yoksa reçetesiz mi?
  3. Merhabalar. Kürüm bitmek üzere ve bittikten sonra PCT'ye 2 hafta sonra başlayacağım. PCT'den önce yapılması gereken hormon tetkiki kür biter bitmez mi yapmalıyım yoksa kür bittinden 1-2 hafta sonra mı?
  4. Hormon testi

    sağlık ocağında hormonlara bakılmıyor diye biliyorum. emin misin?
  5. Ilaçları nasıl bölüp enjekte edeyim?

    7 hafta boyunca bu dozajları kullandım. Etkiliydi tabii ki. Kütle ve güç artışı yaşadım. Ama tavsiyem son 4-5 hafta dozajı arttır. Benim 5 haftam kaldı, son 5 hafta 500-400mg kullanacağım
  6. Ilaçları nasıl bölüp enjekte edeyim?

    Selamlar. 7 hafta boyunca 250mg boldenon, 250mg testosteron kullandım. Haftada 1 kere 1 şırınganın içine çekip sağ bacaktan enjekte ettim. Artık dozajı 500mg testosteron, 400mg boldenon şeklinde arttıracağım. Hepsini aynı anda bacağıma enjekte etmem sanırım sorun teşkil ediyor. 250mg testo-200mg bolde sağ bacak, 250mg testo-200mg bolde sol bacak şeklinde haftada 1 şeklinde mi ilerleyeyim yoksa 3 günde bir 250mg testosteron, 200mg boldenon mu vurayım? Teşekkürler.
  7. Sac dökülmesi

    Benim genlerim dökülmeye müsait. Ailemde kafasında saç olan adam yok ve inanılmaz derecede saç dökülmesi yaşıyordum. Şuan kürdeyim ve 1 tel bile dökülmüyor . Tabii kişiden kişiye göre farklılıklar gösterebilir.
  8. Protein ihtiyaci icin pilic ciger

    Sakatat olduğu için dikkatli tüketilmesi gerekebilir belki. Canan Karatay gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz demiş...
  9. Kürde alkol

    Merhabalar. 250mg boldenon, 250mg testosteron kullanıyorum. Son haftalarda alkol ve sigarayı biraz abarttım. İrademle beraber motivasyonum da bir nebze düştü. Lakin antrenman ve beslenmeyi aksatmıyorum. Çok sık alkol kullanmanın bu dozajlarda yağlanma dışında büyük bir etkisi olur mu? Şimdiden teşekkürler.
  10. 60 yaşında only testo kürü?

    Haftalık 250 mg testo düşünüyor. Trt nedir?
  11. Kürde gainermı whey proteinmi?

    Kaliteli karbonhidratlara her türlü ulaşabilirsin ama kaliteli proteinler fazla masraflı oluyor. Ben whey proteinden yana kullanıyorum oyumu.
  12. 60 yaşında only testo kürü?

    Selamlar. 60 yaşında bir birey için only testo kürü sorun olur mu? Herhangi bir rahatsızlığı yok. Ne dersiniz?
  13. Enejeksiyon yaparken bacağım kasıldı

    İlacı kasa boşalttım ama öncesinde birkaç kere damarı deldim. Umarım dediğiniz gibidir.
  14. Enejeksiyon yaparken bacağım kasıldı

    Siyatik bacağın ortasından geçiyor diye biliyorum. Bacaklarım bir hayli kalın ve insülin iğnesi kullanıyorum. Pek de ihtimal vermiyorum siyatiğe...
  15. Enejeksiyon yaparken bacağım kasıldı

    Bundan sonra öyle yapacağım. Umarım şuan sıkıntı yoktur...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×