-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: supzero
merhaba hocalarım
Başlıkta dediğim gibi spora gitme isteğim gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sizin de böyle durumlarınız oluyorsa nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.
-
Yazan: Neoben
Merhaba arkadaşlar yarın itibari ile spora evde başlıyacağım proteinocean dan creatin aldın 35 kg dambıllar aldım evde başlıyacağım beslenme şeklim vs nasıl olucak hazır sadece şimdiden evde yaptığım için creatin erken mi? Birde pirinç pilavinın yerine arada pirnç unu kullanabilir miyim? Yaş24 kilo 84 boy 175
-
Yazan: Yunus144
Abilerim varikosel hakkında bilgisi olsan bu bilgiyi de paylaşabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: gigabatu
Öncelikle selamlar herkese iyi günler diliyorum...
Üç buçuk yıllık bir vücut geliştirme geçmişim var bu süreç içerisinde çok sakatlandım dizlerimi (kondromolozi patella), omzumu (rotator cuff) ve dirseklerimi sakatladım çok ağır çalıştığımı da düşünmüyorum fakat eklemler dayanmadı. Yıllardır doğru düzgün bacak çalışamıyorum çalıştığım zaman da 5kg ile dümenden leg curl, extension.. Bu durum ister istemez insanı psikolojik olarak da etkiliyor. Spor esnasında eskiden sakatladığım yerler ağrıyor, eklem sağlığı için önereceğiniz ek takviye, kullanmam gereken ürünler var mıdır? Şimdiden teşekkürler...
-