Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Geleceğin Olympia'sı

Mide sağlığına nasıl dikkat ediyorsunuz ?

Önerilen İletiler



gonzokemal    2

Tıka basa yenilen bir diyet varsa reflü kaçınılmaz, orallar işin içindeyse reflü ve diğer mide sorunları kaçınılmaz, bu yüzden supplementleri bile bir kenara bırakıp reflü diyeti uyguladığım oldu..

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yigit3541, Bir saat önce yazdı:

Probiyotik,sağlıklı beslenme.

Mide için probiyotik? Barsaklar için desek daha doğru olur sanıyorum :) Hatta bazı kişilerde propiyotikler mide sorunlarına yol açabiliyor diye okumuştum bir kaç yerde.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gonzokemal, 8 dakika önce yazdı:

Tıka basa yenilen bir diyet varsa reflü kaçınılmaz, orallar işin içindeyse reflü ve diğer mide sorunları kaçınılmaz, bu yüzden supplementleri bile bir kenara bırakıp reflü diyeti uyguladığım oldu..

Doğru dostum, bu gibi mideyi ilgilendiren sağlık durumlarında diyet işi çözer, zaten mide şikayetleriyle gittiyseniz elinize ne yiyeceksiniz ne yemeyeceksiniz, broşürü tutuşturulabiliyor, bir kaç kez endoskopi kolonoskopi falan yaptırmış o yollarda çok gidip gelmiştim :D 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645

Psikolojinin güzel olması da aşırı önemli mide sağlığı için , stres reflü yapabiliyor zamanla ülsere götürüyor Allah korusun mide kanserine kadar ..  

Zamanında çok sağlıklı beslenmeme rağmen reflü olmuştum , ülsere kadar gitti  . Gaviscon lansor bile etki etmiyordu , ailevi bir durumdan dolayı psikolojim berbattı aşırı stresliydim , dahiliye doktoru karaciğer böbrek mide hepsinin fonksiyon testlerini yaptıktan sonra bana direk sormuştu.. canını sıkan bir şey mi var ? Aşk acısı gibi falan diye . Aradan bir kaç ay geçti o ailevi sorunum çözüldü , bir hafta içerisinde ne ülser kaldı ne de ağrı , bir anda iyileştim . 

 

Mide sağlığı için mutlu olmak da önemli

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gonzokemal, 7 saat önce yazdı:

Tıka basa yenilen bir diyet varsa reflü kaçınılmaz, orallar işin içindeyse reflü ve diğer mide sorunları kaçınılmaz, bu yüzden supplementleri bile bir kenara bırakıp reflü diyeti uyguladığım oldu..

Evet reflü bendede var çok kötü birşey.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: BBurak
      İyi akşamlar Peptid Türkiye ailesi,
      Testosteron ve boldenon küründeyken:
      Lh-Fsh döngüsünün kapanmaması için belli aralıklarla Klomen kullanılabilir mı? İlerleyen dönemlerde profesyonellik düşünmeyen sporcuların klomen kullanması: kür sonrası yapılacak pctye kolaylık sağlar mı? Bunun kür dönemindeki genel verimi baltalayacağını biliyorum fakat araştırmalarıma göre böyle tercih edenler olduğunu okudum, öğrendim. Sizin de değerli bilgilerinizi öğrenmek isterim. 
      Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: BBurak
      Merhaba saygıdeğer arkadaşlar, abiler.
      Bugün güncel olarak 79 kiloda yağ yakarken uyguladığım 2200 kalorilik beslenme programını paylaşacağım. Eksileri, artıları ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim hem bu vesilede yaz gelmişken Yağ yakımı beslenmesi, definisyon küründe beslenme vb. gibi sorulara da cevap ve ekleme niteliğinde olur.
      3 tam yumurta 1 ölçek whey 340 gr gögüs  340 gr baldo pirinç 1yk zeytinyağı  35 gr kadar da ceviz içi var eklemeyi unutmuşum. SUPLEMENTLER
      D3 Balık yağı Multivitamin Kingsize on cycle (sırt sivilceleri ve karaciğer değerlerim için) Protein tozu  Keyfe keder kullandığım (haftada 1-2) cla, lcarnitin, preworkout, maydanoz tozu. Vücut ve psikolojik durumuma göre haftada 1 şeker içermeyen cheat meal yapıyorum (burger, patates kızartması vs. kendi zevkinize göre belirlersiniz.) Genelde kilo düşüşü azaldığında ve bağırsak hareketlerim yavaşladığında tercih ediyorum. Halen naturelim sürecin sonunda nacizane 8 haftalık değişimimi paylaşacağım.
    • Yazan: Mahmutvural33
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Definasyon küründe nasıl bir beslenme programı uygulayacağımı bilmiyorum normal programım antrenman programım natural'de hepsini biliyorum ama definasyon küründe nasıl bir şey yapacağımı bilmiyorum bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz?
      Kür içinde kullandığım ilaçlar: 
      Testesteron Propiyanat Masteron Cleanbtrol  Yardımınızı rica ediyorum  @Oathbreaker @ardas @Diver @SPECTRE @marettam
    • Yazan: yusufe
      Selamlar herkese,
      Öğrenciyim okuldan dolayı beslenmeye çok zaman bulamadım bu yaz güzel bir beslenme ve yağ yakmak istiyorum 17 yaşına gireceğim önümüzde ki eylül:
      boyum 1.80 kilom 76kg 1 yılı biraz geçkin aktif olarak ağırlık kaldırıyorum göğüs genetiğim gayet iyi bu 1 yıl içinde belirgin göğüs kazandım onun dışında kollarım 38cm civarında sırtım iyi fakat biraz yağa sahibim özellikle belim baya büyüdü bu yaz hazır zamanım varken güzel beslenme düşünüyorum
      Chatgpt ile günlük almam kalori miktarını hesapladım ( 3100 )
      Haftada 6 gün ppl bir antrenman methodu uygulayacağım.
      Sabah:
      2 yumurta 100gr yulaf Öğlen:
      180gr tavuk 100gr pirinç (çiğ) Antreman Öncesi:
      180gr tavuk 100gr pirinç (çiğ) Akşam:
      180gr tavuk 100gr pirinç (çiğ) Ek olarak pirinçlere toplam 30 gr zeytinyağı + yeşillik tüketicem.
      Makrolar:
      2700 kalori 300 gr civarı karbonhidrat 55 - 60 gr yağ Almam gerekenin 400 altı aldım 6 günde aralıksız 30 dakika kardiyo yapıcam. Amacım aynı kiloda kalarak minimum düzeyde kas kaybıyla yağları yakmak o yüzden karbonhidrattan kaçmadım yavaş yavaş yapmak istiyorum.
      Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim : @SantoR @godofdark @Oathbreaker @Diver @ardas @rastlantisal @marettam 
    • Yazan: merichara
      Merhaba değerli hocalarım,
      Buddha boldenon testo enanthat winstrol kürümün 8. haftasındayım.
      3 gündür idrara çıktığımda idrarımda köpük ve sonrasında yanma hissini farkettim. İdrar rengim normal sadece suyu az içtiğimde koyulaşıyor. Ayrıca bu süreçte tuvalete çıktıktan sonra böbreklerimde hafif ağrı oluyor ve geçiyor. 5. Hafta kan testimde ast 53, alt 171 çıkmıştı.
      Ne yapmam gerekiyor ? Kürü bırakmalı mıyım ? Aldığım etki şuan tam zirvesinde. Bir yol haritası çizmemde yardımcı olursanız çok sevinirim. @rastlantisal @Diver
      Sağlıklı günler değerli hocalarım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×