Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Seffa, 15.08.2026 - 20:37 yazdı:

Tr üretimi deniyor ne kadar doğru bilemiyorum. 35 dolar testosu 40 dolar masteron aldığım yerdeki fiyatlar. 

anladım hocam bır tek tr olması benı dusunduruyor 

Seffa, 15.08.2026 - 20:37 yazdı:

Tr üretimi deniyor ne kadar doğru bilemiyorum. 35 dolar testosu 40 dolar masteron aldığım yerdeki fiyatlar. 

bendekı de 36 testo 44 masteron demıs :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Seffa    33
mustafakemal, 5 dakika önce yazdı:

bendekı de 36 testo 44 masteron demıs :)

Çok bir fark yokmuş. Hocam zphc yurtdışı da ne oluyor şikayet eden çok. Doluluğu önemli bence. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5
paganicfrost, 50 dakika önce yazdı:

güncel primobolan fiyatı nedir nessie 

55dolardı en son brom

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    6
Swizzz, 16 saat önce yazdı:

55dolardı en son brom

bana 70 dolar fiyat verdiler gereksiz pahalı gelmişti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5
Sinan35, 5 saat önce yazdı:

bana 70 dolar fiyat verdiler gereksiz pahalı gelmişti

Ben şuanda tüm ilaçlarımı nessie kullanıyorum treninden memnununm fakat testo prop ve masteronundan hiç memnun değilim zphc kullanıyorken damarlanmam çok daha üst düzeydeydi masteron da ve testo da çok daha iyi hissetiriyordu beni büyük ihtimalle ilacın içine konulan yağlar bağlanmasını sağlıyan enzimler cart curt nessiede daha kalitesiz ve ayrıca nessienin masteronunda testo prop olduğunu düşünüyorum bi kısmının @FuhrerHocam sizede sormak isterim güncel olarak hangi marka testosteron masteron ve tren önerirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz, Bir saat önce yazdı:

Ben şuanda tüm ilaçlarımı nessie kullanıyorum treninden memnununm fakat testo prop ve masteronundan hiç memnun değilim zphc kullanıyorken damarlanmam çok daha üst düzeydeydi masteron da ve testo da çok daha iyi hissetiriyordu beni büyük ihtimalle ilacın içine konulan yağlar bağlanmasını sağlıyan enzimler cart curt nessiede daha kalitesiz ve ayrıca nessienin masteronunda testo prop olduğunu düşünüyorum bi kısmının @FuhrerHocam sizede sormak isterim güncel olarak hangi marka testosteron masteron ve tren önerirsiniz?

Yeni seri nessie mi denediniz?? Trenin hangi formundan memnun kaldınız? Ve fiyatlar nasıldı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5
GomuGomuFuseN, 3 dakika önce yazdı:

Yeni seri nessie mi denediniz?? Trenin hangi formundan memnun kaldınız? Ve fiyatlar nasıldı 

Yeni seri de kullandım eski seri de ikisinide bişey diyemiyeceğim tren konusunda daha önce çünkü farklı marka tren kullanmadım formdaki diğer arkadaşların dediğine göre zphcnin nor-19ları çöp ötesi oyüzden nessie tercih ettim ilk başta 38$ almıştım tren a sonra yeni seri 44$ aldım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STRESSAVAR    1

ikinci kürüme yeni başladım nessie testo ve masteron prop kullanıyorum iki haftadır. f/p bence nessie , diyet antrenmanı kusursuza yakın yapmaya çalışıyorum. 85 kg 177 boy. belki merak edenlere yol gösterir. saygılar. 

ee74d58f-33d3-448d-b4f5-4c72b3507275.jpg

20915c6f-7a5d-4aa9-9496-2d42af65ad4b.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
Swizzz, 6 saat önce yazdı:

Nessie masteron test sonuçlarına göre gayet dolu görünüyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    78
Dogan123, 1 saat önce yazdı:

Nessie bolde deneyimleyen var mı?

Güzel bence çok uzun süredir kullanıyorum ama tam dolu olduğunu düşünmüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dogan123    5
rauthos, 12 dakika önce yazdı:

Sence tam dolu hangi markalar var

Zphc denedim pekte memnun olmadım,gerçi 200mg kullandım sadece ama

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos, 18 dakika önce yazdı:

Bu kanıya neye göre vardın, dozajı ne şekildeydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
Dogan123, 25 dakika önce yazdı:

200 mg da anca boldenin e2 düşürme etkisini görürsün. 

Nessie boldenon zaten tam dolu değil, buraya atılan janoshik testinde de 1 ml 200 mg değil de 180 mg civarı çıkmıştı. Ben de şahsen nessie bolde kullandım ve çalıştı memnun kaldım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dogan123    5
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

200 mg da anca boldenin e2 düşürme etkisini görürsün. 

Nessie boldenon zaten tam dolu değil, buraya atılan janoshik testinde de 1 ml 200 mg değil de 180 mg civarı çıkmıştı. Ben de şahsen nessie bolde kullandım ve çalıştı memnun kaldım

Sen kaç mg kullanmıştın?

Ayrıca acaba kaç mgda etkileri başlıyor boldenin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    37
Dogan123, 1 saat önce yazdı:

Sen kaç mg kullanmıştın?

Ayrıca acaba kaç mgda etkileri başlıyor boldenin?

ben 250 kullandım haftalık ama bir etki görmedim. 500 e çıktım bu seferde e2 yerlerde süründü, aşırı çarpıntı ve tansiyon yaptığı için bıraktım. bana yaramadı yani ama haftalık 200-250 anca e2 düşürür. etki için 500 ve üstü lazım bünyeye göre. bıraktıktan sonra da 2-3 hafta etkileri belirgin şekilde devam etti. çok uzun sürede açılıyor ve bırakınca da çok uzun süre etkileri devam ediyor. bıraktıktan 4 hafta sonra e2 toparladı ki ben toplamda 7-8 hafta kullandım. 16 haftayı tamamlayamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dogan123    5
boldiboldi, 6 saat önce yazdı:

ben 250 kullandım haftalık ama bir etki görmedim. 500 e çıktım bu seferde e2 yerlerde süründü, aşırı çarpıntı ve tansiyon yaptığı için bıraktım. bana yaramadı yani ama haftalık 200-250 anca e2 düşürür. etki için 500 ve üstü lazım bünyeye göre. bıraktıktan sonra da 2-3 hafta etkileri belirgin şekilde devam etti. çok uzun sürede açılıyor ve bırakınca da çok uzun süre etkileri devam ediyor. bıraktıktan 4 hafta sonra e2 toparladı ki ben toplamda 7-8 hafta kullandım. 16 haftayı tamamlayamadım.

Anladım,bende aşırı bir şey beklemiyorum zaten testoyu olabildiğince yükseltmek istiyorum bu yüzden güzel gibi bolde 600 testo 200 bolde ile başlayacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yahya0031    0

Selam aleyküm beyle

Aktif olarak nessie pharma kullanıyorum hakkında iyi yorumlar gördüm devam etmeyi düşünüyorum bu markadan daha 3. Hafta bitmedi satıcıdan enanthat 2200 TL'ye aldım sahtesi yok diye biliyorum bu markanın yanlış biliyorda olabilirim sitesinden chekcledim

Sizce 2200 TL enanthat için çok değil mi?

Ayrıca başka nessie satıcısı nasıl bulabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    15
Yahya0031, 7 saat önce yazdı:

Selam aleyküm beyle

Aktif olarak nessie pharma kullanıyorum hakkında iyi yorumlar gördüm devam etmeyi düşünüyorum bu markadan daha 3. Hafta bitmedi satıcıdan enanthat 2200 TL'ye aldım sahtesi yok diye biliyorum bu markanın yanlış biliyorda olabilirim sitesinden chekcledim

edeceği 35 dolar fazla veriyorsun

Dogan123, 8 saat önce yazdı:

Anladım,bende aşırı bir şey beklemiyorum zaten testoyu olabildiğince yükseltmek istiyorum bu yüzden güzel gibi bolde 600 testo 200 bolde ile başlayacağım

ben nessie bolde kullandığım dönemde 600 testo 200 bolde vuruyordum bolde yerlerdeydi ilk kürümdü büyüyemedim e2 den dolayı kimisinde baskılamıyor kimisindede diplerde geziyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    78
Dogan123, 18 saat önce yazdı:

Zamanında Noxy'den almıştım, ondan çok memnunum. Aktif olarak Epsilon ve Swiss var ama yarışmacılara (satan kişi koçum ve yarışmacısıyım) verilen seri muhtemelen çünkü ben çok memnunum ama yorumlar o kadar iyi değil. 200mg boldenon çok bir şey değil anlamazsın bile.

GomuGomuFuseN, 18 saat önce yazdı:

Bu kanıya neye göre vardın, dozajı ne şekildeydi

1000'e kadar çıktım sonra 600'e düşürdüm. 1000 gereksiz geldi. Beklediğim etkiyi göremedim dozuna göre. Aynı dozda daha çok verim aldığım markalar oldu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    141
Yahya0031, 9 saat önce yazdı:

Selam aleyküm beyle

O paraya zphc alabilirsin, humax 35 dolar nessieyede 35den fazla vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bulabilirsen 1000-1200tl civari İran da alabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    75
Ruthless, 14 dakika önce yazdı:

O paraya zphc alabilirsin, humax 35 dolar nessieyede 35den fazla vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bulabilirsen 1000-1200tl civari İran da alabilirsin 

İran testo 1000tl Nessie Testo E. 26$ çok paralar vermeyin. Başka satıcı bulun derim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    141
AnarchyZone, 2 saat önce yazdı:

İran testo 1000tl Nessie Testo E. 26$ çok paralar vermeyin. Başka satıcı bulun derim.

1000tl olan Iran stok bitmiş yeni gelecek olanlar da 2030 skt olacakmış 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    141
AnarchyZone, 2 saat önce yazdı:

1000tl olan Iran stok bitmiş yeni gelecek olanlar da 2030 skt olacakmış 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp