Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Rma    201
klorsex, 26 dakika önce yazdı:

elime spectrum masteron geçti alayım mı sence kanka 45 dolardan 2026 kasım skt bulunsun elimin altında diye düşünüyorum

Sende nerde son skt ürün var buluyon 😁 al bence 45 dolar spectrum masteron sağlamdı en son ama ben son skt kullandım eskileride sağlamdır herhalde o dönemde daha kolay üretiliyordu masteron zphc o dönemde elini korkak alıştırmamıştır. Bide 45 dolar iyi yani

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

klorsex    48
Rma, 28 dakika önce yazdı:

Sende nerde son skt ürün var buluyon 😁 al bence 45 dolar spectrum masteron sağlamdı en son ama ben son skt kullandım eskileride sağlamdır herhalde o dönemde daha kolay üretiliyordu masteron zphc o dönemde elini korkak alıştırmamıştır. Bide 45 dolar iyi yani

valla sorma :D Sözde satıcı tüm ürünler skt demişti tren ace için gelenlerden birisi 2031skt birisinin cidden 2 ay vardı. Son aldığım da skt lazerle değiştirilmiş biraz ağrı yaptı onu en sona bıraktım.. Masteronu alayım o zaman bulunsun

Rma, 28 dakika önce yazdı:

ayrıca boldenonu da 30 dolardan veriyor ağustos sonu spectrum hgh somatro fln gelecek dedi ne kadar gerçek bilemem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    445
klorsex, 28 dakika önce yazdı:

valla sorma :D Sözde satıcı tüm ürünler skt demişti tren ace için gelenlerden birisi 2031skt birisinin cidden 2 ay vardı. Son aldığım da skt lazerle değiştirilmiş biraz ağrı yaptı onu en sona bıraktım.. Masteronu alayım o zaman bulunsun

ayrıca boldenonu da 30 dolardan veriyor ağustos sonu spectrum hgh somatro fln gelecek dedi ne kadar gerçek bilemem

O skt si yakın olanı en sona bırakırsan hastanelik olabilirsin 😂 şuan ağrı dışında bir sorun çıkarmıyorsa ya ilk onu kullan ya da hiç kullanma 2-3 ay sonra kim bilir ne olur onun içindeki bakteriler, bakteriler üstel büyüme şeklinde çoğalır bozulmaya başladıysa inanılmaz hızlı zehir olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    48
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

O skt si yakın olanı en sona bırakırsan hastanelik olabilirsin 😂 şuan ağrı dışında bir sorun çıkarmıyorsa ya ilk onu kullan ya da hiç kullanma 2-3 ay sonra kim bilir ne olur onun içindeki bakteriler, bakteriler üstel büyüme şeklinde çoğalır bozulmaya başladıysa inanılmaz hızlı zehir olur.

2-3 ay sürmez hocam ama o zaman onu bitireyim önce, Ağrı yapıyor sadece 2 gün yanma yapıyor ilk gün boyu vs. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    445
klorsex, 40 dakika önce yazdı:

2-3 ay sürmez hocam ama o zaman onu bitireyim önce, Ağrı yapıyor sadece 2 gün yanma yapıyor ilk gün boyu vs. 

Yeni aldıysan değiştirmesini iste bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    15
levenna, 14.07.2026 - 20:52 yazdı:

Aktif olarak nessie testosterone e. kullanan var mı? Ben başka markayla beraber aldığım icin yorum yapamıyorum.

kullanıyorum ama eski seri yeni serisini denemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaslıadam    2

Uzun zamandır nessie kullanıyorum. Şuan haftada 250mg cruise ilerliyorum. Bu son flakonda ne zaman enjeksiyon yapsam( akşamdan geceden yaparım) ertesi günü elim ayağım tutmuyor, fena halsizlik oluyor.sürekli uzanmak istiyorum. Bacaktan enjekte ediyorum, ağrı hafif bir ağrı oluyor. Ama bu halsizlik kötü oldu. Daha öncede overdose kullanırken olmuştu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar yeni seri güncel fiyatlar ne şekilde?? Ve masteron enantat, primobolan var mı kullanan arkadaşlar lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1
GomuGomuFuseN, 2 saat önce yazdı:

Arkadaşlar yeni seri güncel fiyatlar ne şekilde?? Ve masteron enantat, primobolan var mı kullanan arkadaşlar lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi? 

IMG_8620.thumb.jpeg.2b1f99a2d118818a02d4a611a9105a9e.jpeg

bu şekilde satıcımdan liste aldım ancak hiç nessie kullanmadım kullanan arkadaşlar yeşillendirirse burayı ona göre sipariş geçerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    445
cglr, 17 dakika önce yazdı:

bu şekilde satıcımdan liste aldım ancak hiç nessie kullanmadım kullanan arkadaşlar yeşillendirirse burayı ona göre sipariş geçerim

Daha ucuza bulunabiliyor muhtemelen satıcın başkalarına daha uyguna veriyordur yeni müşterilere yağlı liste yolluyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    37
cglr, 33 dakika önce yazdı:

zphc ye yakın, gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    15
Kaslıadam, 14 saat önce yazdı:

Uzun zamandır nessie kullanıyorum. Şuan haftada 250mg cruise ilerliyorum. Bu son flakonda ne zaman enjeksiyon yapsam( akşamdan geceden yaparım) ertesi günü elim ayağım tutmuyor, fena halsizlik oluyor.sürekli uzanmak istiyorum. Bacaktan enjekte ediyorum, ağrı hafif bir ağrı oluyor. Ama bu halsizlik kötü oldu. Daha öncede overdose kullanırken olmuştu 

enjeksiyon sonrası bendede ağrı oluyor ama halsizlik ilginç hiç yaşamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta    2

I5RC5X74.jpegqDmHAJIn.jpeg

ilk kez nessie ürün sipariş ettim ürünler bu şekilde check kodu çalışıyo sitede ama iki ürünün miktarı farkı eş değil ben dikkatimi çeken bunlar sizin dikkatinizi çeken bi durum var mı iki üründe 2029 sktli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    829
Sparta, 22 dakika önce yazdı:

ilk kez nessie ürün sipariş ettim ürünler bu şekilde check kodu çalışıyo sitede ama iki ürünün miktarı farkı eş değil ben dikkatimi çeken bunlar sizin dikkatinizi çeken bi durum var mı iki üründe 2029 sktli 

Aldığım 4 farklı nessie testosunun flakonları aynı şekilde olmasına rağmen içindeki ilaç miktarının farklı olması ve kullandığım başka bir nessie testosu ve boldenonu içinden kıyafet tüyü çıkması gibi talihsizlikler yaşadım ben de. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta    2
gönderildi (düzenlendi)
hectordoyle, 4 dakika önce yazdı:

Aldığım 4 farklı nessie testosunun flakonları aynı şekilde olmasına rağmen içindeki ilaç miktarının farklı olması ve kullandığım başka bir nessie testosu ve boldenonu içinden kıyafet tüyü çıkması gibi talihsizlikler yaşadım ben de. 

Genel olarak forumda nessieden verim alındığı üzerine okuyarak denemek istedim siz verim alabildiniz mi ayrıca check kodu kısmı etiket şeklinde sonradan yapıştırılmış gibi çıkabiliyor sorun satıcımda mı yoksa nessienin durumu mu bu

tarihinde Sparta tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.116
hectordoyle, 41 dakika önce yazdı:

22 mikronla filtrelemiyor muymuş ürünlerini? Nessie defteri kapanmıştır artık...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    829
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 30 dakika önce yazdı:

22 mikronla filtrelemiyor muymuş ürünlerini? Nessie defteri kapanmıştır artık...

Valla hocam flakonu ışıkta tutup içinde kıl veya tüy gördükten sonra soğudum zaten, ilacı çöpe atıcaktım ama neyse ki satıcı iade kabul etti ve hemen yenisini yolladı. 

Sparta, Bir saat önce yazdı:

Genel olarak forumda nessieden verim alındığı üzerine okuyarak denemek istedim siz verim alabildiniz mi ayrıca check kodu kısmı etiket şeklinde sonradan yapıştırılmış gibi çıkabiliyor sorun satıcımda mı yoksa nessienin durumu mu bu

Elimde 3 flakon (biri yeni seri) nessie testosu ve 2 flakon nessie tren e var. Kullandım memnun kaldım, elimdekileri kullandıktan sonra almayı düşünmüyorum. Zaten elimde kalanları kullanıp bitirene kadar başka markalar gündeme gelir, nessie ye pek bakan olmaz gibime geliyor.

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    13
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

Kullanacak ilac kalmadı hocam piyasada 😃 şaka maka ben de fark ettim nessie testo da küçük bir partikül tarzı bir sey. Korkunc bir durum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.116
levenna, 2 dakika önce yazdı:

Kullanacak ilac kalmadı hocam piyasada 😃 şaka maka ben de fark ettim nessie testo da küçük bir partikül tarzı bir sey. Korkunc bir durum.

elimde bir miktar nessie var, bakalım bir kaç fotoğraf çekip burada paylasirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    445
levenna, Bir saat önce yazdı:

Filtreleme yapmıyorlar demekki, filtreleme ilaçta %10 kayba neden oluyor %10 için mallarını çöp ediyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shotpowertr    0
Sparta, 4 saat önce yazdı:

Ben de masteronunu aldım kutunun üzerindeki check kodu üzerini kazımadan da okunabiliyor kazımadan check yaptım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    445
shotpowertr, 33 dakika önce yazdı:

Ben de masteronunu aldım kutunun üzerindeki check kodu üzerini kazımadan da okunabiliyor kazımadan check yaptım

Zaten yerli ürün check etmenin çok önemi yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    829
shotpowertr, 41 dakika önce yazdı:

O check kod kısmı sticker zaten, elini atsan hemen ele geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta    2
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

Yanlış hatırlamıyosam yakınlarda jano testleri paylaşmışlardı bunu paylaşıp böyle sorunlarla devam etmeleri düşündürdü galiba üreticisi bu forumu takip ediyor diye biliyorum umarım bu kullanıcı geri dönüşlerini dikkate alırlar almazsa nessienin pek bi geleceği olacağını düşünmüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    15
Sparta, 14 saat önce yazdı:

testo ve boldeyi kaç dolardan aldınız ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp