Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Rma    47
Classemre, 13 dakika önce yazdı:

Npp

masteron e

testo e si nasıl ?

Testo ve npp ztn full dolu masteron 185 çıkmış testte yani o da dolu fiyatı ucuzsa alınır ama 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Classemre    0
Rma, 22 dakika önce yazdı:

Testo ve npp ztn full dolu masteron 185 çıkmış testte yani o da dolu fiyatı ucuzsa alınır ama 

• 3000 
  • 3000
  • 2000 

Sizce fiyatı nasıl?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    47
Classemre, 40 dakika önce yazdı:
  • 3000 
  • 3000
  • 2000 

Sizce fiyatı nasıl?

Pahalı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    771
levenna, 2 saat önce yazdı:

Rezz labs ile olan kotu maceramdan sonra nessie testo kullanma karari aldim. Fakat buldugum saticiyi pek iyi tanimiyorum ve 2900 tl gibi bir fiyat istedi. Aslinda fiyatı hic umurumda degil ürün calisacaksa. Nessie nin sahtesi var mi piyasada yoksa guvenli midir?

Güncel olarak 1300 tl ye bulabiliyorsun nessie testosunu. Satıcına engeli bas geç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
Rma, 47 dakika önce yazdı:

Masteron testine nereden ulaştın acaba ben bulamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782
hectordoyle, 10 dakika önce yazdı:

Güncel olarak 1300 tl ye bulabiliyorsun nessie testosunu. Satıcına engeli bas geç

18$

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

18$

Hocam masteron p 28 dolar fiyat aldım bu kadar ucuz olması normal mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782
yhy789, 5 dakika önce yazdı:

Hocam masteron p 28 dolar fiyat aldım bu kadar ucuz olması normal mi

normal 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Binousgym    17

Kardeşim tabi ki normal ben selliza pharma kullanıyorum 1. Elden alıyorum uygun. Yok zphc vs kaçıncı elden alıyorsunuz  belli degil. Herkes üzerine 10 dolar koysa mal zaten ucuyor fiyatı.nessie ve selliza pharma kullanıyorum hemde uygun fiyatlı afedersiniz düdüklenmeden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    47
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

18$

Valla hocam o sizin fiyatlar 😂 hector hocamla muhtemel aynı fiyatlara alıyoruz biz şöyle

IMG_1795.jpeg IMG_1796.jpeg

Bana iki yerden gelen farklı listeler mesela böyle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    0
Rma, 24 dakika önce yazdı:

Valla hocam o sizin fiyatlar 😂 hector hocamla muhtemel aynı fiyatlara alıyoruz biz şöyle

Valla 10 15 dolardan vazgectik hocam yeter ki calissin yani 😃 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    771
Rma, 3 saat önce yazdı:

Ben bu ikisinden de farklı bir kişiden alıyorum fiyatları. Benimki 28 dolara veriyor test e yi ve masteron enanthate ı yok. Eski seri nessieleri veriyor benimki.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    42
levenna, 12 saat önce yazdı:

Valla 10 15 dolardan vazgectik hocam yeter ki calissin yani 😃 

bende aynı şekilde bu kafadayım zphc trenine verdim 80 dolar cayır cayır çalışıyor 2. satıcı büyük ihtimal ama 10 dolar fazla olsun çalışsın kafasındayım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ryu    0
Fuhrer, 14 saat önce yazdı:

18$

Fuhrer hocam bu fiyatlar piyasanın normali mi ? Ben 2 aydır başka alternatifim olmadığı için instagram facebook altını üstüne getirdim 40 doların altında fiyat alamadım:D.Bulduğum markalarda nessie humax vs. değil forumda beğenilmeyen yerli veya çakma markalar.Yorumlarınızdan takip ettiğim kadarıyla işi hakkıyla yapan bir nessieci var bu da onun fiyatı şaşırdım açıkçası.Bulabilirsem bende başlayacağım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782
Ryu, 40 dakika önce yazdı:

Fuhrer hocam bu fiyatlar piyasanın normali mi ? Ben 2 aydır başka alternatifim olmadığı için instagram facebook altını üstüne getirdim 40 doların altında fiyat alamadım:D.Bulduğum markalarda nessie humax vs. değil forumda beğenilmeyen yerli veya çakma markalar.Yorumlarınızdan takip ettiğim kadarıyla işi hakkıyla yapan bir nessieci var bu da onun fiyatı şaşırdım açıkçası.Bulabilirsem bende başlayacağım :)

dostum açık konuşayım, TR piyasasında bence fiyattan çok ürüne önem vermelisin. Yoksa 500 tl'ye alabildiğin kadar ürün de alabilirsin, 60-70$'a IFBB PRO'lardan sahte ürünler de alabilirsin. Burada dikkat edilmesi gereken kısım satıcı kimliği, satıcın geçmişte hangi markalarla çalışmış, ne kadardır aynı markayı sürdürüyor, kullandığı markanın geçmişi, yurt dışında bilinilirliği, laboratuvar testleri VB.

Vücuduna hormon sokacaksın, şırıngayla madde enjekte edeceksin. İçeriğinde ağır metal bulunması durumunda kalıcı dolaşım sistemi problemleri yaşayabilirsin. Yurt dışında bir kişi indiamart üzerinden bir ürün kullandığında içeriğindeki civa nedeniyle karaciğer yetmezliği başlangıcı yaşamış mesela. Ondan dolayı alacağın ürünün fiyatından ziyade bence markanın kalitesine bakmalısın. Nessie şu an piyasada ürün satıp da yurt dışı olmayan ve janoshik HPLC testleri bulunan tek marka, onun da endotokzin veya GCMC testleri yok. Ancak biz de kulaktan dolma ilerliyoruz. Şu an TR piyasasında bu testleri bulunan tek ürün Noxy, bence Noxy tercih edebilirsin diğer ürünlerin yerine.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ryu    0
Fuhrer, 28 dakika önce yazdı:

dostum açık konuşayım, TR piyasasında bence fiyattan çok ürüne önem vermelisin. Yoksa 500 tl'ye alabildiğin kadar ürün de alabilirsin, 60-70$'a IFBB PRO'lardan sahte ürünler de alabilirsin. Burada dikkat edilmesi gereken kısım satıcı kimliği, satıcın geçmişte hangi markalarla çalışmış, ne kadardır aynı markayı sürdürüyor, kullandığı markanın geçmişi, yurt dışında bilinilirliği, laboratuvar testleri VB.

Vücuduna hormon sokacaksın, şırıngayla madde enjekte edeceksin. İçeriğinde ağır metal bulunması durumunda kalıcı dolaşım sistemi problemleri yaşayabilirsin. Yurt dışında bir kişi indiamart üzerinden bir ürün kullandığında içeriğindeki civa nedeniyle karaciğer yetmezliği başlangıcı yaşamış mesela. Ondan dolayı alacağın ürünün fiyatından ziyade bence markanın kalitesine bakmalısın. Nessie şu an piyasada ürün satıp da yurt dışı olmayan ve janoshik HPLC testleri bulunan tek marka, onun da endotokzin veya GCMC testleri yok. Ancak biz de kulaktan dolma ilerliyoruz. Şu an TR piyasasında bu testleri bulunan tek ürün Noxy, bence Noxy tercih edebilirsin diğer ürünlerin yerine.

Hocam cevabına tamamen katılıyorum aslında bende tam bundan bahsediyorum.Sağlık açısından güvenilir olmayan üstüne birde iyi çalışmayan ilaçlara istedikleri ücret de sinir bozan kısmı.Konu gerçekten parası değil esasında çöp tabir edebileceğimiz ilaçları kaliteli ilaçlardan pahalıya satıp burnundan kıl aldırmamak.IFBB prolar zaten ayrı bir dünya,hiçbir şeyi sordurmuyor,anında agresifleşiyorlar hemen haspamlar :D Janoshik demişken ülkemizde çok ünlü bazı kişilerin markalarında teste dolu ürün gönderdiğini düşünüyorum herkes gibi.Test bile kriter sayılamıyor bu nedenle.Dediğin gibi satıcının kimliğide burada oldukça önem kazanıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Fuhrer, 4 saat önce yazdı:

zphclerde agir metal testleri var mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782
nattybuilder, 1 saat önce yazdı:

zphclerde agir metal testleri var mi 

satıcına sor dostum, gördüğüm yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    771

Bende 2 farklı nessie tren e var, biri açık renkli ve  flakon kapağında markanın simgesi var, diğeri ise daha koyu renkte ve marka simgesi yok. İkisi de çalışıyor. 

Ancak testosunu aktif olarak kullanmama rağmen içime sinmiyor :D Testosteron var ama enjeksiyonu nasıl yaparsam yapayım hala ağrı yapıyor.

Rma, 07.05.2026 - 21:57 yazdı:

Valla hocam o sizin fiyatlar 😂 hector hocamla muhtemel aynı fiyatlara alıyoruz biz şöyle. Bana iki yerden gelen farklı listeler mesela böyle.

İkinci fiyat listesi bende de var. Tren e lerin birini ikinci fiyat listesi verenden aldım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    47
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

Bende 2 farklı nessie tren e var, biri açık renkli ve  flakon kapağında markanın simgesi var, diğeri ise daha koyu renkte ve marka simgesi yok. İkisi de çalışıyor. 

Ancak testosunu aktif olarak kullanmama rağmen içime sinmiyor :D Testosteron var ama enjeksiyonu nasıl yaparsam yapayım hala ağrı yapıyor.

İkinci fiyat listesi bende de var. Tren e lerin birini ikinci fiyat listesi verenden aldım. 

Eyw hocam bende nessie alırım denemiş olurum. O 2.fiyat listesi veren normalde çok pahalı fiyat söylüyor piyasayı bilmeyene sonradan piyasa böyle diyince düşüyor 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    771
Rma, 56 dakika önce yazdı:

Eyw hocam bende nessie alırım denemiş olurum. O 2.fiyat listesi veren normalde çok pahalı fiyat söylüyor piyasayı bilmeyene sonradan piyasa böyle diyince düşüyor 😂

Kafasına göre fiyat verdiği oluyor, türk değil zaten adam :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    76
Rma, 11 saat önce yazdı:

bana 42usd fiyat çekmişti  test enant. biraz sohbet ettik kendisi de söyledi 'bana gelişi 15usd' diye. Şu markayı bi bulamadım gitti. küre giricem ilaç bulamıyorum. Burak hocanın stoğu da kalmamış. Napıcamı şaşırıyorum artık bu nedir yaw.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    3
Komutan, 30 dakika önce yazdı:

bana 42usd fiyat çekmişti  test enant. biraz sohbet ettik kendisi de söyledi 'bana gelişi 15usd' diye. Şu markayı bi bulamadım gitti. küre giricem ilaç bulamıyorum. Burak hocanın stoğu da kalmamış. Napıcamı şaşırıyorum artık bu nedir yaw.

nessie ile şartlamayın kendinizi humax bulursunuz 30 35 dolara

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    47
Komutan, 2 saat önce yazdı:

Yok yok ona gelişi max 8 9 dolar test e nin kargolamaya ne kadar gidiyor bilmiyorum belki nakliye masrafıyla söylemiştir sana. Dubai zphc disbiritorunde mesala zphc test e 18 dolara buldum ama getirtemiyorum 😂 bu gümrük sorun olmasa 🤦 ah.

Human, 1 saat önce yazdı:

nessie ile şartlamayın kendinizi humax bulursunuz 30 35 dolara

Hocam humaxı ben baya uyguna alıyorum ama ona rağmen halen zphc alıyorum 10 15 bazen 20 dolar fazla verip. Humaxın bu boşluk olayları beni çok tilt etti. Ya banada denk gelirse diye risk almadım hiç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    771
Rma, 5 dakika önce yazdı:

Hocam humaxı ben baya uyguna alıyorum ama ona rağmen halen zphc alıyorum 10 15 bazen 20 dolar fazla verip. Humaxın bu boşluk olayları beni çok tilt etti. Ya banada denk gelirse diye risk almadım hiç 

Cruise dönemimde deneme amaçlı humax test enanthate alıp deniycem, ona göre al veya alma derim. Yakın zamanda humax testosu kullanan birine denk gelmedim o yüzden kendim deniycem

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.