Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

kisetet55    54
AnarchyZone, 9 saat önce yazdı:

Testosunu kullanın geçin. Diğer anaboliklerine çok güvenmeyin derim. . F/p açısından en iyisi

Tren enanth gayet dolu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.622

Nessie konusunda şunu söylemek istiyorum ben şuan danışanlarıma ve arkadaşlarıma kullandırıyorum. Hepsi çok memnun çok güzel form tuttular. Ödem ağrı sızı yapmıyor ve kan testi sonuçlarıda temiz ve çalıştığını gösteriyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
Askabar, 1 saat önce yazdı:

Nessie konusunda şunu söylemek istiyorum ben şuan danışanlarıma ve arkadaşlarıma kullandırıyorum. Hepsi çok memnun çok güzel form tuttular. Ödem ağrı sızı yapmıyor ve kan testi sonuçlarıda temiz ve çalıştığını gösteriyor. 

Anabolikler de dahil tüm ilaçları nessie mi kullandırıyorsunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
parfait16, Şimdi yazdı:

Anabolikler de dahil tüm ilaçları nessie mi kullandırıyorsunuz

Ben farklı markaların bir arada kullanılmasını çok sevmiyorum farklı yağlar vs sebepleri var. Maddiyat iy illa çok kaliteli ürün olsun diyenlere zphc veriyorum diğer herkese anabolikler dahil Nessie öneriyorum. Şuan 4 danışanıma Testo bolde npp kullandırıyorum. 6-7 haftada temiz 6 kilo aldılar. 6 kşlo rakam olarak az gelmesin neredeyse hiç yağlanmadan aldılar. Beslenme gereksiz yüksek değil. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sitka    3
Askabar, 24.11.2025 - 08:40 yazdı:

üstad bende nessie denemek istiyorum ancak bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilir misin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rose    0
sitka, 30 dakika önce yazdı:

üstad bende nessie denemek istiyorum ancak bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilir misin

Satıcı önermek yasak ben iranlı bir satıcıdan npp sini 1250 tl ye aldım satıcı bulursan bu fiyat bandında ürünler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    16

nessie deca kullanan var mı? trenini ve testosunu kullanıyorum, treni fazla ağrı yapmazken testosu 2-3 gün ağrı yapıyor ama çalışıyor, decası alınır mı? ( humax da alabilirim ama boldesini kullandım verimsiz geldi ve içeriğindeki e.o kaynaklı sorunlar yaşattı) en son ihtimalle pahalı da olsa benim için en güvenilir olan zphcye yönelicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
trenhex, 43 dakika önce yazdı:

nessie deca kullanan var mı? trenini ve testosunu kullanıyorum, treni fazla ağrı yapmazken testosu 2-3 gün ağrı yapıyor ama çalışıyor, decası alınır mı? ( humax da alabilirim ama boldesini kullandım verimsiz geldi ve içeriğindeki e.o kaynaklı sorunlar yaşattı) en son ihtimalle pahalı da olsa benim için en güvenilir olan zphcye yönelicem

Npp sini kullanan birine denk geldim memnundu, nessie testosu gerçekten enjeksiyon sonrası ağrıya neden olurken treni ağrı yapmıyor. Deca alıcaksan garanti olsun zphc veya noxy labs al

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    16
hectordoyle, 9 saat önce yazdı:

Npp sini kullanan birine denk geldim memnundu, nessie testosu gerçekten enjeksiyon sonrası ağrıya neden olurken treni ağrı yapmıyor. Deca alıcaksan garanti olsun zphc veya noxy labs al

Evet gerçekten treni ağrı yapmayıp testonun ağrı yapması bana da garip geliyor ama fiyat performans +

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
trenhex, 8 saat önce yazdı:

Evet gerçekten treni ağrı yapmayıp testonun ağrı yapması bana da garip geliyor ama fiyat performans +

Ben de nessie test enanthate kullaniyorum bundan once iran testo kullaniyordum vurdugum bolge o gun de dahil olma uzere hicbisey enjekte etmemisim gibiydi sifir agri aci. ama nessie 2 3 gun vurulan yeri agri ve hatta bazen odem yapiyor omuzda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    16
nattybuilder, 15 dakika önce yazdı:

Ben de nessie test enanthate kullaniyorum bundan once iran testo kullaniyordum vurdugum bolge o gun de dahil olma uzere hicbisey enjekte etmemisim gibiydi sifir agri aci. ama nessie 2 3 gun vurulan yeri agri ve hatta bazen odem yapiyor omuzda 

aynı sorunları yaşıyoruz, 200-300 tl daha ucuz diye + ampül ilaçlarla uğraşmak istemediğim için nessie alıyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
trenhex, 47 dakika önce yazdı:

aynı sorunları yaşıyoruz, 200-300 tl daha ucuz diye + ampül ilaçlarla uğraşmak istemediğim için nessie alıyorum

Nessie tren den memnun musun bu arada? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    16
hectordoyle, Şimdi yazdı:

Nessie tren den memnun musun bu arada? 

fiyat performans olarak memnunum, ilk 4 hafta nessie tren enant kullandım sonrasında elimde kalan zphc tren acetat'ı da ekledim ikisini mix şekilde kullanıyorum böyle daha iyi oldu

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    267
trenhex, Bir saat önce yazdı:

amazondan flakon al içine bas eczane ürünü kullan 
Ks-Tek Kendinden Şifalı Enjeksiyon Portlu Steril Boş Şişeler, Açılır Alüminyum Kapaklı, Steril Paket (5 ml, 10) : Amazon.com.tr

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
trenhex, 3 saat önce yazdı:

hocam hem oyle hem de millet iyice civkini cikartti 10 ml testoyu 2000-2500 bandina kakaliyolar millete ne koyarsam kar deyip nessie ve irandan baska kullanmam ama irana gecis yapicam gibi iranin 1 ml inde 250 mg varsa nessienin 200 mgdan fazla bulunmuyor tahminimce cok daha saglam guc artisi olmustu irandayken nessieye gecince biraz sonuklestim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    16
nattybuilder, 1 saat önce yazdı:

hocam hem oyle hem de millet iyice civkini cikartti 10 ml testoyu 2000-2500 bandina kakaliyolar millete ne koyarsam kar deyip nessie ve irandan baska kullanmam ama irana gecis yapicam gibi iranin 1 ml inde 250 mg varsa nessienin 200 mgdan fazla bulunmuyor tahminimce cok daha saglam guc artisi olmustu irandayken nessieye gecince biraz sonuklestim.

evet hocam komik rakamlara toplu getirdikleri ürünleri bize absürt fiyatlara satan satıcılardan ve ürünlerden bende olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum, doluluk olarak konuşursak ilacın rengi daha beyaz olan partta üstünde ne yazıyosa o olduğuna kefilim test verdiğimde görmüştüm ama rengi daha sarımtırak olan 11/2027 tarihli flakonlarda hiç test vermedim yine de iyi çalıştığını söyleyebilirim iran ile çok bi fark göremedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    16
berkay16, 4 saat önce yazdı:

bunu denedim bir kere gayet steril yapmama rağmen her enjeksiyondan 2 gün sonra enfeksiyon çıktı kanımda, o günden beri ampüllerden uzak duruyorum+ cam parçaları beni rahatsız ediyor😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    267
trenhex, 2 dakika önce yazdı:

bunu denedim bir kere gayet steril yapmama rağmen her enjeksiyondan 2 gün sonra enfeksiyon çıktı kanımda, o günden beri ampüllerden uzak duruyorum+ cam parçaları beni rahatsız ediyor😀

Enfeksiyon çıkması garipmiş yağda çok zor bakteri ürer çünkü ben enjektörde 1.5 hafta ilaç bekletmeme rağmen pip bile olmuyordu acaba aldığın flakonlar mı steril değildi bir de biten bir ilacın flakonuna doldurup dene bence eğer elinde ampul ilaç kaldıysa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
trenhex, 18 dakika önce yazdı:

evet hocam komik rakamlara toplu getirdikleri ürünleri bize absürt fiyatlara satan satıcılardan ve ürünlerden bende olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum, doluluk olarak konuşursak ilacın rengi daha beyaz olan partta üstünde ne yazıyosa o olduğuna kefilim test verdiğimde görmüştüm ama rengi daha sarımtırak olan 11/2027 tarihli flakonlarda hiç test vermedim yine de iyi çalıştığını söyleyebilirim iran ile çok bi fark göremedim

ayni part var elimde benim de hocam bilmiyorum belki iranda biraz fazla mg de olabilir 1 mlden biraz fazla cikiyor cunku bir ampulden.Vucuda baska bi ilac sokmadigimdan boyle ufak seyleri 1 ay icinde hissedebiliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

Güncel nessie pharma test e ve tren e kullanan var mı test e 1500tl tren e için 2750tl fiyat aldım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
deluxes, 20 dakika önce yazdı:

Güncel nessie pharma test e ve tren e kullanan var mı test e 1500tl tren e için 2750tl fiyat aldım

daha düşük fiyatlar var sanırım bunlardan gerçekten başka opsiyonun yoksa deneyebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
sven, 21 dakika önce yazdı:

daha düşük fiyatlar var sanırım bunlardan gerçekten başka opsiyonun yoksa deneyebilirsin

Noxy ve zpch var alternatifim noxy nin zaten çalıştığını biliyorum zphcnin treni hakkında sıkıntılı yorumlar var ya zphc ya noxy alıcam zamanımı boşa atamam 3 5 kuruş için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
deluxes, Bir saat önce yazdı:

Çalışan ürünler ama fiyatlar yüksek. Kimse bunu satan 2 katı fiyat vermiş sana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
kisetet55, 35 dakika önce yazdı:

Çalışan ürünler ama fiyatlar yüksek. Kimse bunu satan 2 katı fiyat vermiş sana

hocam bunu bu kadar ucuza nasıl buluyorsunuz hayret ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
deluxes, 2 saat önce yazdı:

İkisini de kullandım, tren e kullandığım zaman 1700 tl ye almıştım şimdi 1900 tl, test e için de 1200 tl fiyatı güncel olarak nessie test e kullanıyorum. Bahsettiğin fiyatlardan daha ucuz nessie bulamıyosan az bir şey daha ver ve noxy al gerek yok.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.