Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

hectordoyle    762
Askabar, 24 dakika önce yazdı:

Nessie 125 testo ile +1500 sonuç gördüm daha önce. Gerçekten özellikle testosu aşırı dolu. 

100 mg vurdum dün gece, 75 mg ile de daha önce 1500 üzeri gördüm. İlginç bir ilaç :D Son 2 haftadır  200 testo 400 bolde  yapıyordum testoyu 400 yapıp yanına tren ya da npp eklemeyi düşünüyorum, elimde 3 kutu tren e var bunlarla 15 haftalık bolde testo tren kürü yapmak mantıklı mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    726
hectordoyle, 4 saat önce yazdı:

E2 yi bu kadar düşük beklemiyordum :D testosteron dozunu arttırma ve yanına npp ekleme vakti gelmiş anlaşılan

bu ne be kardeşim? Bu nessie satıcısı piyasada en çok takdir ettiğim satıcılardandır, adamın ürünleri gerçekten çok kaliteli ve fiyatı ne 1$ arttırdı ne de samimiyetinden taviz verdi.

Kullandığın flakon uzun olan mı tombik olan test flakonu muydu? Geçen hafta tombik şişeyi bitirdim, dün uzun flakondan 0.5 ml vurdum sabah uyandığımda şahlanış marşıyla kalktım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
Fuhrer, 59 dakika önce yazdı:

bu ne be kardeşim? Bu nessie satıcısı piyasada en çok takdir ettiğim satıcılardandır, adamın ürünleri gerçekten çok kaliteli ve fiyatı ne 1$ arttırdı ne de samimiyetinden taviz verdi.

Kullandığın flakon uzun olan mı tombik olan test flakonu muydu? Geçen hafta tombik şişeyi bitirdim, dün uzun flakondan 0.5 ml vurdum sabah uyandığımda şahlanış marşıyla kalktım.

Valla ben nessie boldenon çalışmaz diye testoyu bilerek düşük tutup boldenonu 400 den başlattım o yüzden e2 bu kadar düşük :D Tombik olan test e flakonunu da kullandım onda da sorun yoktu, şuan elimde bunu da sayarsak 4 tane uzun flakonlu testo var onları kullanıyorum

Hocam yukarıda bahsettiğim kür planlaması hakkında ne düşünüyorsun? Marttan temmuza kadar blast yapmak gibi bir planım var çünkü bu blasttan sonra uzun bir süre blast yapamayacağım, cruise doz testosteron ile elimdekileri en az 1 yıl koruyup sonrasında blasta başlayacağım. Bu kan tahlilindeki diğer değerlerimde herhangi bir problem yok, HCT, RBC ve kolesterol vs hepsi naturelkenki seviyemde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726

sanırım testosteron ve boldenon küründen bahsediyorsun, bu eylülün başından beri boldenon kullanıyorum ve kestim bir kaç hafta önce elde edilen kazanım o kadar aman aman değildi ama kalıcı bir kütle oluştu diyebilirim. isteklerin ne yönde bilmediğimden buna yorum yapmak çok mantıklı olmayacak, ancak kütle olarak eksiklik hissediyorsan sana istediğini verir, ama şöyle verir; az, öz, doluluk vermez ama test ile 1 kazanıyorsan bunun ile 1.5 1.7 kazanırsın, gönül ister ki rimobolan olsun 400 başla 700'e kadar çık dolu dolu gez ama boldenon böyle bir ilaç değil. ben spectrum ile 300*4 başlayıp ardından 500*12 gidip 5-6 hafta da 750-800 seviyesinde kullandım yani piramit şeklinde yükselttim bence bunu deneyebilirsin bu taktik önceki boldenon kürlerimin aksine bana kondisyonsuzluk yaratmadı, tansiyon sorunu yaşatmadı, bir diğer fikrim de boldenon bence günlük enjekte edilmeli. haftada 5-7 arası enjeksiyon yapıyordum ve boldenonu 1-2 kere vurmamdan daha az yan etki yarattı. boldenon bence peeklenmemeli, stabil seviyede ilerlemeli. sana tavsiyelerim bu olur, küründe başarılar dilerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
Fuhrer, 11 dakika önce yazdı:

sanırım testosteron ve boldenon küründen bahsediyorsun, bu eylülün başından beri boldenon kullanıyorum ve kestim bir kaç hafta önce elde edilen kazanım o kadar aman aman değildi ama kalıcı bir kütle oluştu diyebilirim. isteklerin ne yönde bilmediğimden buna yorum yapmak çok mantıklı olmayacak, ancak kütle olarak eksiklik hissediyorsan sana istediğini verir, ama şöyle verir; az, öz, doluluk vermez ama test ile 1 kazanıyorsan bunun ile 1.5 1.7 kazanırsın, gönül ister ki rimobolan olsun 400 başla 700'e kadar çık dolu dolu gez ama boldenon böyle bir ilaç değil. ben spectrum ile 300*4 başlayıp ardından 500*12 gidip 5-6 hafta da 750-800 seviyesinde kullandım yani piramit şeklinde yükselttim bence bunu deneyebilirsin bu taktik önceki boldenon kürlerimin aksine bana kondisyonsuzluk yaratmadı, tansiyon sorunu yaşatmadı, bir diğer fikrim de boldenon bence günlük enjekte edilmeli. haftada 5-7 arası enjeksiyon yapıyordum ve boldenonu 1-2 kere vurmamdan daha az yan etki yarattı. boldenon bence peeklenmemeli, stabil seviyede ilerlemeli. sana tavsiyelerim bu olur, küründe başarılar dilerim.

Testosteron boldenon ve trenbolon kombinasyonu yapmak var aklımda şuanda, son 4 haftadır 400 boldenon 200-300 mg arası test e gittim, elimdeki nessie boldenon bitti, 30 ml zphc boldenon var onu kullanmaya başlayacağım. Amacım olabildiğince kas kazanabilmek ve sert bir görünüm elde etmek. Kalorilerimi de yüksek tutmayacağım. Vücut yapım ektomorf, zaten istesem de aman aman kas kütlesi koyabilen bir yapım yok. Testo bolde 400 mg tren e 300 mg şeklinde. Trenden yan etki gören biri değilim ve elimde yeterince tren e var onları kullanayım dedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
hectordoyle, 3 dakika önce yazdı:

Testosteron boldenon ve trenbolon kombinasyonu yapmak var aklımda şuanda, son 4 haftadır 400 boldenon 200-300 mg arası test e gittim, elimdeki nessie boldenon bitti, 30 ml zphc boldenon var onu kullanmaya başlayacağım. Amacım olabildiğince kas kazanabilmek ve sert bir görünüm elde etmek. Kalorilerimi de yüksek tutmayacağım. Vücut yapım ektomorf, zaten istesem de aman aman kas kütlesi koyabilen bir yapım yok. Testo bolde 400 mg tren e 300 mg şeklinde. Trenden yan etki gören biri değilim ve elimde yeterince tren e var onları kullanayım dedim

"sert görünüm" bence bu dediğine eminim biliyorsundur ki DHT türevi ilaçlar çok uygun geliyor, görünümü yakalamak için 50-50-100-100-150-150-200 şeklinde sert görünüm için proviron -protokol tamamen benim eskiden beri kullandığım şekilde tasarlandı, dozlar fazla gelebilir 50-75-100-125 şeklinde de deneyebilirsin- kullanabilirsin ve stanozolol ekleyebilirsin bu süreçte, bence tren enanthate yerine tren acetat kullan derdim ama elinde tren enanthate varsa olabilir dediğin gibi ama 300 mg tren enanthate sence yeterli bir doz mu önce onu sorgulamalısın, eğer efektif olacağını düşünüyorsan tabiki bunu kullanmanda bir sakınca yok. ben de tren enanthateyi çok seviyordum bundan sonra pek tercih etmeyeceğim sırf şu doz ayarlamaları sorunları yüzünden, 300-400 başlıyorum açıldığını anlamıyorum sonra 600 yapıyorum vücut patlıyor sorun çıkartıyor düşürüyorum arttırıyorum derken gerçekten ayarlama çok zor, acetate bu konuda bana daha iyi geldiğini ve geleceğini düşünüyorum. ek olarak ester bağını çıkarttığımızda zaten hemen hemen aynı fiyatlara denk geliyor, yani enanthatenin pek karlı bir tarafı kalmıyor bence

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
Fuhrer, 51 dakika önce yazdı:

"sert görünüm" bence bu dediğine eminim biliyorsundur ki DHT türevi ilaçlar çok uygun geliyor, görünümü yakalamak için 50-50-100-100-150-150-200 şeklinde sert görünüm için proviron -protokol tamamen benim eskiden beri kullandığım şekilde tasarlandı, dozlar fazla gelebilir 50-75-100-125 şeklinde de deneyebilirsin- kullanabilirsin ve stanozolol ekleyebilirsin bu süreçte, bence tren enanthate yerine tren acetat kullan derdim ama elinde tren enanthate varsa olabilir dediğin gibi ama 300 mg tren enanthate sence yeterli bir doz mu önce onu sorgulamalısın, eğer efektif olacağını düşünüyorsan tabiki bunu kullanmanda bir sakınca yok. ben de tren enanthateyi çok seviyordum bundan sonra pek tercih etmeyeceğim sırf şu doz ayarlamaları sorunları yüzünden, 300-400 başlıyorum açıldığını anlamıyorum sonra 600 yapıyorum vücut patlıyor sorun çıkartıyor düşürüyorum arttırıyorum derken gerçekten ayarlama çok zor, acetate bu konuda bana daha iyi geldiğini ve geleceğini düşünüyorum. ek olarak ester bağını çıkarttığımızda zaten hemen hemen aynı fiyatlara denk geliyor, yani enanthatenin pek karlı bir tarafı kalmıyor bence

Sert görünüm bence e2 kontrol altına alındığı sürece deca ile de sağlanabilen bir durum, tabii kişinin formu ve beslenmesi de önemli o yüzden tüm odağımı beslenmeye vereceğim çünkü son 1 aydır disiplinli bir beslenme planım yok. İş, okul, hayat vs derken 1 ayda formum da bozuldu ama hızlıca forma giren biriyim, o yüzden istediğim sert görünümü rahatlıkla sağlarım.

Proviron zaten günde 25 mg kullanıyorum onda pek bir değişiklik yapma gibi bir planım yok, 50 mg ve üstü almaya başlayınca saçlarım hızla dökülmeye başlıyor :D Tren acetate her türlü tren enanthate tan daha mantıklı, bunu bilmeme rağmen ace almak yerine enanthate alıyorum ilaçla aramda toksik bir ilişki var, elimdekiler bitsin uzun süre almayacağım zaten

Her 3 ilacı da 400 mg dan start verir durumu gözlemlerim, elimde 1 kutu humax npp var belki onu da deneme amaçlı dahil ederim süreç boyunca. Aklımda zaten kür sonu before afterı yapmak var inşallah zamanı gelince onu da eklerim foruma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
thenight    1
Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

hocam siz npp kullanmıştınız öneriniz zphc'den mi nessiden yana mı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
thenight, 2 saat önce yazdı:

hocam siz npp kullanmıştınız öneriniz zphc'den mi nessiden yana mı olur

nessie, zphcye göre ucuz ve pip yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3

Güncel olarak testosuna 1500 boldesine 1850 TL verdim daha altına maalesef bulamadım 1-2ay deneyeceğim memnun kalmassam noxy ya da zphc ile devam edeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0

Merhaba arkadaşlar nessie markasının masteronun kullanan var mı ? fiyatı neredeyse boldenonla aynı şüpheye düştüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    2

sahtesi şuan için yok nessienin bende testo tren boldesini kullanıyorum ne kadar fiyat aldın masteron için ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
Human, 11 dakika önce yazdı:

sahtesi şuan için yok nessienin bende testo tren boldesini kullanıyorum ne kadar fiyat aldın masteron için ?

30 küsürdü ama bu kadar ucuz olması anormal geldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    2
yhy789, 30 dakika önce yazdı:

30 küsürdü ama bu kadar ucuz olması anormal geldi

ilaçlar çalışıyor şüphen olmasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.