-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Humatrope dozaj ayarı-yardım lütfen
Oluşturan:
d3lici, in Büyüme Hormonu - GH
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: erdemozkn0
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 1.5 yıldır ilaç kullanıyorum toplamda 4 kür yaptım.
GÜNCEL KÜRÜM:
500 mg testosteron enanthate 500 mg boldenon NOT:
Son 1 aydır düzensiz beslenme düzensiz uyku ve biraz alkol var. E2 ve östrojen seviyelerim 1.5 yıldır hep düşük seviyelerde herhangi bi baskılayıcı kullanmıyorum sadece 2 güne 1 proviron içiyorum. Sizce genel olarak kan sonucum nasıl?
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Fkehlibar
Şu an mısırdayım Sedico marka somatropine buldum. Eczacıyla anlaşamadık nasıl kullanmam gerektiği hakkında.
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Yazan: berko110
Merhaba herkese iyi günler,
Şuan yağ yakmayı amaçlıyorum ama bunu kalori açığı ve antrenmanlar ile yapabileceğimi düşünüyorum, sarmstan beklentim yağ yakımı olmayacak yani, sarmsı 2 ya da 3 ay kullanmayı düşündüm.
SORULARIM:
Bu sürede etki/yarar görebileceğim bir sarms var mıdır? Testosteron e. ile birlikte hangi sarms kullanımını önerirsiniz? @EmreGundi sarms konusu ile en alakadar kişilerden birisisin sanırım, fikir verirsen sevinirim.
-
Yazan: SİYAHKUN
Enjeksiyonlarımın 21 günü de kan testi verdim ve sonuçlar aşağıdaki gibi.
KÜR ÖNCESİ TEST SONUÇLARI:
KÜRÜN 21 GÜNÜ TEST SONUÇLARI:
-
Yazan: murat1500
Uzun bir aradan sonra tekrar spor yapmaya başladım. 10 gündür salona gidiyorum fakat tekrar sıfırdan başlamak zor geliyor.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
41 Yaş 1.75 Cm Boy 80 Kg Süreci hızlandırmak adına kür yapmak istiyorum. Sizlerin de görüşlerinizi almak isterim.
GÜNCEL FORM:
-