Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

d3lici    27

Arkadaşlar selamlar Humatrope 24 Mg. (72 IU) başlayacağım, kalemini hiç bir yerde bulamadım. Konuya gelecek olursak 1 MG yani 3 iu kullanabilmek için 0.50ML lik Insulin iğnesine ne kadar ilaç çekmem gerekiyor, emin olamadım yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim sağlıklı sporlar IMG_20200704_144100.thumb.jpg.e36c301ce5b7d3e05abf29fab33dcdaf.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Favorit    39

Selamlar konuyu hortlatmış olacağım ama aynı soru için başlık açmak istemedim. Bende de 72ünitelik humatrope var ve aynen bu turuncu iğneyle vuracağım sorunuzun cevabını bulabildiniz mi? 3 ünite için kaç birim çekmek gerekiyor

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Favorit    39
Mickey, 1 saat önce yazdı:

3iu için 0.5ml insulin iğnesinde 13 çekeceksiniz

@Favorit

 

Cok tesekkürler cevap için. Bendeki 1ml insülin enjektörü 100 birim var yani. 26 ya kadar mı çekeyim yoksa fark etmez mi? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    789
Favorit, 1 saat önce yazdı:

Cok tesekkürler cevap için. Bendeki 1ml insülin enjektörü 100 birim var yani. 26 ya kadar mı çekeyim yoksa fark etmez mi? 

1ml insulin enjektöründe de 13 çekeceksin, değişmez. Bu aslında 0.13ml demek oluyor.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
d3lici    27

Cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkürler, Sağlıklı sporlar :)

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar testo enanthate + boldenone kürümde 5.haftayı geride bıraktım. Bu gün kan tahlili verdim ama sonuçlara bakılırsa sanırım kullandığım ilaçlar bomboş hiç çalışmamış sizde bir bakarmısınız. İlginç olan total testo hiç yükselmemiş fsh hiç baskılanmamış ama estradiol bir miktar yükselmiş anlamadım gitti daha önce only iran testo kullanırken bile 5.haftada total testo 900 lere gelmişti lh fsh referans değerinin altına düşmüştü.
       
    • Yazan: fiorentina
      Hocalarım abilerim kardeşlerim selam. Ara verme durumları olsada 3.5yıl önce başladim ve iyi kötü bir gelişim elde ettim bu saatten sonra çok ilerleyeceğini düşünemiyorum artık kafam kaç zamandır ilaca girme düşüncesinde ama derdim yarısmacı olmak falan değil çıtırdan ilerlememi desteklesin en az zararla bu işin içinden çıkmak istiyorum. O yüzden sizce tek başına mk677 mi kullanmak daha mantıklı yoksa only testo ya da only sustanon mu? Yardımcı olursanız sevinirim
      Ölçüler:
      omuz 139  Kol 41.5  Bel 98 Kg 93
    • Yazan: alicengiz
      Hiç steroid veya sarms kullanmadım. 7 aydır naturel bir şekilde vücut geliştirme sporu yapıyorum. Geciktirici sprey ve kremlerin kullanımının testosteron üzerinde olumsuz yaratabileceğini okudum yukarıda. Bu tür ürünleri ilişki öncesi kullanıyorum ve total testosteronum 4.8 çıktı. En azından tavan seviyesi olan 8 bölgesinde olmasından memnun olurdum. @rastlantisal @metinav @Askabar @Diver @otopsicikedi @GHOST
      1. Testosteronu yükseltmem için geciktirici kullanmayı bırakmalı mıyım?
      2. Yükseltmek için önerebileceğiniz bir takviye var mıdır?

    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar Perşembe Günü Urolojiden Randevu aldım Testler İçin Hemogram
      Aclik kan sekeri
      HbA1c
      Total kolesterol
      HDL kolesterol
      LDL kolesterol
      T3
      T4
      TSH
      BUN
      Kreatinin
      Ure
      SGOT
      SGPT
      GGT
      ALP
      CK
      Testosteron total
      Testosteron free
      Estradiol
      Prolaktin
      FSH
      LH
      PSA
      bunları yaptırıcam Uroloji Doktoru Sıkıntı çıkarırmı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×