Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

JeffSeidx

Only testosteron? ve boldenon oyunu

Önerilen İletiler

Testocu    154

şöyle birşey var farmokoloji kitabında testonunda eritropin sayısını arttırdıgını okudum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    4.847
JeffSeidx, 14 dakika önce yazdı:

Danabolun karaciğer üzerindeki baskısı = faydası mıdır yoksa faydası, karaciğeri kirletmeye değer mi 

Karaciğer denilen organ temelde vucuttaki maddeleri kimyasal olarak ayrıştırıp, yıkıyor yada başka formlara çeviriyor.Dolayısıyla devamlı faaliyet halinde çalışıyor.Yıpranması da o oranda fazla olduğu için, kendini yenileme hızı da çok fazla.Basit gıdalar bile karaciğerin bu faaliyetini zorlaştırıp zarar görmesine neden olabilirken steroid tabletlerin içerdiği alkilli yapının dokunmaması imkansız olurdu.Karaciğer, sağlıklı bir bünyenin en net göstergesi organdır.Mümkün olduğunca korumak ve kendini yenilemesine katkıda bulunacak destekleyici maddelerle beslenmek yararlı olacaktır.

Benim şahsi fikrim, zayıf ektomorf bir vucuda sahipsen ve kilo alamıyorsan danabol kullanabilirsin.Ama endomorfsan yediklerini hızla kiloya dönüştürebiliyorsan önermem balon olabilirsin :) Zaten gerek de yok o tip insanlar için.Güç kuvvet artışı veya suni büyüme efekti için daha zararsız preworkout'lar veya kreatin gibi suplementler de benzer faydayı sağlar.

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131
Testocu, 32 dakika önce yazdı:

şöyle birşey var farmokoloji kitabında testonunda eritropin sayısını arttırdıgını okudum

Tum steroidler arttiriyor teknik olarak. Ama boldenon ozellikle cok fazla arttiriyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Haze    16
Ferhat82, 17 saat önce yazdı:

Boldenon un etkisini anlamak biraz zor ama artık onu önceden ve şuan kullanan oldugum ve tüm arkadaşlarım kullandıgı için belirtilerini az çok biliyorum. 600 mg üstü  aşırı iştah yapar. hiç bilmediğin veya antrenman sırasında aşırı pump olunca damar damar şeklinde anlıyabilirsin ve bir başka yolları kan değerleri  k.kan hücreleri hgb bu kesin değil. Boldenonda kaldı ki olmazsa olmaz bir ürün değil ama temiz yavaş ve sağlam kütle ekleyen bir ürün şuan elimde 12 flakon var ve büyük iğtimal bitiricem bu kür süremde :)

Hangi marka kullanıyorsunuz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kenjirro59    49

Arkadaşlar hayatın her alanında bu böyledir herşeyin bir karşılığı(bedeli) vardır. Bu ürünleri kullanmanın bedelide sağlığınızdan ödün vermek, bunu bilerek yola çıkın hiçbir zararı yok diyen insanlardanda koşarak uzaklaşın :) Genetiğinize göre bir sorun yaşarsınız ama 1 ay içinde ama 1 sene içinde ama 10 sene içinde muhakkak bir problem olur bunun bilincinde olup 3 ayda 1 genel kan tahlili yaptırmakta fayda var, hiç değilse sorunu erken teşhis edip çözüm üretirsiniz. Sağlıklı kalın

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
d3lici    27

Benden pay biçelim, İlk kürüme girmiştim (Testo E - Bolde) ve ilginç bir şekilde henüz 2. Haftadan yemek yesem bile midemde inanılmaz bir açlık olduğunu farkettim, şayet testonun çılgınca acıktırma etkisi yoksa bu da demek oluyor ki bolde ÇALIŞAN bir ilaç, ayrıca davar gibi bir güç sağladı bana, kan değerlerimde az biraz yükselmişti 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131
metinav, 18 saat önce yazdı:

Bende boldenonu tek bir kürde kullanmıştım ve bu forumda da paylaşmıştım yaşadığım sorunu.Hayatımda hiç bayıldığımı veya tansiyon sorunu yaşadığımı bilmem. Fakat boldenon küründeyken 8-9 haftalarda aniden başlayan baş ağrıları ve baygınlık hali yaşamaya başlayınca anladım boldenonun dokunduğunu.Ve o tarihten itibaren hiç bir kürümde kullanmadım ve hiç bir zamanda ne trende ne başka bir şeyde tansiyon sorunu yaşamadım.Genelleme yapmıyorum, fakat benim kullanmayacağım steroidler listesinde :) 

Tansiyon problemi önemsenmesi gereken en önemli şey kürlerde.

Kırmızı kan hucresı artınca hayat fazla cekılmez hale gelıyor

Baş ağırısı, bulanık görme, halsizleşme gibi etkılerı var. Ayrıca Polisitemi vera rıskıde bulunuyor.

Ve en tehlıkelısı de cok fazla artıs gostermesı durumunda pıhtı atma ıhtımalı gundeme gelıyor kı bu durumda DOKTOR TAVSIYESIYLE 1 adet bebe aspirini kullanmak gereklı hale gelıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309

boldenon candır gerisi heyecan misali.çok temiz ve güzel sonuçlar verir bende testo yanına banko tavsiye ederim 16 hafta gir gireceksen tabi altında pek anlam ifade etmez ilaç kan basıncı tansiyon konusu doğrudur baş ağrılarından delirtir genelde 7 8 haftalardan kenini gösterir sonra arar verir 2 3 hafta sonra tekrar aynı sorunlar olabilir. ben genelde kan veriyorum damar yolu açtırıp sınırlar doğrultusunda o çok rahatlatıyor.

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131
Bay-T, 41 dakika önce yazdı:

boldenon candır gerisi heyecan misali.çok temiz ve güzel sonuçlar verir bende testo yanına banko tavsiye ederim 16 hafta gir gireceksen tabi altında pek anlam ifade etmez ilaç kan basıncı tansiyon konusu doğrudur baş ağrılarından delirtir genelde 7 8 haftalardan kenini gösterir sonra arar verir 2 3 hafta sonra tekrar aynı sorunlar olabilir. ben genelde kan veriyorum damar yolu açtırıp sınırlar doğrultusunda o çok rahatlatıyor.

Aslında flebotomi yanı kan aldırma son çare ama net çözum değil. Flebotomi yapılınca kan hücreleri eksiklik nedeniyle uyarım yapıyor ve bırkac ay sonra daha fazla uretım olmus olarak gerı geliyor. Çözüm olarak aslında flebotomi yapılırken diğer koldan damar yoluyla izotonik eklemek ama bu da cok zahmetli :) buna transfüzyon diyorlar genel olarak. BU nedenle en guvenılır yol kan hucrelerı referansa yakınsa boldenon/rımo eklememek. 

Netice olarak kendi vücudunu bılmekten geçiyor butun olay bu. Kan vermek tahlıllerle hangı maddenın vucudumuzda neler yaptıgını cozumlemek gerekıyor. Zıra bu ısın matematıgı yok. 2+2 her zaman 4 etmiyor.

• Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.847
AhmetBalcı, Bir saat önce yazdı:

Aslında flebotomi yanı kan aldırma son çare ama net çözum değil. Flebotomi yapılınca kan hücreleri eksiklik nedeniyle uyarım yapıyor ve bırkac ay sonra daha fazla uretım olmus olarak gerı geliyor. Çözüm olarak aslında flebotomi yapılırken diğer koldan damar yoluyla izotonik eklemek ama bu da cok zahmetli :) buna transfüzyon diyorlar genel olarak. BU nedenle en guvenılır yol kan hucrelerı referansa yakınsa boldenon/rımo eklememek. 

Netice olarak kendi vücudunu bılmekten geçiyor butun olay bu. Kan vermek tahlıllerle hangı maddenın vucudumuzda neler yaptıgını cozumlemek gerekıyor. Zıra bu ısın matematıgı yok. 2+2 her zaman 4 etmiyor.

Geçen sene bilim adamları bulmuştu bende paylaşmıştım bir yorumda.Kan sadece ilik, dalak, böbrek gibi organlarda değil büyük miktarda akciğerlerde üretildiği bulundu.Trenbolon gibi steroidler akciğerler üzerinden de kan üretimini coşturuyor.Ben bizzat trombosit konusunda yaşadım bunu; hala kızılay arıyor trombosit bağışçısı olarak :) Kan vermek eskiden rahatlatırdı şimdi hiç bir fark hissedemiyorum.Her verdiğim kandan sonra kilom arttı bunu gözlemledim.Bu gidişle obez olacaz galiba :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131
metinav, 3 dakika önce yazdı:

Geçen sene bilim adamları bulmuştu bende paylaşmıştım bir yorumda.Kan sadece ilik, dalak, böbrek gibi organlarda değil büyük miktarda akciğerlerde üretildiği bulundu.Trenbolon gibi steroidler akciğerler üzerinden de kan üretimini coşturuyor.Ben bizzat trombosit konusunda yaşadım bunu; hala kızılay arıyor trombosit bağışçısı olarak :) Kan vermek eskiden rahatlatırdı şimdi hiç bir fark hissedemiyorum.Her verdiğim kandan sonra kilom arttı bunu gözlemledim.Bu gidişle obez olacaz galiba :)

Kan vermek yerıne greyfurt denemelısın @metinav abi.

Bırde greyfurt cekırdek özü hergun 2 tane 

cıddı derecede ıyılesme yapıyor degerlerde

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pc332    15
AhmetBalcı, 6 saat önce yazdı:

Kan vermek yerıne greyfurt denemelısın @metinav abi.

Bırde greyfurt cekırdek özü hergun 2 tane 

cıddı derecede ıyılesme yapıyor degerlerde

Haklısın. Yabancı forumlarda sıkça öneriliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nisay67    41

Arkadaş bende en zararsızı bu diye 16 hafta kur düşünüyordum şimdi boldeden de soğudum. Geriye deca kalıyor. Korkulu rüyam ereksiyon katili, son libido bükücü, yedi bitirdi bizi ya.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.