Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mhmt38

Deca dick sebebi nedir? neden olur?

Önerilen İletiler

Armbreaker    10
gönderildi (düzenlendi)
Herkül, 11 dakika önce yazdı:

Tamamdır teşekkür ederim umarım dediğin gibi hormonel bir sorun vardırda halledilir eğer testler normal olduğu halde bu sıkıntıları yaşıyorsam 4 yıl düzelemedim dahada hiç düzelemem. 

Öyle düşünme, neden düzelemeyesin 21. yüzyıldayız teknoloji çok gelişti her şeyin çözümü var sadece kullandığın ilaçların orjinal olduğundan eminsen gerçekten içine farklı bişey katılmadığına eminsen bu ilaçların neyi arttırıp neyi azalttığını araştırıp o sistemler üzerinde ne problemler oluşmuş olabilir diye bakmak, tıp açıklayamıyorsa kullananların ve aynı soruna sahip olanların deneme yanılma yoluyla gözlemlerine dayanarak kendinde etkilerini kontrol etmekten başka çare yok. Hormon testlerinde sorun yoksa sorun kullandığın şeylerin vücudunda bir şeyleri bloke etmiş veya yeni bir şey üretip/olan bir şeyi büyütüp/geliştirip libido ve ereksiyonuna olumsuz yönde etki ediyor olabilir. Bunu alanında uzman doktorlara izah edip gerekli tüm kontrolleri yaptırmak gerekli ama doktorlarımız genelde psikolojik vs deyip gönderiyor, bu nedenle yine para her kapıyı açıyor malesef. Doktorların anabolizanlar üzerinde tecrübeleri ve bilgi sahibi olmamaları da cabası. Sonuçta onlar bu maddelerin eğitimini almıyor.

tarihinde Armbreaker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Herkül    41
Armbreaker, 4 dakika önce yazdı:

Öyle düşünme, neden düzelemeyesin 21. yüzyıldayız teknoloji çok gelişti her şeyin çözümü var sadece kullandığın ilaçların orjinal olduğundan eminsen gerçekten içine farklı bişey katılmadığına eminsen bu ilaçların neyi arttırıp neyi azalttığını araştırıp o sistemler üzerinde ne problemler oluşmuş olabilir diye bakmak, tıp açıklayamıyorsa kullananların ve aynı soruna sahip olanların deneme yanılma yoluyla gözlemlerine dayanarak kendinde etkilerini kontrol etmekten başka çare yok. Hormon testlerinde sorun yoksa sorun kullandığın şeylerin vücudunda bir şeyleri bloke etmiş veya yeni bir şey üretip/olan bir şeyi büyütüp/geliştirip libido ve ereksiyonuna olumsuz yönde etki ediyor olabilir. Bunu alanında uzman doktorlara izah edip gerekli tüm kontrolleri yaptırmak gerekli ama doktorlarımız genelde psikolojik vs deyip gönderiyor, bu nedenle yine para her kapıyı açıyor malesef. Doktorların anabolizanlar üzerinde tecrübeleri ve bilgi sahibi olmamaları da cabası. Sonuçta onlar bu maddelerin eğitimini almıyor.

Küre girerken 21 yaşındaydım insanlara güvendim bir hata yaptım birşey olmaz dedim.İlaçların markasını bile hatırlamıyorum.Şuan tek çare detaylı tahlil yaptırmak morel verdiğin için teşekkür ederim. Gençliğimin en güzel yılları bu illet yüzünden gitti içimi sadece buraya dökebiliyorum idare edin lütfen çok bunaldım :/ 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708

@Herkül yanlış hatırlamıyorsam o ara seni uyarmıştım çok genç yaştasın yapma diye.

Yakın zamanda PCT dönemi için MK677 eklemesi yapmıştım 2 aylık. Sebebi de hem kayıp azalsın / dursun, hem de anabolizanlar yüzünden olası büyüme hormonu üretim sorunlarına karşı çözüm olsun diye. 

Bu tarz ne idüğü belirsiz sorunlarda tam teşekküllü test istiyorum. 

• Tam kan testi,
  • Vitamin ve mineral testleri.
  • Karaciğer enzim testi,
  • Tiroit hormonları testi,
  • Büyüme hormonu testi,
  • Total ve Free testo,
  • LH ve FSH,
  • Prolaktin ve E2,
  • DHT ve SHBG

Eksik fazla ne ise onun üzerine gidiyoruz. Ama bizim için en elzem şey ise kür öncesi testleri. Base değeri bilmemiz lazım ki üzerinden konuşalım. 

Eğer bilmiyorsak tek tek değerler üzerinde küçük oynamalar yapıp sonucu gözlemliyoruz. Misalen çoğunuz için E2 40-50 arası normal iken benim ereksiyon kabiliyetimi ufaktan etkilemeye başlıyor. Teste bakan biri her şey normal der. Ama değil. Her metabolizma ayrı bir dünya.

Bu takip gerektiren ve uzun bir süreç.

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

@Herkül yanlış hatırlamıyorsam o ara seni uyarmıştım çok genç yaştasın yapma diye.

Yakın zamanda PCT dönemi için MK677 eklemesi yapmıştım 2 aylık. Sebebi de hem kayıp azalsın / dursun, hem de anabolizanlar yüzünden olası büyüme hormonu üretim sorunlarına karşı çözüm olsun diye. 

Bu tarz ne idüğü belirsiz sorunlarda tam teşekküllü test istiyorum. 

• Tam kan testi,
  • Vitamin ve mineral testleri.
  • Karaciğer enzim testi,
  • Tiroit hormonları testi,
  • Büyüme hormonu testi,
  • Total ve Free testo,
  • LH ve FSH,
  • Prolaktin ve E2,
  • DHT ve SHBG

Eksik fazla ne ise onun üzerine gidiyoruz. Ama bizim için en elzem şey ise kür öncesi testleri. Base değeri bilmemiz lazım ki üzerinden konuşalım. 

Eğer bilmiyorsak tek tek değerler üzerinde küçük oynamalar yapıp sonucu gözlemliyoruz. Misalen çoğunuz için E2 40-50 arası normal iken benim ereksiyon kabiliyetimi ufaktan etkilemeye başlıyor. Teste bakan biri her şey normal der. Ama değil. Her metabolizma ayrı bir dünya.

Bu takip gerektiren ve uzun bir süreç.

Yaptık bir hata hocam 17-18 yaşında kür yapan tanıdıklarım var doğru bir pct ile hiç bir sorun yaşamadılar ben öyle ağır bir ilaçta kullanmadım o beni şaşırtıyor zaten.

randevuyu aldım bakalım gidicem söylediğiniz tahlilleri yaptırıcam sonuçları paylaşırım. 

kür öncesi test sonuçlarım maalesef yok ozamanlar pct nedir onu bile bilmiyordum 

östrojen dip yapıp referans aralığında tuttuğum oldu ama bir değişiklik yok prolaktinde öyle. 2 kere pct yapmama rağmen testis boyutları ve dolgunluğu eski seviyesine gelmedi hocam 

tarihinde Herkül tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41

Merhaba hocam dediğiniz testlerin hepsini verdim perşembe günü sonuçlar çıkacak. 

bundan önce bir soru sorucam 2 sene önce troid US ve anti-Tpo sonucumu buraya bırakıyorum çok yüksek çıkmış doktor ozamanlar bir sorun yok dedi ama birde size göstereyim yeni farkettim bir sıkıntı yaratırmı ona göre bu hafta gidip bu testleri tekrar yaptırıcam .

T3- t4- TSH referans aralığında çıkmıştı sadece bu değerler yüksek 2 sene önceki sonuçlar bunlar. @metinav @rastlantisal

IMG_8227.jpeg IMG_8226.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.880
Herkül, 2 saat önce yazdı:

Merhaba hocam dediğiniz testlerin hepsini verdim perşembe günü sonuçlar çıkacak. 

bundan önce bir soru sorucam 2 sene önce troid US ve anti-Tpo sonucumu buraya bırakıyorum çok yüksek çıkmış doktor ozamanlar bir sorun yok dedi ama birde size göstereyim yeni farkettim bir sıkıntı yaratırmı ona göre bu hafta gidip bu testleri tekrar yaptırıcam .

T3- t4- TSH referans aralığında çıkmıştı sadece bu değerler yüksek 2 sene önceki sonuçlar bunlar. @metinav @rastlantisal

IMG_8227.jpeg IMG_8226.jpeg

Guatır başlangıcı olabilir...Tekrar doktora giderek testi yenile...

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.880
Herkül, 6 saat önce yazdı:

Merhaba hocam güncel test sonuçları bu şekilde bir yorumlarmısınız @metinav 

Kan vermen lazım, baya artmış...Tsh yükselmiş  fakat t4, t3 normal...Tiroid eksikliğin yok, başka bir nedene bağlı olması muhtemel...Karaciğere destek vermelisin ve daha fazla su tüketmelisin...Prolaktin bu seviyede yan etki yapabilir...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41
metinav, 49 dakika önce yazdı:

Kan vermen lazım, baya artmış...Tsh yükselmiş  fakat t4, t3 normal...Tiroid eksikliğin yok, başka bir nedene bağlı olması muhtemel...Karaciğere destek vermelisin ve daha fazla su tüketmelisin...Prolaktin bu seviyede yan etki yapabilir...

Hocam daha önce  demiştim 4 yıldır deca dick sorunu yaşıyorum ama hiç deca kullanmadım bu değerlerim referans arasında olsa bile aynı sıkıntıları yaşıyorum 

Sizce sıkıntı başka nelerden olabilir ? 

Testislerde yüzde 30/40 bir kayıp var eski boyutuna gelmedi 4 yıldır sperm sıvısı çok sulu bir şekilde akıyor ve miktarı az geliyor 2-3 damla birşey ilaçlardan önce böyle değildi.  testislerden dolayıda sertleşme libido sorunu olabilirmi ? 

tarihinde Herkül tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.880
Herkül, 11 dakika önce yazdı:

Hocam daha önce  demiştim 4 yıldır deca dick sorunu yaşıyorum ama hiç deca kullanmadım bu değerlerim referans arasında olsa bile aynı sıkıntıları yaşıyorum 

Sizce sıkıntı başka nelerden olabilir ? 

Testislerde yüzde 30/40 bir kayıp var eski boyutuna gelmedi 4 yıldır sperm sıvısı çok sulu bir şekilde akıyor ve miktarı az geliyor 2-3 damla birşey ilaçlardan önce böyle değildi.  testislerden dolayıda sertleşme libido sorunu olabilirmi ? 

fsh ve lh değerine bakarsak, fsh dan dolayı sperm üretimi uyarısı düşük üretime neden olabilir.Testisleri geliştirmek için diğer konuda bir arkadaşa da yazmıştım, gonal-f kullanılması pct de pregnyl den daha etkilidir...

Bilmiyorum kür geçmişin nedir, ama bence dht türevi ağırlıklı bir kür yapsan bu durumda sana iyi gelebilir...Varikosel durumu olup olmadığına da baktırmanı öneririm...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41
metinav, 9 dakika önce yazdı:

fsh ve lh değerine bakarsak, fsh dan dolayı sperm üretimi uyarısı düşük üretime neden olabilir.Testisleri geliştirmek için diğer konuda bir arkadaşa da yazmıştım, gonal-f kullanılması pct de pregnyl den daha etkilidir...

Bilmiyorum kür geçmişin nedir, ama bence dht türevi ağırlıklı bir kür yapsan bu durumda sana iyi gelebilir...Varikosel durumu olup olmadığına da baktırmanı öneririm...

Testo enant. Boldenon kullandım hocam haftalık 500 Testo 500 bolde şeklinde bu kürden sonra sıkıntılar başladı 4 yıl önce 

Dht bazlı kürde yaptım bu yıl  haftalık 250 testo e. 300 rimo kullandım ama bir düzelme olmadı.Yani sertleşme düzelse isteksizliği kabullenicez veya libido düzelse sertleşmeyi viegra ile kurtarırım ama ikiside yok 

hipofiz bezi- dopamin-serotonin böbrek üstü değerler  ve testislere baktırıcam son olarak ağır bir kür yapmadım iyileşmemek bir garip  hocam vücutda  bir sıkıntı var ama bulamıyoruz. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.880
Herkül, 17 saat önce yazdı:

Testo enant. Boldenon kullandım hocam haftalık 500 Testo 500 bolde şeklinde bu kürden sonra sıkıntılar başladı 4 yıl önce 

Dht bazlı kürde yaptım bu yıl  haftalık 250 testo e. 300 rimo kullandım ama bir düzelme olmadı.Yani sertleşme düzelse isteksizliği kabullenicez veya libido düzelse sertleşmeyi viegra ile kurtarırım ama ikiside yok 

hipofiz bezi- dopamin-serotonin böbrek üstü değerler  ve testislere baktırıcam son olarak ağır bir kür yapmadım iyileşmemek bir garip  hocam vücutda  bir sıkıntı var ama bulamıyoruz. 

Son olarak @Loving den melanotan 2 alıp, günlük 40 mcg vurup duruma bak...2-3 gün kullansan yeterli.Daha fazlası cildini koyulaştırır...Rimo çok da dht özelliği göstermiyor, bir winstrol gibi değil...Böyle olsaydı kadınların kullanması mümkün olmazdı.Rimobolan ve anavara çok fazla dht özelliği yüklememek lazım; her ne kadar yapısı dht bazlı olsada etkileri farklı seviyede...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41
metinav, 1 saat önce yazdı:

Son olarak @Loving den melanotan 2 alıp, günlük 40 mcg vurup duruma bak...2-3 gün kullansan yeterli.Daha fazlası cildini koyulaştırır...Rimo çok da dht özelliği göstermiyor, bir winstrol gibi değil...Böyle olsaydı kadınların kullanması mümkün olmazdı.Rimobolan ve anavara çok fazla dht özelliği yüklememek lazım; her ne kadar yapısı dht bazlı olsada etkileri farklı seviyede...

Teşekkürler hocam testisleri geliştirip gonal-f kullanıp öylemi melanotan vurayım  dahamı iyi olur ? veya direk melanotan  kullanayım. ?  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    27
Herkül, 4 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam testisleri geliştirip gonal-f kullanıp öylemi melanotan vurayım  dahamı iyi olur ? veya direk melanotan  kullanayım. ?  

İkisi bambaşka şeyler, gonal f fsh etkisiyle testis hacmi, sperm üretiminini uyarmak için @metinav hocam fsh seviyene dikkat çekip bunu önermiş zaten . Bunu bikaç ay kullanman lazım en azından bence. Melatonan başka bir yolla etki gösterip ereksiyon ve libidona olumlu etki sağlamak için. Senin kan tahlilinde gördüğüm kadarıyla progesteron ve prolaktin de sıkıntılı. @metinavhocamın sana rimo yerine winstrolu işaret etmesi boşa değil bence faydasını görebilirsin. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41
billythekid, 2 dakika önce yazdı:

İkisi bambaşka şeyler, gonal f fsh etkisiyle testis hacmi, sperm üretiminini uyarmak için @metinav hocam fsh seviyene dikkat çekip bunu önermiş zaten . Bunu bikaç ay kullanman lazım en azından bence. Melatonan başka bir yolla etki gösterip ereksiyon ve libidona olumlu etki sağlamak için. Senin kan tahlilinde gördüğüm kadarıyla progesteron ve prolaktin de sıkıntılı. @metinavhocamın sana rimo yerine winstrolu işaret etmesi boşa değil bence faydasını görebilirsin. 

Testisler eski seviyesine gelmedi ya o yüzden dedim ilk gonal-f mi kullansam diye.

tekrar küre girmek en son iş olarak yapmak istiyorum en azından testislerii ve kan değerleri   eski haline  getirip küre girsem daha iyi olacak.İlk melatonan denicem. İşe yaramazsa kür yaparım.  Yanlışmı düşünüyorum hocam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    202
Herkül, 8 saat önce yazdı:

Testisler eski seviyesine gelmedi ya o yüzden dedim ilk gonal-f mi kullansam diye.

tekrar küre girmek en son iş olarak yapmak istiyorum en azından testislerii ve kan değerleri   eski haline  getirip küre girsem daha iyi olacak.İlk melatonan denicem. İşe yaramazsa kür yaparım.  Yanlışmı düşünüyorum hocam. 

dostum prolaktin seviyen ve karaciğerin neden yüksek? ve progesteronun'da yüksek yani muhtemelen vucudunda Dht yok ve sgbh'de sınırı geçmiş.

Prolaktinin sgbh'nin falan şu değerin üstünde olursa sıkıntı yaşarsın gibi bir kuralı yok benim prolaktinim 15'i geçse bile geç boşalmaya başlıyorum veya e2 değerim 10-20 yukarı fırlasın yine isteğim azalıyor önce o prolaktini bi halletmen gerekiyor gerekirse çeyrek dostinex at şu durumda yüksek olması iyi değil.

Ayrıca sperm'im su gibi demişsin dht eksikliğinin bir belirtisi de bu dht türevi ilaçlar leydigleri besler ve sperm üretimine katkıda bulunur.

Ve yüksek progesteron'da dht düşüklüğünün bir etkisi dht ile ters orantılıdır progesteron.

Sana 2 yöntem söyleyeceğim sadece.

Düzeltmek için; çeyrek dostinex alıp prolaktini referansa sok öncelikle, devamında günde 4 tablet Proviron 3-4 saatde bir at bir tane, ayrıca gidip kan bağışıda yapman lazım kan yoğunluğun var senin ayrıca şuan sistemi vurdurmaya çalışıyoruz gidip tekelden'de hilti al sabahları 1 tablet at kendini iyi hissedene kadar da kesme zaten 4 senedir her gün bunun derdini çektin biraz daha risk alabilirsin.

Sil baştan yapalım dersende tamamı dhtlerden oluşan bir kür yap kendine;

Testesteron Propionat, Masteron , Rimobolone , Oxandrolone/Winstrol gibi ürünleri mixle ve kullan devamında bırakıp pct yap dht'den sıkıntı yaşayan insanların bu şekilde kurtulduğunu gördük çok kez.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41

Yorumladığın için teşekkür ederim Aşşağıdaki testler mayıs ayındaki test shbg ise geçen sene yaptırmıştım bu değerler referans arasında olsa bile aynı sıkıntıları yaşıyorum. Son testleri yaptırıp herhangi bir sağlık sorunu olmadığından emin olucam. Daha sonra son çare tekrar bir kür yaparkür proviron günlük bir tane kullandım bi ara işe yaradı iyileştim dedim resmen ama 10. Günden sonra yavaş yavaş  libido düşüklüğü yapınca bıraktım. Eğer aynı etki devam etseydi büyük ihtimal iyileştim diye yazardım buraya. @Vezuchiy

IMG_8243.jpeg IMG_8242.jpeg IMG_8246.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.880
Herkül, 18 saat önce yazdı:

Sorunu anlamak için ben olsam ilk önce melanotan alıp denerdim...Gonal f baya pahalı bir ilaç ve pct noktasında kullanılması daha doğru olur...

Emin982, 19 saat önce yazdı:

Hocam trende bu şekilde bir tehdit var mı ? @metinav

Yaşayanlar var, vucudunun tepkisine bağlı...

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41
metinav, Bir saat önce yazdı:

Sorunu anlamak için ben olsam ilk önce melanotan alıp denerdim...Gonal f baya pahalı bir ilaç ve pct noktasında kullanılması daha doğru olur...

Yaşayanlar var, vucudunun tepkisine bağlı...

Tamam ozaman sırayla gideyim ilk önce şu testleri yaptırayım bir sorun yoksa ilk melanotan alıp kullanıcam bir gelişme olmazsa 

proviron- nolvadex denicem yine bir gelişme olmazsa

DHT bazlı bir kür yapıcam gelişmeler hakkında bilgi veririm yardımcı olursanız sevinirim hocam  🙏

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708
Herkül, 6 dakika önce yazdı:

Tamam ozaman sırayla gideyim ilk önce şu testleri yaptırayım bir sorun yoksa ilk melanotan alıp kullanıcam bir gelişme olmazsa 

proviron- nolvadex denicem yine bir gelişme olmazsa

DHT bazlı bir kür yapıcam gelişmeler hakkında bilgi veririm yardımcı olursanız sevinirim hocam  🙏

DHT için masteron iyi oluyor. Testonun az üzerinde dozda daha iyi sonuç veriyor bu durumda. Testonun esterine göre masteron esteri ayarlamak gerekiyor.

Misalen: 250mg Testosteron enhantate - 300mg masteron enhantate gibi.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41
rastlantisal, 32 dakika önce yazdı:

DHT için masteron iyi oluyor. Testonun az üzerinde dozda daha iyi sonuç veriyor bu durumda. Testonun esterine göre masteron esteri ayarlamak gerekiyor.

Anladım, Sizin yorumunuzuda bekliyordum hocam teşekkürler :) gelişme olursa bilgi veririm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    36
rastlantisal, 37 dakika önce yazdı:

Hocam decadick yorumlarını okurken gerçekten insan ürperiyor heleki bu işi hobi ve görsellik için yapanlar metin hocayada sordum trende aynı şey geçerli mi diye yaşayanlar var dedi bende tren temin ettim daha küre başlamadım kafamda soru işareti oldu trenin dickiyle decanın ki arasında fark var mıdır deca çok sorunlu yorumlardan okuduğum kadarıyla trende de bu geçerliyse riske girmeye değmez diye düşünüyorum haftalık 200mg tren ent risk midir yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim 😇

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
Emin982, 10 dakika önce yazdı:

Hocam decadick yorumlarını okurken gerçekten insan ürperiyor heleki bu işi hobi ve görsellik için yapanlar metin hocayada sordum trende aynı şey geçerli mi diye yaşayanlar var dedi bende tren temin ettim daha küre başlamadım kafamda soru işareti oldu trenin dickiyle decanın ki arasında fark var mıdır deca çok sorunlu yorumlardan okuduğum kadarıyla trende de bu geçerliyse riske girmeye değmez diye düşünüyorum haftalık 200mg tren ent risk midir yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim 😇

Bu işte haftalık 100mg testo bile ufak da olsa risk. Göze alabildiğin her şeyi yaparsın. Kâr zarar meselesi

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    36
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Bu işte haftalık 100mg testo bile ufak da olsa risk. Göze alabildiğin her şeyi yaparsın. Kâr zarar meselesi

Tamam onda hem fikirim seninle ama deca da oran çok yüksek trende de bu şekildeyse riske girmem treni çıkartır masteron eklerim atıyorum daha önce tren kürüne girdim bu arada böyle bir şey yaşamadım ama ilacın dolu olduğunda şüphem vardı şuan ki noxy şüphem yok :) o yüzden nedir ne değildir tam öğrenip adımları ona göre atmak istiyorum teşekkürler yorumun için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: colys
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      15-20 haftalık bulk kürü düşünüyorum.
      KÜR DETAYLARI:
      Testosteron Enanthate Boldenon Deca Dianabol Düşünüyorum ama deca nandrolon mu yoksa npp mi karar veremiyorum sizce ne yapım?
    • Yazan: onur41_38
      11.11.2024 itibariyle haftalık  500 testo 300 deca kürümü başlatmış durumdayım. 
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      500 mg Testosteron 300 mg Deca BESLENME DETAYLARIM:
      3500-4000 (yulaf,pirinç, tavuk,kıyma, yumurta) Hiç bir tahlil yok, takviye koruyucu vs yok. Aşırı derece foto çekme özürlü olmama rağmen yine de ekliyorum formu.
      Varsa tavsiyeleriniz lütfen yazın el elden üstündür.

• Yazan: dips enjoyer
      İyi günler kıymetli dostlar,
      Altta koyacağım makaleye bir göz atıp fikir belirtebilir misiniz? Genelde deca kullanımının sakatlıklar için iyi olduğu söylenir ancak bu attığım şey genel kanıyla çakışıyor.
      255-261-Guerra.pdf
    • Yazan: ahmets
      Şuanda 750 mg sustanon küründeyim ve 8. Haftam gayet güzel gidiyorum.
      12. Haftada bir kan verip duruma göre başka bir anabolizan ekleyeceğim (eğer kötü çıkarsa değerler bir ay daha only testo gidip yine kan verip duruma göre eklenecek). Bulk yapıyorum. Sizce tren e mi deca mı eklemeliyim hangisi kas kütlesi ekleme açısından daha etkili. Önceden susta+trena yapmıştım ve ciddi anlamda tren acetate kullanırken büyümek çok zor sürekli glikojen depoları boşalıyordu fazla karb yememe rağmen.
      Aynı durum tren e içinde geçerli mi acaba?
    • Yazan: Emreblt45
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Ben geçen sene deca testo kürü yaptım ve pct yapamadan maddi manevi bazı sıkıntılar yaşayıp bıraktım 1 yılın sonunda tüm değerlerim yerine gelmişti ama hala erekte olmakta zorlanıyordum buda deca dick yaşadığım anlamına geliyordu test sonuçlarımda iyi çıkmıştı testo 600 civarı çıkmıştı serbestte aynı şekil şimdi küre girdim 18 ampul iran testo vurdum buda kaç haftaya denk geliyor bilmiyorum deca kullanmıyorum test verdim ilaç köküne kadar çalışıyor ama hala şuan 2 kere ereksiyon olmak istesem 2. Sinde inanılmaz zorlanırım hatta belki 2. Yi olamam ama gün içine yayarsam ereksiyon olmam biraz daha kolay oluyor yine sertleşmesinde bozukluk olsa da  haftalık olarak 500 testo almama rağmen durum bu.
      SORULARIM:
      Sebebi ne olabilir bunun? Nasıl düzeltebilirim?   
      Küre girmeden önceki testlerimi ve şuan kür içi test sonuçlarımı atıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.