-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: celil5509
İyi forumlar herkese, istediğiniz tavsiyede bulunabilirsiniz
Yaş26-1.75 86kg Günlük 1.600-2000kalori arası alıyorum (Tavuk göğsü/et-ton balığı-yulaf-yumurta-kaju değişmeyen besinlerim)
Uzun süredir diyetteydim, tokluk hissine aşırı kolay ulaşıyorum, bu aralar yeni işim sayesinde spora düzenli gidebileceğim için sizlerden kürde testonun yanına ekleyebileceğim ilaç önerisi istiyorum.
Omega3-Multivitamin-Milk thistle-b12-bcaa-creatine-wheyprotein tüketiyorum,
Güç kazanmaya yönelik idman yapıyorum,kür geçmişim var, altyapımada güveniyorum ama çok uzun süredir sporla uğraşmayan biriyim,daha önce forumu baştan sonra okuyup yutmuşluğum var ama bu yıllar önceydi . o yüzden sizden öneri istiyorum kusura bakmayın. Güncele yakın form bırakıyorum, küre hazır olmayan yeni üye fotosu gibi durabilir ama altyapıma güveniyorum.Küre giricem yani tek istediğim bilinçli birinin tavsiyesi
-
Yazan: Athanatos
Herkese selamlar,
Yaş: 25 Boy/Kilo/Tahmini yağ oranı: 1.82 / 85kg / %15 Spor Geçmişi: 3+ Yıl En son Blast (ve şu andaki kullanım): 500 mg Test E, 200 mg Primobolan Cruise Dozajı: 250 mg Test E/Sustanon Son 2 yıldır Blast & Cruise yapmaktayım, Son 3 ay ise ilaç kullanımıma tamamen ve spora kısmen ara verdim zira hayatımda zor bir döneme girmiştim ve psikolojik bir buhran geçirmekteydim. Elimde kalan Primobolan'ı bitirdikten sonra (2 hafta)
blast protokolümü şu şekilde değiştireceğim:
500 mg Test E 350 mg Trenbolone Acetate 40 mg Oxandrolone ----------------------------
25 mg Exetu 0.25mg Dostinex 60mg Biosteron Trenbolone gibi kuvvetli bir ilacı kullanmamın sebebi; toparlama sürecimi hızlandırmak istiyorum. Ancak çok hassas bir dönemden çıktım ve üzerimdeki muhtemel psikolojik etkilerinden imtina ediyorum. Hem elimdeki kalan ilacı bitirmek, hem de Tren gibi ağır bir ilaca fiziken ve ruhen hazırlanmak için ilk 2 hafta en son blastımdan geriye kalan ilaçları kullanacağım. Kürüm ise tahminen Ağustos ayına kadar sürecek. Ağustos ayından sonra Cruise dozajına düşeceğim.
Hedeflediğim Beslenmem:
SABAH: 6 adet Beyaz Yumurta, Domates, Salatalık İKİNDİ (Antrenman Öncesi): 1 Scoop whey protein, 300 ml Süt ÖĞLEN (Antrenman Sonrası): 200gr Ton balığı, roka salatası AKŞAMÜZERİ: 1 Scoop whey protein, 300 ml Süt, 1 kaşık Fıstık Ezmesi AKŞAM: 300 gr Tavuk Göğüs/Somon/Et, Brokoli TOPLAM: 51gr Karb/104gr Yağ/232gr Protein/2091KCAL @hectordoyle @crosfredy @DeMoNhUnTeR @Diver @GHOST @metinav @Rdm @rastlantisal @otopsicikedi
-
Yazan: gokhand
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Gün geldi çattı, ilk kürüm olan;
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron enanthate Masteron propionate Retatrutide Üçlüsüyle definasyon kürüne giriyorum mikro dozlama eşliğinde testosteron ve masteronu haftada 3, retatrutide 1mg ile başlayıp 3.hafta 2mg, 5.hafta ile 12.ci hafta arası 4mg ile devam edeceğim. testosteron enanthate ve masteron propionate mikro dozlamalarım ise şöyle; haftada 3gün 125x3 ve 100x3 şeklinde. Olabildiğince dalgalanmayı azaltmak için mikro dozlamayı tercih ediyorum.
Süreçle ilgili tüm yaşadıklarımı hafta hafta olumlu olumsuz güncellerim.
-
Yazan: dorumuhocam
Arkadaşlar merhaba herkese,
Forumu bir kaç gündür okuyorum açıkçası çok faydalı bir iletişim ağı kurmuşsunuz , aranıza katılmak ve bilgilerinizden faydalanmak, fazlasını öğrenmek deneyimlemek istediğim için buradayım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 29 Boy: 1.81 Kg: 82 Nisan 20 den beri hayatımda ilk kez vücut geliştirme yapıyorum bu sürece aynı tarihte Testosteron ile birlikte başladım ve aktif olarak haftada 3 gün ppl - overload sistemiyle çalıştım hocamın verdiği diyete çok uymadım 1.5 ay kadar sonrasında diyetime devam ettim ve geçtiğimiz 2 aydır da karbonhidratı yavaşça kestim. ilk 2 ayın sonunda 81 kg den 92 kg ye çıktım ve son 2 aylık cuttan sonra tekrar 82 83 e indim güncel yağ oranım %16 - 18. Başlangıçtan bu güne kadar 3 günde 1 - 250mg Testosteron yaptım enjeksiyonla beraber 0.5 Arimidex aldım ara vermedim ilk 2.5 ay hiçbir yan etki almadım fakat 5. ejeksiyonda kan testi vermiştim hormon olarak sonuçlar olumlu çıktı ölçüm limiti < serbest , total di.
E2 35 ama yan etki olmaması biraz aklımı karıştırıyordu daha iyi olduğunu düşündüğüm bir markaya geçtim ve devam ettim ( bunda da yine benimle aynı şartlardaki insanların anlattığı şekilde yoğun yan etki yaşamadan hafif - ortaya yakın şekilde geçti . Her neyse açıkçası başlangıçtan bu yana geliştim vücudumda ufak tefek değişimler olduğunu görüyorum ölçü olarak da farklar var fakat sosyal medyada tahmin edebileceğiniz bazı xxx senelik xxx senelik hocaların benimle aynı sürelerde çalışmış değişim yaşamış öğrencilerinin paylaşımlarını gördüğüm için beklentilerimde farklıydı ve beni tatmin etmedi “ gözle görülür bir fark iyi oldu diyemem ama ölçü olarak ve başlangıç / güncel ağırlık kıyaslaması yapınca fark olduğunu net anlıyorum + (bunun seneler süren bir uzun koşu olduğunu biliyordum inanmak istememiştim).
Şuanda da 2. Bir küre geçiş yapacağım bu kürde Testosteron ve trenbolone enanth yapacağım , dozajlar ise başlangıçtan itibaren pazartesi 250Test/200tren - Salı 0 - çarşamba 0- per 250/200 - cuma 0 - cumartesi 0 - pazar 250/200 - pazartesi 0 - Salı 0 - çarşamba 250/200 şeklinde ilerleyecek 12. Haftaya kadar. Beslenmemi vakit geçtikçe güncelleyeceğiz . İlk 4 5 hafta herhangi bir ai kullanmayacağım ve hormon ve genel kan test verdikten sonra aı düzenlenecek.
SORULARIM:
Dozajlar, genel, kür hakkında yorumunuz nedir? Haftalık dozajlar kaç olmuş oluyor , neler yaşanabilir olası durumlar nedir? SÜRECE DAİR:
Mezuna ölçü şekli ile çıkan oran bu şekilde ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yağım var göbek bölgemde . 140 dan bu kiloya indim , boyun çevrem 40.5 göbek 87 88 ölçülerinde
2. Ay 92 kg + güncel ile kıyaslayabilmeniz için 2. Ay biceps .
Bunlarda ışık pozlar sarı tshirtli Olan 10- 15 Nisan / üstsüz olan 2 hafta önce aynı açı yer poz - diğeri zaten salon ayna değil .
Açıkçası mental olarak sırtlayabileceğim konusunda çok özgüvenliyim , sakatlanıp ara vermek veya ölüp bitirmek durumunda olmazsam Log tutma planım da var . Dönüşlerinizi bekliyorum iyi günler herkese.
-
Yazan: Sinan35
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
-

