Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Furkan38

Kitap tavsiyesi

Önerilen İletiler

Furkan38    1

Selamün aleyküm elbette burda steroid ve spor adına birçok malumata ulaşabiliyoruz lakin yinede kendimizi daha geliştirebileceğimiz Yani bu sporun temel taşlarını öğreneceğimiz antrenman beslenme suplement malûmatları bulunan bir kitap tavsiyeniz varmıdır ??? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


HalfNatty    175

Bunla ilgili bir konu vardı diye hatırlıyorum bakın.

Türkçe olarak serkan yimsel doğru bilinen yanlışlar vardı sanırsam tr deki en iyi kitap.

Yabancı olarak eric helms pyramids var ant ve beslenme üzerine.

Mcgill spine var sağlıklı omur ve sırt için.Ve sakatlık rehablarında program optimizasyonunu anlatıyor.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkan38    1
HalfNatty, 4 dakika önce yazdı:

Bunla ilgili bir konu vardı diye hatırlıyorum bakın.

Türkçe olarak serkan yimsel doğru bilinen yanlışlar vardı sanırsam tr deki en iyi kitap.

Yabancı olarak eric helms pyramids var ant ve beslenme üzerine.

Mcgill spine var sağlıklı omur ve sırt için.Ve sakatlık rehablarında program optimizasyonunu anlatıyor.

Eyvallah teşekkür ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: supraxdt
      Merhabalar,
      Küre girmek istiyorum fakat hangi ilaçları kullanacağım bilgi almak istiyorum.
      testo e boldenon dianbol Var kafamda boldenon yerine rimobolan da kullanabilirim aslında amacım bulk kürü ve 16 haftalık bir kür düşünüyorum kür içerisinde insülin de kullanabilirim aslında kendimden detay vermek Çok daha iyi olur aslında;
      Boy; 156cm Kilo; 61 Spor geçmişi ; 1 yıl  Kür kombini yapma konusunda ve marka seçimi hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim bir kaç satıcı ile görüşüp fiyat aldım çoğu 5.700-6.800 bandında bir fiyat verdi ve bazıları tren deca da ekleyebilirsin dediler ama kararsız kaldım diyebilirim.
    • Yazan: Neoben
      Merhaba arkadaşlar yarın itibari ile spora evde başlıyacağım proteinocean dan creatin aldın 35 kg dambıllar aldım evde başlıyacağım beslenme şeklim vs nasıl olucak hazır sadece şimdiden evde yaptığım için creatin erken mi? Birde pirinç pilavinın yerine arada pirnç unu kullanabilir miyim? Yaş24 kilo 84 boy 175
    • Yazan: aquella1454
      Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda kilo almak mı yoksa kilo vermek mi gerektiği konusunda kararsızım. Kas kütlemi arttırmam gerektiğini düşünüyorum, ancak aynı zamanda mevcut durumumdan da memnun değilim. Bu konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum. @rastlantisal
      Definasyon dönemine girmek ve vücut yağ oranımı düşürmek istememdeki temel neden,yüzümün gitgide yağlanması hatlarımın kapanması. Şu anda yeterli kas kütlesine sahip olmadığımı hissediyorum ve bu da beni definasyon dönemine girmek konusunda tereddütte bırakıyor.
      Sizin deneyimleriniz ve önerileriniz nelerdir? Kas gelişimi için daha fazla kilo almak mı yoksa yağ yakımını hedefleyen bir definasyon dönemine mi girmek daha uygun olur?
      Bu konuda ne tür bir antrenman programı ve beslenme planı izlemeliyim  Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın  Teşekkürler! @Tr3n @celilr2 @Greblan
          
    • Yazan: gerokx
      Merhabalar, testo ve masteron kullaniyorum 250 mg testo 100 mg maste vuruyorum haftada 2 kere 1 gunde sadece solo 100 maste vuruyorum siyah uclu ile cekip ucuna sadece insulin ucu takip omuzdan atiyorum baslarda sorun yoktu ama son zamanlarda omuzum cikardiktan sonra kanamaya basladi cok aciyor birde canim bazen hep ayni omuzdan vuruyorum tavisyeleriniz var mi? Gecen bi enjeksiyon aleti gordum 600-700 TL bir sey direk otomaitk batiriyor igneyi falan buna benzer cozum onerileriniz var mi ? Veya siz neler yapiyorsunuz?
    • Yazan: AndacOzdemiir
      Selamlar, ilk kürüme gireceğim 182 65KG 2 aydır spor yapmıyorum ancak 2 ay önce 1.5 senelik bir geçmişim vardı sporu 2 ay bırakmadan önce 72KG ortalama da geziyordum.
      24 Yaşındayım eğer yasak değilse belirtmek istiyorum ürünleri nereden temin edebileceğime dair bir fikrim yok.
      1.5 Sene önce ilk başladığımda ;

      6 Aylık gelişim sürecim ;

      1.5 sene sonunda ;
       
       
      Bu attığım görsellerin hepsinde natural olarak gelişimim mevcut. Ancak kendimi artık hem yemek hem iş ve sporu çok rahat dengelediğimi düşünmekteyim. Disiplin konusunda problem yaşamıyorum.  İlk kürüm konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×