Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkan38

Doğal definasyon mu ? steroid mi ?

Önerilen İletiler

Furkan38    1

Selamün aleyküm. Bu hafta ilk defa yaptığım steroid kürüm bitiyor. Testo,boldenon,deca kürüydü iyi bi hacim elde edemedim ama göbek yaptım biraz bitince test yaptırıp pct başlayacaktım ama nasılsa kürüm bitince diyete başlayacam için aceba diyeti doğalmı yapsam yoksa steroid kürüylemi yapsam kararsız kaldım yani hiç pct yapmadan definasyon kürünemi geçsem bir sıkıntı olurmu bu çünkü fazla kas kaybetmekte istemiyorum açıkcası kararsız kaldım sizin bir tavsiyeniz varmı naçizane ???

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

YeahBudy    3

Pct yap deca lh-fsh degerlerini sıfıra çeker , önce degerlerini düzelt sonra küre gir, doğal olarakda yapabilirsin diyetini herşey ilaç değil

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkan38    1
YeahBudy, 10 dakika önce yazdı:

Pct yap deca lh-fsh degerlerini sıfıra çeker , önce degerlerini düzelt sonra küre gir, doğal olarakda yapabilirsin diyetini herşey ilaç değil

Eyvallah zaten iyi bi hacim almadım için daha fazla kas gider diye düşündüm o yüzden sordum o zaman doğal devam edeyim. Peki Testleri sizce kür bittikten ne kadar sonra yaptırayım ? Şimdi kullanmam gereken bişey varmı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sinan35
      Beyler merhabalar,
      24 haftalık bulk+def karışımı bir kür hazırladım, daha önce 5 den fazla kür yaptım kür geçmişim var.
      1-4Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri) Her gün  Sabah 2 tablet danabol Akşam 2 tablet danabol 4 iü gh 2/2 12.5 mcg T4 levotiron Aromasin 12.5 mg EOD  5-10.Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Her gün  5 iü gh 3/2  25 mcg bir tablet T4 levotiron  Aromasin 12.5 mg EOD   11-20.Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1ml Rımabolan  1.5 ml Boldenone   Hergün  6 iü gh 3/3 25 mcg bir tablet T4 Aromasin 12.5 mg haftada 3 gün  21-24.Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1.5 ml Boldenone  1 ml tren enanhat  Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Hergün  4 iü gh 2/2  25 mcg 1 tablet T3  Aromasin 12.5 mg haftada iki üç gün Sizden rica etsem bu kürde eksik kalan birşey varsa öneride bulunabilir misin?
    • Yazan: BBurak
      Selamlar herkese, benden bu kadar arkadaşlar!  
      16 haftadır sürdürdüğüm yağ yakım ve recomp odaklı sürecimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kardiyo ve bisiklet yapmaktan gluteusum tabla gibi dümdüz oldu. 
      Başlangıç fotoğrafları ve finali sizlerle paylaşıyorum kilo değişimim: 94'ten 74'e, total yağ oranı değişimi de %20'ye yakın diye düşünüyorum. Ölümcül diyetler de yapsam aas'lerde kullansam her zaman kan tesi ile düzenli takip ile sağlığı 1. aşamada tutarak devam etmeye çalıştım. Artık mental ve fiziksel olarak devam etmek zor geldiği için gün itibari ile 3000 kalorilik (450c200p50f) bulk beslenmesine başladım.
      Çok laf salatası yapmak istemedim, merak ettikleriniz olursa süreç hakkında şeffaf şekilde konuşuruz. Sizleri seviyorum, herkese hayırlı forumlar.

• Yazan: goatmoon14
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kg: 114 Yağ : %25 Yaş : 21 SORUM:
      İlk kürüm olacak definasyona yeni başladım, hangi testosteron esteri bende aromatize olmayarak yağ yakımı sağlar?
      Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Eagle41
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Planlamam için sizlere danışmak istedim. Takribi 12 Haftalık bir kür süreci düşünüyorum. 3 yıl natural yaptım aşşağıda natural 79 kiloda resimlerde ekliyorum evlendikten sonra 84 kiloyum  2 sene aradan sonra tekrardan bu şekilde başlamak istiyorum siz değerli kardeş ve arkadaşlarımdan desteklerinizi rica ediyorum…
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      31 Yaş 170 Boy 84 Kg KÜR İÇERİĞİM HAFTALIK:
      500 mg Testosteron p 500 mg Masteron p MCT VE SUPP.
      Günlük  Omega 3  Günlük C Vit. Günlük milk thistle complex Günlük  D3 Günlük Calcium  Günlük magnezyum + çinko  polen + b12 + enginar suyu SORULARIM:
      Kan değerlerime  bakıldığında küre başlıyor olmam sizce uygun mu ? Kürüm için şurayı böyle yap dediğiniz önerler nelerdir? Eksik olarak gördüğünüz tamamlamak istediğiniz bir yer var mı? Mg yeterlimi max seviye ne olmalı? Siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimden sorularınızı ve cevaplarınızı desteğinizi rica ediyorum.
      GÜNCEL FORM:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: davaroğulları
      Herkese selamlar,
      Bu konuyu açmamın sebebi ne yapacağımı bilmememde dolayı konu iste skinny fat benzeri bir vücudum var birileri diyor bulk yap kütle koy öyle kilo vermeye çalış hem daha hızlı kilo verirsin olur hem güçlenirsin v.s diğerleri de diyor ki ilk önce kilo ver ondan sonra bulk falan yaparsın. 
      Birazcık antrenmanlardan bahsedeyim;
      Göğüs kasımda neredeyse hiç kilo artıramadım 1 ay önce de 60kg bu gün de 65 daha önce herhangi bir kas grubunda bu kadar zorlanmadım zorlansam dahi de her türlü arttırıyordum daha yaşım genç (16 yaşındayım haliyle doğalım. formumu aşağıda görebilirsiniz) Onun yanı sıra antrenmanım powerlifting usulü deha 5 hafta yazarsınız çıkar zaten ben fazla uzun olmasın diye yazmayacağım şimdilik bu konuya (isterseniz cevap olarak yazarım) Sonrasında sırt kaslarım (kilo olarak) gayet iyi ve önde diğer yerleri kıyasla (ör: cable row: 95 barbell ise yine 97.5kg arttırıyorum çok rahat)
      Vücut Ölçülerim;

Bu şekilde yağ oranımda (aynı siteden)

Bu şekilde formum ise(poz vermedim fazla daha iyi yorum için);

Sizden dilediğim kilo mu vermeliyim ve ya almalı mıyım göğüste nasıl kilo yükseltirim. Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.