Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Big_ramy

Kür günlüğüne dönüşen öncesi ve sonrası konum!

Önerilen İletiler

Big_ramy    13
Mucoo, 8 saat önce yazdı:

Kaçıncı kürün bu

2.kürüm

ilk kürüm testo boldeydi ama ilaçlar underdozdu cok cok az calısıyordu oyuzden kür demek gelmıyor ıcımden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oknyldrm    0

hocam tebrikler suan kullandıgın ilacların markaları nedir paylasabilirmisin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Big_ramy    13
oknyldrm, 18.07.2018 - 09:30 yazdı:

hocam tebrikler suan kullandıgın ilacların markaları nedir paylasabilirmisin ?

Şuan bentex gidiyorum

Araya bikaçtanede carbon sıkıstırdım

kürü bitirdim.

Kürün son haftasındaki formum ; 

7DBRzN.png 

Pct 2.hafta formum ; 

zMGd84.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
megalodon    71
TheShoulder, 5 saat önce yazdı:

Olimpia da bile var normal..

Simetri hastası değilim ama vücudumda çok dikkat ediyorum benim iki omzum arasında yükseklik olarak 1 2 cm fark var çok sinir bozucu ama dediğin doğru 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Big_ramy    13
mhmt22, 09.08.2018 - 00:17 yazdı:

Bentex ten memnun musunuz? 

Form ortada hocam gayet kalite ilaçlar.La Pharmada güzel mesela oda çok kalite

ama dolar boyleyken bentex ve la pharma almak mantık ısımı bılemıcem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    78
Big_ramy, 7 saat önce yazdı:

Form ortada hocam gayet kalite ilaçlar.La Pharmada güzel mesela oda çok kalite

ama dolar boyleyken bentex ve la pharma almak mantık ısımı bılemıcem

Gerçekten çok pahalı lar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

maşallahın var dostum :D karn kasları için haftada kaç gün çalıştn birde bu form için 800gr et şart mı :D 2 kürde süper form

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: G7z
      Selam değerli arkadaşlar,
      Daha önce 150mg testo p. kullandım 2 3 ay kadar bilinçsizce haliyle hiç birşey olmadı (boştu ilaçlar sanırım) bıraktım ara verdim 1,5 sene oldu şimdi 2. kez steroid kullanacağım.
      Kişisel bilgilerim:
      Boy: 180 cm Kilo: 95 kg Yaş: 32 Spor geçmişi 3,5 yıl. 2 yıl boyunca başladım bıraktım başladım bıraktım. Son 1,5 yıldır ara vermeden devam ediyorum. Kür içeriğim:
      Testosteron e. 250mg (salı,cuma enjekte 1ml) Boldenon 300mg (salı, cuma 0,75ml) Planım:
      20 haftalık bir süreç 20 haftanın sonunda masteron ekleyip 12-16 hafta daha devam etmek ve trt ye geçmek. Düzenli kan değerleri takibi Gerekli destek ürünlerini eksiksiz kullanmak Süreci sizlerle paylaşmak ve geri bildirimlerinizi almak Kullanacağım marka: 
      Overdose Kan değerlerinide ekliyorum. Yorum, öneri, eleştiri – her şeye açığım. Saygılar, sevgiler. 

• Yazan: oppomer
      Merhaba arkadaşlar,
      Normalde hiç işim olmaz dediğim SARM kürüne dün gece itibarı ile başladım. Çok zor kilo aldığımdan dolayı bu sporu sürekli bıraktım çünkü gelişme olmayınca içimden gelmiyordu. Boy:1,74 - Kilo: 62. 
      Kür boyunca beslenme dizaynıma göre:
      protein: 170gr karbo: 450 kalori: 3200 kcal  Kür içeriğim:
      2 kutu MK-677 (120 kapsül) 1 kutu RAD-140 (60 kapsül) Sorularım:
      MK-677' yi gece yatmadan önce içtim, iştah için gece mi içmek mantıklı sabah uyanınca mı? Notlar:
      MK-677' yi 20mg olarak 8hafta 4 gün kullanacağım yani elimdeki bütün kapsülleri bitireceğim, RAD' a ise 2. haftanın sonunda başlayıp 6. haftanın sonuna kadar kullanacağım, (MK-677 RAD bittikten sonra 2 hafta daha devam edecek). RAD' ı 20mg olarak toplamda 4 hafta alıcam, ya da 3,5 hafta 10mg ve 2,5 hafta 20mg olarak da alabilirim. 
      Ürünler:

• Yazan: can baji
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Trafik kazası sonrası aylarca spordan uzak ve yatakta geçen bir hayattan sonra tekrardan dönme kararı aldım 12 gün 2 sıfır 1 karb 30gr yağ yaptıktan sonra naturel olarak bu görüntüye ulaştım arada 4kg fark var su an 93üm. Planlamamı 12 günlük süreçte düşündükten sonra ve eski cycledan ilham alarak kendim hazırladım süreci. Faz1 ve Faz2 olarak ayırdım bu Faz1 Faz 2 iletide birlikte ayarlarız diye düşündüm ben bu iki esterle dalgalanma yaşamadım.
      YENİ KÜR PLANIM:
      250 Test Enanth. Overdose 300 Test Prop. Overdose 150 Dhb  Dragon 400 rimo Htp 150 Masteron Overdose Rad140 (markası yok yurtdışından arkadaşım getirdi) BESLENME PLANIM:
      5 yumurta 3 sarı 50 yulaf 30 whey 1 muz  75 pirinc unu 40 whey 10 badem shake(pre) 120 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı(post) 80 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı 7gr tuz 4-5 litre su ANTRENMAN PLANIM:
      1.gün) 4 Gögüs, 3 tricep, 1 laterall 2.gün) 5 Sırt, 2 kalf 3.gün) Off 4.gün) 4 omuz, 3 bicep 5.gün) 5 bacak(3 quad-2 hams) MCT VE SUPPLEMENT GRUPLARIM:
      Ashwaganda Liv52 cystone Newlife Bergacol Omega3 C d3k2 damla Magnezyum Çinko Saw palmetto Enginar suyu Q10 Creatin Digeston SÜRECE DAİR NOTLAR:
      Karbı forma göre arttırırım yağı sabit tutmak istiyorum fazlası benim için iyi olmuyor İdman sonrası 10 dakika eğimli yürüyüş yapıcam 120-130 nabız arası Her sabah plank ve vakum Gün içerisinde 10-12k step atıyorum Antrenman splitimi beslenmemi okul ve işime göre bu şekilde ayarlayabildim sırt günleri biraz forearm denerim o kadar. GÜNCEL FORM:

• Yazan: Dkrahe
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Askerde hastalık ve beslenememekten 10kg verdim dönünce kan testi verip direkt küre başladım. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 test e- overdose 300 npp - overdose 250 masteron enanth - magnus 300 test- iran (TRT) Kürü 10 hafta yaptım beslenmeye çok dikkat etmedim güncel trt formumla before afterımı koyacağım ekim ortası gibi tekrardan küre başlayacağım biraz daha yağ yakmaya çakışıyorum şuan bel bölgem fazla yağ tutuyor yeni küre olduğunda temiz başlamak istiyorum fikirlerinize önerilerinize açığım.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      test e 600mg- iran Masteron e 400mg- zphc deca 400mg - zphc KÜR ÖNCESİ 77 KG  -   KÜR SONRASI 89 KG

• Yazan: zafer44
      Selamün aleyküm arkadaşlar,
      11/02/2019 itibari ile kürüme başlamış bulunmaktayım öncelikle yaş 39 boy 183 kg 86 genetiğim iyi ve ara ara before after yapacağım kürüm bitene kadar saygılarımla
      Sabah kahvaltısı 3 yumurta 50 gr lor peyniri 70 gr yulaf 1.5 ölçek şekersiz whey  idman öncesi kepekli makarna bulgur pilavı yeteri kadar  idmandan sonra ton balığı salatası  Akşam tavuk et protein ağırlıklı beslenme 1.5 ölçek şekersiz whey günde 4.5 litre su  Sabah wake up 06.20 kızı okula götürüyorum:)) 30 dk hafif tempo koşu ve yürüyüş tarzı plank in tüm egzersiz çeşitleri ac karnına:)) sonrası duş ve sade kahve bir fincan saat 07.30 saat 9.00 da kahvaltı her gün fix hafta içi
      Antrenman 
      Pazartesi=Göğüs ön kol Salı=arka kol ayak  Çarşamba=omuz sırt  Perşemb=Göğüs kol  Cuma=arka kol ayak   Cumartesi pazar off  Evet değerli kardeşlerim durum bu şekilde fikir ve önerilerinize açığım bilgili arkadaşlarım eklemek istediği veya çıkarmak istediği bir durum olursa dile getirirse sevinirim..
      1.hafta=300 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet  2.hafta=300 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet  3.hafta=400 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen off 4.hafta=500 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet  5.hafta=500 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet  6.hafta=500 mg propionat 500 boldenon 200 mg masteron clen off 7.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300  masteron winstrol 40 mg tablet 8.hafta=500 mg propionat 750 boldenon  300 mg masteron winstrol 40 mg tablet  9.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol 10.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol 11.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol  12.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol  13.hafta=500 mg propionat  Milk thistle omega 3 armidex 3 günde 1 yarım tablet 
      Kür sonrası değerlere göre PCT yapicam görüş ve önerilerinize açığım saygılarımla..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.